Vybracie - rezonancie.

Odpovědět
kanko00
Pátá kolona

Vybracie - rezonancie.

Příspěvek od kanko00 »

Viem ze jednovalec ma svoje rezonancie. Ale je tu jedno ale. Po kompletnom nastaveni motora sa prejavuju takto:
Co ma stve, je otazka a odpoved na nu, odkial sa zobrali vybracie pri 3600 - 3800 otackach! Sakra...
Mam novu zadnu gumu, nastavene ventily, nastavena retaz... ===> to su zmeny oproti dobe ked to nerezenovalo.... Robia to otacky motora, nic ine. Lebo je to vzdy pri tych otackach a je jedno aka je rychlost.
Je to dost vyrazne a neprijemne, citit a vidiet to je na zrkadlach a packe brzdy a spojky. Rezonuje cele moto. Nikdy mi to nerobila. Zjavia sa z nicoho nic pri cca 3600-3700 ot/min a pri cca 3800-3900 ot/min zmiznu akoby utalo.
Co to moze byt? :o :x
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Re: Vybracie - rezonancie.

Příspěvek od hroch »

jestly chces mit jistotu tak je sundej a projed to bez nich ale ja a ani vitous nerikal ze by mu neco vibrovalo od te doby co ma padaky :(
x x x jinak to neumim
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

hroch píše:jestly chces mit jistotu tak je sundej a projed to bez nich ale ja a ani vitous nerikal ze by mu neco vibrovalo od te doby co ma padaky :(

hrochino ale vsak ma nestvi. K padakom som sa vyjadril v teme padaky! Su OK. Podla mojej mienky a hlbokeho presvedcenia s tym nemaju nic spolocne!
Skor zacinam, po tom, co som pozrel manual a mikrofis rozmyslat, ci to nema daco s vyvazovacim hriadelom v moto alebo s ventilmi.
Pockam, ci si to tu vsimne deep a napise svoj nazor.
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

kanko00 píše:
hroch píše:jestly chces mit jistotu tak je sundej a projed to bez nich ale ja a ani vitous nerikal ze by mu neco vibrovalo od te doby co ma padaky :(

hrochino ale vsak ma nestvi. K padakom som sa vyjadril v teme padaky! Su OK. Podla mojej mienky a hlbokeho presvedcenia s tym nemaju nic spolocne!
Skor zacinam, po tom, co som pozrel manual a mikrofis rozmyslat, ci to nema daco s vyvazovacim hriadelom v moto alebo s ventilmi.
Pockam, ci si to tu vsimne deep a napise svoj nazor.
ok ja chtel jenom poradit :)
x x x jinak to neumim
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Este ma napadla jedna vec.
Je to vyrazne ked sa zohreje motor po cca 40-50 km. A tankoval som bezin na pumpe, kde este nikdy.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

To bych si klidně typnul na blbě pálící svíce.
Jak jsou pod tlakem tak se jim nechce nebo jen jedné z nich. Zkus je prohodit. Točit na místě nemá moc cenu, musí se s tím jet aby ten motor byl v záběru, pokud je to i na volnoběh a jen za jízdy zkusil bych se postavit ve stupačkách a díval se na přední kolo zda neskáče, případně i kdyby ti někdo druhý skouknul zadní za jízdy. Já mám například zadní vyvážené, což před tím nebylo a je to hodně znát.
Ještě vytahaná řetězovka, případně mrtvý ložiska v v nábojích kol.
Taky bych juknul na uložení motoru, zda není něco urvaného. Nevím tedy jak je tam ten motor uložený (to ti určo řekne Deep), ale pokud sedí na nějakém silentbloku nebo podobně mohlo by být. :( Víc mě nenapadá.

Ještě jednou jsem to čet pořádně :oops: , a tím pádem padá možnost ložisek a vyvážení kol. :(
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
DEEP
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

Mrkni jestli mas poradne dotazeny srouby na motoru a ramu.Muze se stat ze se povoli.Uz jsem to zazil na kamosove VS 800 Intruder.
Co je stary,to je dobry ...
Odpovědět