Pro majitele jiných značek motorek a bývalé Freewinďáky
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Pro majitele jiných značek motorek a bývalé Freewinďáky
A neucpe se pri jizde ten blatnik ve predu ?
Je dost nizko..........
Maty
Je dost nizko..........
Maty
Woemartinbrejcha píše:A neucpe se pri jizde ten blatnik ve predu ?
Je dost nizko..........
Maty
- LiborZ
Maty, možná by neškodilo vyzkoušet, jak se ucpává blatníček na této hračcemartinbrejcha píše:A neucpe se pri jizde ten blatnik ve predu ?
Je dost nizko..........
Maty
Nooo hracka za skoro 20.000 eur.... A pseudo prekopanie na cestne enduro, parodia look!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- martinbrejcha
LiborZ píše:Maty, možná by neškodilo vyzkoušet, jak se ucpává blatníček na této hračcemartinbrejcha píše:A neucpe se pri jizde ten blatnik ve predu ?
Je dost nizko..........
Maty
Chtel bych umet jezdit alespon z poloviny jako tihle frajeri.........
Respekt........
Maty
To vies, polovicu robi nezaujem o stav moto po jazde....
Wětráka jsem musel ze zdravotních důvodů, ač nerad, prodat. Nyní jsem se rozhodoval, jestli ho zovu koupit nebo jinou, popř. i novou. Po dvou letech jsem pod stromeček dostal BMW F 650 CS. Hodně se mi líbí. Na úplně novou ještě nebylo a domácí rozhodnutí padlo tedy na Báwo.
Dobra moto, pohodlna na cestaka. A mas asi najkrajsiu farebnu kombinaciu....
Díky Kanko00. Taky mi padla do oka, když jsem ji objevil. Ta barva je fakt hezká. A výbava super. V originále ABS, vyhř. hefty. Z doplňků už mám i hlavní stojan a ještě namontuji padáky. Že to je cesťák mi nevadí. Stejně jsem jezdil více po silnicích a občas šotoloninách, což tato zvládne taky. Terénu nijak neholduji.
-
- Kontaktovat uživatele:
s tim terénem opatrně, kamínek v řemenu umí slušne tomu ozubeni zatopit - nedejbože když se kousne do řemenice a trhá řemen každou otáčkuLajda píše:Díky Kanko00. Taky mi padla do oka, když jsem ji objevil. Ta barva je fakt hezká. A výbava super. V originále ABS, vyhř. hefty. Z doplňků už mám i hlavní stojan a ještě namontuji padáky. Že to je cesťák mi nevadí. Stejně jsem jezdil více po silnicích a občas šotoloninách, což tato zvládne taky. Terénu nijak neholduji.
- LiborZ
Jo to jsem zažil u auta. Malý kamínek v řemenici ze záplatované silnice (nástřik asfaltem a volný posyp drtí) a řemen čerstvě po výměně jsem musel měnit znovu. Byl podél rozříznutý vejpůlMilanek píše:s tim terénem opatrně, kamínek v řemenu umí slušne tomu ozubeni zatopit - nedejbože když se kousne do řemenice a trhá řemen každou otáčkuLajda píše:Díky Kanko00. Taky mi padla do oka, když jsem ji objevil. Ta barva je fakt hezká. A výbava super. V originále ABS, vyhř. hefty. Z doplňků už mám i hlavní stojan a ještě namontuji padáky. Že to je cesťák mi nevadí. Stejně jsem jezdil více po silnicích a občas šotoloninách, což tato zvládne taky. Terénu nijak neholduji.
LiborZ píše:Jo to jsem zažil u auta. Malý kamínek v řemenici ze záplatované silnice (nástřik asfaltem a volný posyp drtí) a řemen čerstvě po výměně jsem musel měnit znovu. Byl podél rozříznutý vejpůlMilanek píše:s tim terénem opatrně, kamínek v řemenu umí slušne tomu ozubeni zatopit - nedejbože když se kousne do řemenice a trhá řemen každou otáčkuLajda píše:Díky Kanko00. Taky mi padla do oka, když jsem ji objevil. Ta barva je fakt hezká. A výbava super. V originále ABS, vyhř. hefty. Z doplňků už mám i hlavní stojan a ještě namontuji padáky. Že to je cesťák mi nevadí. Stejně jsem jezdil více po silnicích a občas šotoloninách, což tato zvládne taky. Terénu nijak neholduji.
Však jsem s tím obeznámen, že do terénu s tím nepojedu. A nijak mi to nevadí. Ale viděl jsem borce, kteří i terén s tímto odjeli. Tady ten řemen je trochu krapet jiný než u auta. Taky cena odpovídá jiné kvalitě. A nájezd na něj dává výrobce 40000km, což je hodně slušný.
Kolega na F800S ma na remeni 65 tisic.... Tohoto by som sa nebal....
Mě to nikdy nenapadlo, až teď o tom slyším poprvé.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Já vím. Na fóru se o tom bavili, že někdo na řemen najel i více jak 90000 km. Ale psal jsem, že výrobce dává na řemen do výměny nájezd 40 000km. Což je super.kanko00 píše:Kolega na F800S ma na remeni 65 tisic.... Tohoto by som sa nebal....
Asi po 3 měsíčním vyhledávání a srovnávání pro a proti jsem došel k názoru, že stáj neměním, jen jméno svého koně. DL 650 VStrom 2012 s ABS. Větrák zůstává doma juniorovi
Pěkná, vypadá fakt jak nová.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- šimi
Krásnej kousek,tak užívej s radostí
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Tak po dvou letech změna. Vrátil jsem se k Suze zpět. Ale tentokrát si koupil nového malého stromka. rozhodování bylo mezi Bramborou a Stromkem. Cenově i lépe mi vyšel Stromek.
- Dave842
No téda, vypadá moc pěkně! Jakej to je ročník? To bude nějaká novotina..
D@VE
Asi najkrajsia farebna kombinacia. Paradne si vybral. Vynikajuca volba....
Tak nech jazdi, robi radost a kolesami stale dolu!
Tak nech jazdi, robi radost a kolesami stale dolu!
To Dave842: Je to funglovka. Zajíždím.
Děkuji Kanko00. Taky ta kombinace barev se mi líbí.
Děkuji Kanko00. Taky ta kombinace barev se mi líbí.