šimi píše: stř 29. kvě 2019 9:08:37
...
kankoOO: Vzhledem k tomu že se na navrhovaný čtvrtek nikdo nepřihlásil,jsme od toho upustili.Ale myslím že ubytovat se v kempu o den,dva dřív nebude problém
Případně se můžeme pomotat po okolí a stavit se u nás na kafe. Předběžně na pátek počítám s dovolenou
Ja mam teraz volno dlhsie takze sa tam budem tulat od stvrtku dopoludnia. Ano, prepadnut Ta mozem prijst, ak na mna nepostves hafana alebo hada.....
Telefon mam. Koncovka je stale xxxxx787?
kanko00 píše: čtv 30. kvě 2019 11:27:19
Ja mam teraz volno dlhsie takze sa tam budem tulat od stvrtku dopoludnia. Ano, prepadnut Ta mozem prijst, ak na mna nepostves hafana alebo hada.....
Telefon mam. Koncovka je stale xxxxx787?
Takže "rozkaz zní jasně" ...brzký oběd znamená,že z kempu musíme vyrazit nejpozději v 10.30 hod. A důvod? Ve Znojmě nás čeká prohlídka pivovaru a místní sládek nás po půl jedné už nepřijme.Takže kdo se nevyhrabe z postele tak jako vloni v Bojnici,má prostě smůlu. Nebudeme na něj čekat .
Ondra musí trochu překopat trasu,protože je u Znojma nějaká nová uzavírka.
Pivo bude Polička 11°
šimi píše: pát 07. čer 2019 20:04:11
Takže "rozkaz zní jasně" ...brzký oběd znamená,že z kempu musíme vyrazit nejpozději v 10.30 hod. A důvod? Ve Znojmě nás čeká prohlídka pivovaru a místní sládek nás po půl jedné už nepřijme.Takže kdo se nevyhrabe z postele tak jako vloni v Bojnici,má prostě smůlu. Nebudeme na něj čekat .
Ondra musí trochu překopat trasu,protože je u Znojma nějaká nová uzavírka.
Pivo bude Polička 11°
Už se na ty vaše ksichty těšíme
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak žádný brzký oběd, ale vydatná snídaně
Dave842 píše: pon 10. čer 2019 8:21:58
Mám drobný dotaz.. Nebyly by volný 2 místa v chatce na sobotní noc? Zjistil jsem že ten stan se do brašen nevleze..
A přijeli bychom tedy s baťůžkem v sobotu ráno
Ahoj.Plukovník s Foxem a Jeníkem budou jen z pátka na sobotu,takže místo určitě bude.
Ahoj, mám taky mini dotaz Budou dvě volná místa v chatce (já+baťůžek)? Když tak bych se zařídil jinak. A info o spacákoch by taky bodlo Na FB jsem toho moc nevyčetl. Pojedu už ve čtvrtek, nebo v pátek ráno.
Honzejk
Sorry pánové.Dneska to časově nedávám.Až teprve teď jsem si sedl k noťasu.
Pro Honzejka : místo v chatce pro Vás samozřejmě bude
Pro Fífu : spacáky nechte doma,na žádným srazu jsme je přece nepotřebovali
Omlouvám se,ale jsem utahanej a těším se do postele.
Zítra bych tam měl dorazit kolem desáté
Ahoj