Nestras tu Maty!

kanko00
Ahoj,tak jsem to asi špatně pochopil,tím to se Janovi omlouvám.Martin G píše: ned 05. led 2020 12:49:59 Ahoj motokamaráti,ja som tiež za to aby sa Freewind zrazy nerušili.Je pravda že už je tých Freewindov ako šafránu ale je to o ľuďoch ako píšete vyššie a nie o motorkách.
Čo sa týka Freewind zrazu 2020 tak podľa najnovších informácii od Jančiho(Humusáka) máme všetci voľné ruky.Jano od organizácie dáva ruky preč.
Na pripomienku že on organizuje zraz 2020 mi odpísal takto,citujem -To povedal kto? ja som vravel že sa opýtam či by sa dalo ubytovať vo Vlkanovej a či majú kapacity.To je všetko.Oznam to prosím ťa všetkým s kým sa stretneš. dík.
No a kapacity vo Vlkanovej nemajú tak to asi pre Jančiho tým hasne.Alebo žeby nie?To je už na ňom či niečo nové vymyslí.
Každopádne by sem mal prísť,počítať si to tu a dať nám vedieť jeho stanovisko.
to!šimi píše: stř 01. led 2020 12:58:35 Přátelé,myslím že naše srazy už nejsou jen o Freewindech.Já na ně jezdím kvůli Vám.V práci si nahlásím volno dostatečně dopředu a neexistuje, že bych za Váma nepřijel.Za těch cca.12-13 let jsme vytvořili skvělou partu napříč celým Českosloveskem.Přijedu rád kamkoliv a vždycky se na Vás těším.Myslím že by mě dal zapravdu i Sinner (který mě pořád moc chybí) kdyby mohl.
Na posledním srazu se mluvilo - jak zmínil Maty - že by sraz udělal Humusák někde na východě.Vím že pro západní čechy to je dost daleko,ale Jano ty štreky jezdí každý rok.A pokud by se toho ujal,určitě bych přijel.
![]()
Jak jsem psal na začátku,NENÍ TO O MOTORKÁCH,ALE O LIDECH.
Všem Vám přeji hodně štěstí a hlavně zdraví do nového roku.A věřím že se zase někde všichni sejdeme.
Mám Vás rád bando
Za mne 12.6 -14.6 2020 První víkend v červnu nemůžu snad nikdymartinbrejcha píše: ned 05. led 2020 23:47:45 Ahoj bando,
Taky se s Váma rád uvidím, ale ten termín 19-25 červen mi koliduje s výletem do Bosna/Albánie a tak prosím o jedno, organizuje někdo sraz..na kdy... ještě teď můžu do našeho výletu tak trochu +/- týden
kecat, pokud ne, klidně se toho ujmu, bylo by to asi začátek července, na www.atcrozkos.cz Díky, Maty
Ahoj Maty, já bych to bral tak, že platí termín 12.-14.6. Myslím, že kromě Foxe tento termín vyhovuje všem, kteří reagovali ať už tady, nebo na facebooku.martinbrejcha píše: ned 09. úno 2020 22:05:20 Čus, tak vyhodí někdo už závazný termín, ať vidím, jestli můžu nebo nemůžu.... Díky Maty