Mejras
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mejras
Pěknej freewind. Celočervenýho tu snad ještě nikdo nemá Až se pojedu projet směr příbram, tak se můžeme projet spolu. čaf.Mejras píše:dík
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Vitaj, moc pekny kusok! Vela spokojnych a vysmiatych kilometrov.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- šimi
Moc hezký,vypadá jak novej.Tak mnoho spokojených kilometrů.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Všem moc dekuji za přivítání, doufám že se někde potkáme na cestách a nebo třeba příští víkend 22.-24.5 na VOBRBOBRSRAZU v Něměticích u Strakonic zatim zdrec
Další s všema špuntama pěkný mazlik. Vítej.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Taky tě vítám.Snad se někdy potkáme ale 22.5.09 asi ne máme náš Freewinďáckej sraz ve Vrbně p.Pradědem.Mejras píše:Všem moc dekuji za přivítání, doufám že se někde potkáme na cestách a nebo třeba příští víkend 22.-24.5 na VOBRBOBRSRAZU v Něměticích u Strakonic zatim zdrec
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
nazdar....koukam že se držíš barvy,stejná jak na tom pionýru
jinak jak už píše Vitouš ted o víkend je vrbno,takže se mužem vidět tam...jestli ho chceš pořádně projet
jinak jak už píše Vitouš ted o víkend je vrbno,takže se mužem vidět tam...jestli ho chceš pořádně projet
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
kliiid.Kdyz jsi vzpomenu tak vam je koupim v LBC.Vitousovi jsem to uz rikal.Sinner píše:Další s všema špuntama pěkný mazlik. Vítej.
Co je stary,to je dobry ...
Mooc pěkná barva, takovýho sem ještě neviděl! Tak ať slouží!
- Household
Ja idem zo Slovenska poď
Tak už vím, kde sem tu červenou mršku viděl , dokonce i se stejnym kufrem ( nebo hodně podobným )
http://www.youtube.com/watch?v=RcokiRVb ... re=related
- šimi
Tož,já jedu kósek vod Brna........Nenech se ukecávat a vezmi kramle za náma.Mejras píše:čest Vrbno je daleko, ale možná to ještě zvážim
Všude dobře,doma manželka...
Zdar tak doufam zě to moje moto nebyla, to co s ní dělal nebylo moc hezké alespon ja bych jí to nikdy neudělal. Ta moje je z Raichu a to videiko vypadá jako anglické. Nemam ji poškrábanou a ten magor ji musí mít zrejsovanou jako prase.
Až se někde potkáme, tak uděláme nákej čenč plastú at ji nemam tak jednobarevnou.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
a pak si kup motorkuRedy píše:Tak už vím, kde sem tu červenou mršku viděl , dokonce i se stejnym kufrem ( nebo hodně podobným )
x x x jinak to neumim
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Nebojte, ten co je ve videu, tohlo znám xsarkanx je ze slovenska a freewinda pořád má Ptal jsem se ho na to jak jel po těch schodech a jaktože mu to jde tak krásně na zadní a neví. Prej to prostě jde.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
pojedšimi píše:Tož,já jedu kósek vod Brna........Nenech se ukecávat a vezmi kramle za náma.Mejras píše:čest Vrbno je daleko, ale možná to ještě zvážim
x x x jinak to neumim
Kdy a v kolik vyrážíš z Příbrami. Já to mam 400km to je nakých 5hodin vole mazec dej vědět kdy/v kolik a dam vědět zda jsem se zbláznil a pojedu jo dík pic
Tak asi nic teďka jsem se dočetl, že razíte zítra a já zrovna zítra mam jet do raichu k louisovi plánuju to už měsíc. A v sobotu sám to se mi moc nechce. Problém je že makam v Plzni a na net se dostanu jen o víkendu, málo kdy v týdnu. Každopádně kdyby někdo jel v sobotu tak bych se k někomu přidal zdárek