Tankvak
Tankvak
Cafte chlopi.
Ma niekto a pouziva na svojej masinke daky tankvak, ktory by skutocne drzal na nadrzi XFka?
Mal som doma uz dva, ktore som isiel na druhy den vratit...
Ak mate a ste spokojny vlozte foto, alebo poslite link.
Ma niekto a pouziva na svojej masinke daky tankvak, ktory by skutocne drzal na nadrzi XFka?
Mal som doma uz dva, ktore som isiel na druhy den vratit...
Ak mate a ste spokojny vlozte foto, alebo poslite link.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tankvak
Přeju hodně štěstí ve shánění. Napadlo mě to taky, nějaký si koupit, když mám plný topcase, ale plastová nádrž mi plány překazila
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Jo Hroch tuším nějakej vozí já jsem nad ním taky uvažoval, ale všechno to na té nádrži vypadá tak nějak podivně.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Household
Ja som mal tiež tankvak, ale po 2 jazdách som ho vymenil za rukavice
Tie popruhy čo držia tankvak sa kua na hovno zakladajú na nádrž a okolo nádrže. A keď som šiel vyskúšať tankovať, no smrť.
Načo Ti je tankvak, máš málo vreciek na bunde ?
Moje heslo: Bez kufra ani na 1km
Tie popruhy čo držia tankvak sa kua na hovno zakladajú na nádrž a okolo nádrže. A keď som šiel vyskúšať tankovať, no smrť.
Topcase mam. Vrecka na bunde mam. Ale ako citat za jazdy mapu to fakt netusim, ked nemam tankvak a moje GPS nie je urcene na motorku.Household píše:Ja som mal tiež tankvak, ale po 2 jazdách som ho vymenil za rukavice
Je jedna moznost. Budes vzdy - podotykam, ze vzdy, robit sprievodcu a navigaciu....
Jozo, nemal si ten tankvak nahodou z akcie v jednom nemenovanom maloobchodnom retazci? Ten som este neskusal. Na jar to asi skusim....
- Household
Nie, to bol darček z Rakús a stál 9 Euro. Inak bol výborný a chlapík na bandaske si ho nevie vynachváliť.
Kód produktu: 10025345
http://www.louis.de/_30f51a44a5a32b6ec7 ... r=10025345
P.s. Odkazy na LOUIS treba 2 krát kliknúť.
Kód produktu: 10025345
http://www.louis.de/_30f51a44a5a32b6ec7 ... r=10025345
P.s. Odkazy na LOUIS treba 2 krát kliknúť.
Aby magnetickej tankvak držel na plast. nádrži,je potřeba si tam "přilepit" takový udělátka. Nevím kde se to dá sehnat,ale Frostys to na nádrži má.
Stačí si poznačit polohu magnetů tankvaku a zespodu tavnou pistolí přilepit taky magnet-čím silnější tím lépe...pozor na správnou polaritu...
traxxas píše:Stačí si poznačit polohu magnetů tankvaku a zespodu tavnou pistolí přilepit taky magnet-čím silnější tím lépe...pozor na správnou polaritu...
Ano, ano. Prave som si kupil tavnu pistol. Dufam, ze bude fungovat.
Chcel som pouzit magnety, co mam doma. Ale su prisilne (bojim sa o lak na plastoch), takze musim zohnat ine....
Nebál bych se příliš toho že máš silné magnety, s každou desetinou mm vzdálenosti klesá nepřímou úměrou síla přitažlivosti. Vyzkoušej to na nečisto, zase ti musí ten "pingl" pořádně držet.kanko00 píše:... Ale su prisilne (bojim sa o lak na plastoch), takze musim zohnat ine....
Skor mam obavy, ze pri posuvani po nadrzi o par mm to bude nicit lak.
Idem vyskusat, este tuto moznost.
http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=18&obr=obr
Da sa kupit bud s magnetmi, alebo s prisavkami+popruhy... Celkom sa mi pozdava.
Idem vyskusat, este tuto moznost.
http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=18&obr=obr
Da sa kupit bud s magnetmi, alebo s prisavkami+popruhy... Celkom sa mi pozdava.
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
JJ Bracha(hroch) nejakej ma tusim od louise za par kacen a drzi To vite vona plechova nadrz(bandit) neni zla(ale tankvak nevozim skrabe to lak) takze vydrzte az se bracha dostane na net tak vam napise.
Jinak v sobotu sem byl v norimberku v nove otevrenem megastore Louis a pecka to tam i tam pracuje cech takze vse na pohodu koupil sem si batuzek od vanuciho stribrnou krovku hh:-)
Jinak v sobotu sem byl v norimberku v nove otevrenem megastore Louis a pecka to tam i tam pracuje cech takze vse na pohodu koupil sem si batuzek od vanuciho stribrnou krovku hh:-)
Kawasaki z750
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
mam ten co je tam v tom odkazu .horni popruh mam na vetraku furt protoze ma karabinky ktere kdyz ho odpojis do sebe pasujou takze to zacvaknes a je klid.a spodi mam protahly pod sedackou pak je taky odepnu a je tankvak sundany.ma folii na mapu a nepromokavej potah.hlavne na takovy kraviny jako je penezenka, mobil , antipich, atd je to skvely nez furt lizt do kufru .jdes od motyky vemes tankvak a je to a v jizde my neprekazi
x x x jinak to neumim
hroch píše:mam ten co je tam v tom odkazu .horni popruh mam na vetraku furt protoze ma karabinky ktere kdyz ho odpojis do sebe pasujou takze to zacvaknes a je klid.a spodi mam protahly pod sedackou pak je taky odepnu a je tankvak sundany.ma folii na mapu a nepromokavej potah.hlavne na takovy kraviny jako je penezenka, mobil , antipich, atd je to skvely nez furt lizt do kufru .jdes od motyky vemes tankvak a je to a v jizde my neprekazi
Takze mas tento: http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=18&obr=obr ??? alebo ten z louis.de za 9 Eur?
A mas ho s magnetmi, alebo s prisavkami???
Ozaj, ako to vyzera s padakmi?
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
troufnu si rict ze ma ten z louis za 9ecek a drzi mu na popruhach , pac magnety na plastovy nadrzi nedrzi
Kawasaki z750
hele lidi chtěl bych jen holou foliji na mapu aby se dala připnou na nádrž třeba stěma přísavkama.Dělá se vůbec něco takovího? Nádrž mám plastovou.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
mam ten z luize za 9 e.padaky se zacinaji vyrabet az ted protoze otec ma hodne prace.a ten tankvak ma i magnety.kanko00 píše:hroch píše:mam ten co je tam v tom odkazu .horni popruh mam na vetraku furt protoze ma karabinky ktere kdyz ho odpojis do sebe pasujou takze to zacvaknes a je klid.a spodi mam protahly pod sedackou pak je taky odepnu a je tankvak sundany.ma folii na mapu a nepromokavej potah.hlavne na takovy kraviny jako je penezenka, mobil , antipich, atd je to skvely nez furt lizt do kufru .jdes od motyky vemes tankvak a je to a v jizde my neprekazi
Takze mas tento: http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=18&obr=obr ??? alebo ten z louis.de za 9 Eur?
A mas ho s magnetmi, alebo s prisavkami???
Ozaj, ako to vyzera s padakmi?
x x x jinak to neumim
Když už musím mít mapu před sebou, přilepím ji v eurofólií izolepou a je to
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
No to ja mapu moc nepouzivam.Doma si napisu jak jdou po sobe mesta na maly papirek,ten pak nalepim pod stitek nad budik a jedu.
To staci v pohode.
To staci v pohode.
Co je stary,to je dobry ...
Přesně tak..!!!! Tak jsem to dělal před 20-25 léty, jen s tím rozdílem, že jsem z 80-90% papírek nepotřeboval, místo na něm to bylo v hlavě.... Jo už tenkrát takový Johny Mnemonic Road Book....DEEP píše:No to ja mapu moc nepouzivam.Doma si napisu jak jdou po sobe mesta na maly papirek,ten pak nalepim pod stitek nad budik a jedu.
To staci v pohode.
Já si pamatuju tak akorát kulový proto musím mít papírek
Re: Oblečeni,Chraniče,Helmy,Boty
Tak s tímhle pozor! Musíš to ozkoušet přímo na nádrž v prodejně aby to pasovalo, protože tyhle bagy mají dost tuhé dno a pokud to není tvarované přímo podle linií nádrže, tak to odstává a je to na 2 věci. Zkoušel jsem na prodejně na Stromka origo a je to super, ale ty peníze.....něco kolem 6 000 Kč za taky takový malý rozmer a nakonec mě ty finance odradily a ty bagy se dělají na tohle uchycení docela malé. Ten origo má k tomu myslím i magnety-je to kombinace. Jo a nádrž ti poškrábe každý i tenhle , pokud na ní bude dobře pasovat. Suzuki má v katalogu myslím ke každému typu motorky 1-2 typy tankbagů origo, jsou drahé , ale přesně tvarované na nádrž, takže tam krásně pasují. Nevím, zda i na Freewa.
Re: Oblečeni,Chraniče,Helmy,Boty
Dnes jsem se na to byl podívat, vypadá to strašně, nedal bych si do toho ani svačinu, navíc ten "bazmek" co to drží na nádrži sebere určitě z toho malého tankankvaku víc jak třetinu. Dobrej nápad, ale provedení otřesné.Meldar píše:Lidi co si myslíto o tomto uchycení na nádrž.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti.Mě osobně se to moc líbí.http://www.yshop.cz/adapter-k-tankbagum ... +dp129037/
mimochodem část této diskuze přemístím, ale nyní nemám čas jedu na výlet.
Zitra jedu do louise a polo, jaky mam tedy poridit? na snury, nebo na magnety a nacpat je pod plast?
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
ja mam z loise na reminky a drzi super.a docela se do nej dost vejde viz foto to je 1,5l dobra voda a jeste k tomu je nepromotavy obal a stal mam za to ze 10 ecek
- Přílohy
-
- Snímek 002.jpg (165.98 KiB) Zobrazeno 18342 x
-
- Snímek 001.jpg (173.88 KiB) Zobrazeno 18348 x
x x x jinak to neumim