šimi
Re: šimi
Toho modrobieleho "hrocha" niekto dobre vybavil! Parada teda...
p.s.: z dnesnych moto by lietali tenko stenne plastove brnkatka. Vydla by smerovala dozadu s prednym kolom opretym o chladic a podsedlovy ram dizajnovany na trochu silnejsi bocny vietor by smeroval niekde bokom....
p.s.: z dnesnych moto by lietali tenko stenne plastove brnkatka. Vydla by smerovala dozadu s prednym kolom opretym o chladic a podsedlovy ram dizajnovany na trochu silnejsi bocny vietor by smeroval niekde bokom....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Dnes jsem neodolal slunečnému počasí a dal si cca.100 kilometrovou projížďku kolem baráku.Když jsem vyjížděl,bylo sedm stupňů a při návratu jen tři. Ale stejně jsem si to užil .
P.S. netušil jsem že ty vyhřívané hefty budou tak super
P.S. netušil jsem že ty vyhřívané hefty budou tak super
- Přílohy
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Jo vyhřívané hefty jsou bomba. Hezký výlet.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- šimi
Tak si to včera hrnu z práce domů(cca.30km).Ve vedlejší vesnici pod pořádným kopcem jsem zastavil na stopce..Když jsem se chtěl rozjet všiml jsem si v poslední chvíli auta.Jak jsem rychle šáhl na brzu a nohy na zem....prostě jsem byl zbrklej a motor mě chcíp.Tak zmáčknu start motorky,startér jen cvaknul a pak všechno zhaslo Prostě mrtvo,ani kontrolky neproblikli.
BRAMBORA SE POLÁMALA .
Volám domů aby mě manželka s Petrou přivezli startovací kabely.No řeknu Vám v elektrice to cvakalo,ale stejně jsem ze startérem nepohnul.Pustil jsem to z kopce že ji roztlačím.Na trojku se sekalo zadní kolo a na vyšší kvalty jsem s motorem otočil,ale stejně ji nenahodil.Kontrolky ani neproblikly.Prostě tam nebyla žádná šťáva.Motorku jsem nechal u jedné paní ve stodole a připojil ji k nabíječce a dnes jsem koupil novou baterku.
Po "nabití"se stejně nic nerožlo.Baterka je prostě po smrti.Prostě klekla hned.Po namontování nové je vše OK.
Ale!Vytáhl jsem tu starou baterku - má rok výroby 2007
Jedenáct let Takže si to kleknutí zasloužila
BRAMBORA SE POLÁMALA .
Volám domů aby mě manželka s Petrou přivezli startovací kabely.No řeknu Vám v elektrice to cvakalo,ale stejně jsem ze startérem nepohnul.Pustil jsem to z kopce že ji roztlačím.Na trojku se sekalo zadní kolo a na vyšší kvalty jsem s motorem otočil,ale stejně ji nenahodil.Kontrolky ani neproblikly.Prostě tam nebyla žádná šťáva.Motorku jsem nechal u jedné paní ve stodole a připojil ji k nabíječce a dnes jsem koupil novou baterku.
Po "nabití"se stejně nic nerožlo.Baterka je prostě po smrti.Prostě klekla hned.Po namontování nové je vše OK.
Ale!Vytáhl jsem tu starou baterku - má rok výroby 2007
Jedenáct let Takže si to kleknutí zasloužila
- šimi
Tak jsem se konečně letos trochu projel.Odvezl jsem hrošíka k "doktorovi" na servisní prohlídku a výměnu provozních náplní.Dneska bylo prostě nádherně
- martinbrejcha
- šimi
Na Freewindu jsem měl box na nářadí a na hrochovi mě chyběl.Tak jsem si ho nechal vyrobit i na hrocha,vleze do něj vše co potřebuju včetně kompresoru.
- šimi
Tak jako jsem si upravoval Freewinda k obrazu a pohodlí svému,tak došlo i na hrocha.Nainstaloval jsem si "paket na dlouhé cesty" :