![Nápad :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
fakt ne jo .vypada to ze ty jako jediny jsi ho uz celyho rozebral. tak jak to ze to nevisDEEP píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to taky nevim ...
pust to do deky ta to vsakneDEEP píše:Zatim jsem zjistil ze kdyz se foukaji predni vidle tak tam cpou ani ne pul atmosfery.Vic ani tuk.Jinak by jim vylitali gufera.To jen tak pro predstavivost.Na tom zadku uz pracuju.Jsem ale trosku omezenej v pohyblivosti.Lezim ve spitale mam 2 hodiny po operaci nohy.Ale snazim se aby jsi to vedel co nejdriv.Tak zatim.Musim se jit vylulat do Bazanta.![]()
než jsem to dočet dokonce, tak jsem myslel, že to bude něco iného......Jen plácnutí? tož tedy určitě plácni...!..DEEP píše:Ne diky.Ale panove je tady jedna sestricka okolo 30 let tak 170cm asi tak neco okolo 55kg.Vlasky na kratko z blond nelirem,dlouhe nohy vetsi pevny dvojky,jiskrny usmev,modry kukadla a prijemny hlasek.Teda vam povim jen si placnout.![]()
Kuba píše:Zdravím,
o víkendu jsem se konečně projel na stroji, který mi za pár dní bude patřit.
Ale překvapil mě, docela tvrdý podvozek. Nevíte, dá se to nějak "změřit" jednoduše.
Jestli je nastavený správně.
Pokud Vás něco napadne, tak dejte vědět, díky předem K.
JirkaS píše:Co se týčeče seřízení zadního tlumiče, tak jsem se včera na toto ptal svého "dvorního" servimana... cituji: když se ti při brždění pocitově více propadá předek tak máš zadek tvrdej... no dobrá rada nad zlato![]()