Začátečník

Vitouš
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Re: Začátečník

Příspěvek od Vitouš »

Household zrovna jsme se nedávno o tobě bavili s Maiklem.Hraješ ještě tu hru přes navigaci co jsi nám ukazoval ve Vrbně?
Household

Příspěvek od Household »

Hrám, hrám :oops:

Síce už menej, lebo syn spapá všetok môj čas, ale ešte ma to drží ;)

Samozrejme plánujem aj v CZ niečo odloviť a ponáchádzať. Tak ako minulý zraz.
Ufas

Příspěvek od Ufas »

chci se jenom ozvat že to tu pořád sleduju... že jste mě ještě neodradili, v pondělí dělám kurz řidiče na služebáka, tak se rovnou autoškoláka zeptám, kolik stojí řidičák na motorku... a asi až by bylo hezký počasí, tak bych pomalinku začal... ;) s motorkou ještě počkám... snad i na příští rok... ;)
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Já taky v květnu říkal, že si koupím motorku po novém roce (vlastně někdy teď) a když si o týden později jel kolega pro transalpa tak jsem to nevydržel a po přesně týdnu jsem si už vez domu freewinda (ještě bez A21 řidičáku :oops: ) :-)
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Ufas píše:chci se jenom ozvat že to tu pořád sleduju... že jste mě ještě neodradili, v pondělí dělám kurz řidiče na služebáka, tak se rovnou autoškoláka zeptám, kolik stojí řidičák na motorku... a asi až by bylo hezký počasí, tak bych pomalinku začal... ;) s motorkou ještě počkám... snad i na příští rok... ;)
Kur*a nezdržuj to a padej koopit Wětráka. Kdo na tebe má čekat. :D
To co vyvádíš zavání masochizmem ;) Čekat rok :?: no to mi hlava nebere!
Já je donutil (když jsem se v prosinci rozhodl že jsem motorkář :P ) v autoškole otevřít kurz v únoru :lol: :lol: :lol: . Byli ze mě na krupici volal jsem jim dvakrát týdně zda náhodou už nezačnou, a dobře si mě pamatovali ještě o dva roky později. To sem shodou okolností dělal v té samé škole papíry na náklaďák a autobus. Jak sem vlezl do dveří tak recepční říká "Dobrý den pane Vojto, s čím vám můžu pomoct" :mrgreen: 8-)
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

To jsme na tom Mirku stejně :-) Já když dělal v létě papíry na neomezenou, tak jsem volal do autoškoly taky pořád. Pan Šlajchrt už ze mě byl malinko na prášky, ale jeho syn se mnou chodil na průmyslovku, takže to asi překousnul a já dělal papíry hned 26. června, v den 21 narozenin. To už jsem ale měl motorku přes měsíc a najel jsem na ní 1500km :-D Když jsem do tý autoškoly přišel, tak se mě ptal jestli už jsem někdy jezdil na motorce, tak sem se pousmál a bylo mu jasný, že už jezdím. Kor když se doma poptal synka, s kterým už jsem se byl projet i jsem byl přivézt peníze za zkoušku k nim domu ještě před zahájením autoškoly na freewindu :-)
Ufas

Příspěvek od Ufas »

no dobře no... tak bych asi tak dlouho taky nevydržel... ale mej přijít výdaje za bydlení a tak... ale co, proč bych si neudělal radsot... :D
Petr Brno

Příspěvek od Petr Brno »

Vitouš píše:.

p.s.: Nejazdil som cca 10--12 rokov a teraz mam tri roky XF 650. Myslim, ze v pohode, ale zas ja som taky "dochodca" na moto - 80-100 km/h.
Mě je 21 a používám nejraději taky tvou rychlost 80-100km/h. Mám se docela rád a mám plány do budoucna, takže se nehodlám zabít. na dálnici si troufnu zkusit 150, ale víc nerad jedu i v autě. Prostě ve vyšších rychlostech v tom vidím až moc fyziky => setrvačnost, brzdný účinek, součinitel tření a podobný věci se mi míhají hlavou vždy, když vyjedu na silnici, na čemkoli.[/quote]

Mě je 52 ale i přes tento věk mě to stále láká k rychlejší jízdě.Pro mě je ideální cestovní rychlost 100 -130 km/h a rád si projedu zatáčku ve větším náklonu i když vím že máte úplnou pravdu s rozumem a fyzikou.Snažím se nebezpečí vykompenzovat zkušenostma,znalostí tratě a zbylejma návikama z mé závodnické kariéry i když haůůůů to už je dávno.Jinak tě Rimmeraku obdivuji při tvém mládí mít takovej rozumnej přístup k jízdě.Ten mě občas schází.Ale když ten adrenali...[/quote]

Kucí , mě je 57 a valím oči :shock: , jak dovedou být rozumní kluci ( promiňte mi ten výraz ) něco přes 20 . Zůstaňte takoví .
Petr Brno :D :D :D
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

ja jezdim tak abych se pokud mozno nezabil :)
x x x jinak to neumim
Household

Příspěvek od Household »

Ja jazdím tak rýchlo aby som domov vždy došiel skorej ako mi dôjde benzín. :lol:
Kľudne i 249 km/h :oops:

Dneska napr. 180km/h som prehnal káru.
Samozrejme ak som sám na diaľnici ;)

No jo přiznám se, chci bejt jako Vitouš :oops:
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Každý jsme nějaký :-) Když někdo jezdí rychle, ale bezpečně, tak mi to vůbec nevadí. Mě nějak ani neláká jezdit rychle, spíš za to občas vezmu, baví mě akcelerace, nikoliv cílová rychlost. Nebo se rád jen tak vyblbnu na polní cestě, ve stoje, pohrát si s plynem na dvojku, kdy jde jet pomalu i relativně rychle, na šotolině přidat, udělat drift :-) Pravda, dávám si při tom pozor. Nechci se odřít a už vůbec nechci odřít mou milovanou motorku.
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

hroch píše:ja jezdim tak abych se pokud mozno nezabil :)
Oto se taky snažím i když to tak někdy nevipadá. :oops:
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

Vitouš píše:
hroch píše:ja jezdim tak abych se pokud mozno nezabil :)
Oto se taky snažím i když to tak někdy nevipadá. :oops:
nooooooo to opravdu tak nevypada :D :D
x x x jinak to neumim
Ufas

Příspěvek od Ufas »

tak sem ještě papíry dělat nezačal... zatim na to bude ještě dlouho pěkný počasí... prachy na to připravený sou... :) jo ajen tak pro info: za tu dobu co sleduju inzeráty, tak ty ceny nehorázně klesaj a klesaj... :)

ale na co sem se chtěl zeptat, jakou helmu by ste mi doporučili... vim že to je nejzákladnější věc u který se nešetří... ale chci se zeptat, jestli se dá sehnat něco "rozumnýho" tak za 3000? jako klidně si připlatim... ale chci znát váš názor... ;)
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Ufas píše:tak sem ještě papíry dělat nezačal... zatim na to bude ještě dlouho pěkný počasí... prachy na to připravený sou... :) jo ajen tak pro info: za tu dobu co sleduju inzeráty, tak ty ceny nehorázně klesaj a klesaj... :)

ale na co sem se chtěl zeptat, jakou helmu by ste mi doporučili... vim že to je nejzákladnější věc u který se nešetří... ale chci se zeptat, jestli se dá sehnat něco "rozumnýho" tak za 3000? jako klidně si připlatim... ale chci znát váš názor... ;)
To je docela problém, každej upřednostňuje je něco jiného. 3000 táci není zrovna moc. Já bych se snažil vyhnout hlavně plastové. Sám mám vyklápěčku. Je dobrá ale dělá děsnej bordel. Jinak koukni tady sem a taky se tam prosím přesuň s případnými dalšími dotazy. Díky.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Odpovědět