rene píše: sob 18. dub 2020 12:50:06
Ahoj všichni, souhlasíme s Ovinem. V září snad už bude klid a pohoda. No už jsem se těšil, jak Vám ukážu novýho V- Stroma Holt to počká do září.
Dave842 píše: stř 29. dub 2020 16:01:07
Aj... :/ Tak to já už se raději přihlašovat nebudu. V listopadě čekáme potomka..tak jedině spolu autem, nebo sám..
Tak to gratulace Nedávno jedno dítko na Slovensku (Marek Stano), tak je třeba vyrovnat letošní skóre
Aj... :/ Tak to já už se raději přihlašovat nebudu. V listopadě čekáme potomka..tak jedině spolu autem, nebo sám..
Chlape! Gratuluji!!!
Listopad je od září ještě daleko,klidně přijeďte autem.
Tak hoši do konce května musím závazně potvrdit a zamluvit počet chatek. Zatim je tady přihlášeno 12 lidí. Já doufám, že to neni konečný počet. Pokud ano tak to bych to radši odložil na červen 2021, neboť jak vidno červnový termín vyhovuje více lidem.
Ovin píše: stř 13. kvě 2020 21:12:42
Tak hoši do konce května musím závazně potvrdit a zamluvit počet chatek. Zatim je tady přihlášeno 12 lidí. Já doufám, že to neni konečný počet. Pokud ano tak to bych to radši odložil na červen 2021, neboť jak vidno červnový termín vyhovuje více lidem.
Hele, já bych si toho "zcuka" dal klidně i ve dvanácti lidech
Ovin píše: stř 13. kvě 2020 21:12:42
Ovine, napiš to i na facebook. Nevím kolik lidí sem chodí nakukovat...
Tak posíláme GRATULACE a oznamuji, že to letos asi nezvládnu bo čekáme taky potomka v červenci . Tak až pak uvidíme co a jak.
Ako pise moj "brat" od oranzovo striebornych freewindov, kludne stretko aj ked nas bude 12-15-20 kusov... Buude to v tejto dobe ako burt
Tradicia je tradicia.
Tak posíláme GRATULACE a oznamuji, že to letos asi nezvládnu bo čekáme taky potomka v červenci . Tak až pak uvidíme co a jak.
Paráda, gratuluju. Freewind grupa se rozrůstá Navíc jste rychlejší Daveovi
Ahoj Bando,čo sa týka nás od Prievidze tak viem minimálne o štyroch ľuďoch čo by radi prišli na zraz vrátane mňa samozrejme.Len neviem či je rozumné si objednávať chatky keď nevieme či nás v tom čase už pusia cez hranice a keď aj pustia aké si vymyslia obštrukcie.Preto bude rozumnejšie pre tentokrát keď prespíme v stanoch.
Tak neviem ako je to tam zo stanovaním ale pokiaľ viem tak to sa zajednávať dopredu nemusí.
Niektorý pokiaľ sa im bude dať by chceli prísť už vo štvrtok ale to by som potom priebežne časom upresnil.
Seznam účastníků podle fora a Facebooku vychází mi to na 30 ůčastníků což by bylo 5 chatek. Myslím si pokud nepřijde druhá vlna tak v září budou hranice ok. Pokud se někdo v seznamu nenajde rád ho doplním, pokud někdo nebude moci zatlačím slzu a vymažu ho.
Ovin+1
Renatka+2
LiborZ
Kankoo+2
Šimi
Rene+1
Dave
MartinG+3
Jirka Transalp
R a V Pruchnických
Vaněk
Brindza
v Strouhal
DEEP
Vitouš
Mešina
Humusák
FOX
Balnar
S Sopčák
Seznam účastníků podle fora a Facebooku vychází mi to na 32 ůčastníků což by bylo 6 chatek.
Ovin + 1
Renatka + 2
LiborZ
Kankoo + 2
Šimi
Rene + 1
Dave + 1
MartinG +3
Jirka Transalp
R a V Pruchnických
Vaněk
Brindza