burt
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Re: burt
Tak pánové,pěkně sem to zkloubyl,v sobotu 25 vyjíždim brzo ráno,protože bych chtěl bejt něco před devátou v kovo květoň,sem s nima domluvenej a do toho kempu přijedu už s láďákem(prej se to moc poštelovat nemusí řikal sám pan květoň)když tak to dořešim v kempu.
Doufam že ti hrochu nevadí že tam přijedu z freewindem stejný barvy i stejnym ladákem??
Jinak díky moc za tip,protože za 4200 je to bomba a má homologaci. Prej vejfuk tam maj jenom udělat ten svod,řikal i snapasovánim max 3 hod....v kolik hodin máte v plánu sejít se v tom kempu??
Doufam že ti hrochu nevadí že tam přijedu z freewindem stejný barvy i stejnym ladákem??
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jestly chces tak ja muzu prijed do rozmitalu a odtamtud muzeme ject do kempu.nebudu na netu tak moje cislo je 774486371 napis treba smsku a domluvime sehace píše:Tak pánové,pěkně sem to zkloubyl,v sobotu 25 vyjíždim brzo ráno,protože bych chtěl bejt něco před devátou v kovo květoň,sem s nima domluvenej a do toho kempu přijedu už s láďákem(prej se to moc poštelovat nemusí řikal sám pan květoň)když tak to dořešim v kempu.
Doufam že ti hrochu nevadí že tam přijedu z freewindem stejný barvy i stejnym ladákem??Jinak díky moc za tip,protože za 4200 je to bomba a má homologaci. Prej vejfuk tam maj jenom udělat ten svod,řikal i snapasovánim max 3 hod....v kolik hodin máte v plánu sejít se v tom kempu??
x x x jinak to neumim
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jestli bych ti nahradil Petru?A snad ani reději nechci.Pokud mě to vyjde je to tak na 90% tak se na tebe těším (samozřejmě i na ostatní).Dneska mě volal Vitas má rozhozený šavle a pokud to dá dohromady tak by snad taky jel.hroch píše:tak koukej priklusatpeta bohuzel nejede protoze musi pryc tak trba misto ni
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
No abych pravdu rekl Lada pali nekam Na vikend za sestrenkou.A ja zustavam opet sam doma.Cely vykend.Uz trenuju na masine.Vcera jsem si dal Liberec tam a zpet.Je to o dost lepsi nez v aute.Tam mne boly noha z mackani spojky.O vikendu jsi dam Asi peklicko na otocku.
Co je stary,to je dobry ...
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tak si dej rovnou příbram ne??
možná budu potřebovat pomoc při štelování karburátorů s ladákem
A co ty hrochu jak si musel štělovat??Budu na tom asi stejně když budu mít ten samej.
A co ty hrochu jak si musel štělovat??Budu na tom asi stejně když budu mít ten samej.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
dal jsem to na 4 3/4 otacky ale stejne si to vystrely .svicks ma krasne cihlovou barvu takze chudy to neni a kluci z dilny rikaly ze pokud je to otevreny vyfuk tak to bude delat furt a me to nejak netrapi a kdyz my ho tam dali a ja to jeste nesteloval tak to strily o trochu vic ale nic hroznyho .a kdyz je tam vlozka tak skoro vubec ale tu tam nemam jenom kdyz jedu daleko pac bych byl asi hluchej
.chyta to ted lip bych rekl a lip to drzi volnobezne otacky.ono to odplivovani do vejfuku to dela i s origo vyfukem jenomze to vubec neni slyset ale s tim mym jo sry a tvim to je slyset a dost .vsak jsem daval video ne .videls
x x x jinak to neumim
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
viděl sem viděl,taky jeden z důvodů proč sem zkoubil buřta s koupí
vyjedu něco kolem6.00 nevim přesně ještě trasu tak abych tam kolem 8.00 byl,dneska sem s nim mluvil a budou mě po 8.00 čekat.Budu tam moct s nima bejt doufam,očesam jim plasty a pomužu jim klidně protože co tam budu dělat přes dvě hodiny...pravděpodobně i s Petrou
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
u ribnika je takovy velky parkoviste tak projedes kolem nej a po levy strane barak ma takovou merunkovo zlutou barvu aspon myslim .a hlane tam ma na baraku reklamu . 
x x x jinak to neumim
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Si zajed do Hradku nad Nisou mam k tomu veskerej vercajkhace píše:Tak si dej rovnou příbram ne??![]()
![]()
možná budu potřebovat pomoc při štelování karburátorů s ladákem
![]()
Co je stary,to je dobry ...
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám hlásej docela slušný počasí. http://www.meteopress.cz/index.php?action=1-2-1-31-192
Jen aby jsem nezapomněl koupit buřty.
Jen aby jsem nezapomněl koupit buřty.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.