Ještě že si nenapsal, že jsem upláchl s kasou.Household píše:Tak páni tento zraz sa ruší.
Kemp je z technických príčin zatvorený celý rok.

Ještě že si nenapsal, že jsem upláchl s kasou.Household píše:Tak páni tento zraz sa ruší.
Tak tohle mi chlapi nedělejte... já to čtu až dneska a málem jsem z toho dostal infarktHousehold píše:Tak páni tento zraz sa ruší.
No my to máme trochu jednodušší... ti rizikoví (Vitouš, Ovin atd.) se stejně někde "urvou" a pokud je hlavní peloton nedožene, znamená to, že jedeme bezpečněHousehold píše:Povinne každý pozrieť, ako sa jazdí na zrazoch.
Jazdenie na zrazoch a signáli
A Vitouš 2x (najmä 3:27 - 3:31).![]()
![]()
![]()
Ale je to celkom dobré, čoprací jazdia pekne
To by si koukalHousehold píše:Povinne každý pozrieť, ako sa jazdí na zrazoch.
![]()
![]()
Ale je to celkom dobré, čoprací jazdia pekne
No to asi bylo těch prvních 100km po rovině... bo pochybuju že by jsi to tak dlouho vydrželVitouš píše:To by si koukalHousehold píše:Povinne každý pozrieť, ako sa jazdí na zrazoch.
![]()
![]()
Ale je to celkom dobré, čoprací jazdia peknetaky umím při jízdě dodržovat disciplínu.Jako minulou sobotu se Sinnerem a Vitasem.Udržel jsem se alespoň 100km a to jsem jel první.To je výkon né?Potom si to ale musím vynahradit.Je to silnější než já.A dalších 100km jsem zase za to tahal aby to bylo spravedlivé.
![]()
No Vitouš byl úplně vzorný, opravdu.JirkaS píše:
No to asi bylo těch prvních 100km po rovině... bo pochybuju že by jsi to tak dlouho vydržel![]()
Já jezdím s jen s kámošem,takže ve dvou a taky jezdíme do "šachovnice",dá li se to tak nazvat.A když je dost široký jízdní pruh tak jezdíme vedle sebe - ale jen cca.do 100km rychlosti.DEEP píše:co ja vi tak jsme vzdycky ve vice masinach nad 3 kusy jezdili do sachovnice,
humusak píše:Dobry den, som tu uplne novy ako aj moj freewind.
Vasa akcia vyzera dobre a urobim vsetko preto aby som sa zucastnil.
Teda ak mozem.
Tak to bolo asi vsetko (ukecany som len po rume).
Ak sa vyzaduje nejake oficialne prihlasenie - nielen prichod - dajte mi prosim vediet.
Jasně že berem.Tolik Freewindů pohromadě bude pastva pro oči.kanko00 píše:humusak píše:Dobry den, som tu uplne novy ako aj moj freewind.
Vasa akcia vyzera dobre a urobim vsetko preto aby som sa zucastnil.
Teda ak mozem.
Tak to bolo asi vsetko (ukecany som len po rume).
Ak sa vyzaduje nejake oficialne prihlasenie - nielen prichod - dajte mi prosim vediet.
Ziaden dobry den, ale AHOJ!
Ak pojdes, za seba pisem, v pohode - je to OK. A inak, kamos co mal ist so mnou na 110% nejde lebo ma nohu v sadre. Mozes ist namiesto neho a tym padom si v pocte. A lepsia Suzuki ako Kawasaki!![]()
Tak co chalani, berieme ho freewindaka slovenskeho???
Přečti si prosím první příspěvek na stránce (seznam účastníků)a zapiš se na ní podle toho. Potom není potřeba nic jen dorazit.humusak píše: Ak sa vyzaduje nejake oficialne prihlasenie - nielen prichod - dajte mi prosim vediet.
Ne všechno se platí na místě, ale zase hned po příjezdu. Jen počítejte s tím že se může platit nějaká drobná kauce na zařízení, přeci jen jsme motorkářišimi píše:Lidičky,Vrbno se blíží.Nebude potřeba složit nějakou zálohu na ubytování,nebo se platí až na místě?
Je tam solidní restaurace, akorát s rumem byli minule trochu potíže.humusak píše:takze ahoj,
nebudem sa hlasit medzi ucastnikov lebo zaskakujem za kanko-vho 00 kamarata
mam otazky, opat:
ako bufet? dlho otvoreny, je vôbec?
ako jedlo? viď bufet
som otravny a tesim sa
Ahoj nebudou, kemp je skoro prázdný tak snad udáme někam do postele každého, ovšem může se stát že bude určitá míra nepohodlí.JirkaS píše:to Sinner: Kdy budou ukončeny přihlášky do Vrbna (budou-li) ?