Seřízení karburátoru

Odpovědět
Lukáš

Seřízení karburátoru

Příspěvek od Lukáš »

Zdravím všechny příznivce této značky :)
mám takovou otázečku, možná mi poradíte ať se v tom nevrtám, ale rád bych si sešteloval bohatost směsi v karburátoru, nejspíše mám chudou směs :?: (na svíčky jsem se ještě nedíval), docela se mi rozžhavuje koleno výfuku, se sytičem docela dost, bez sytiče už jen trochu, taky to střílí do výfuku. Studoval jsem si servisní manuál ohledně karburátoru, ale ještě nejsem v tom tak zběhlý :D ... takže je to taky tak "jednoduchý" jak u jawy? Vím, že je to dvojtý karburátor, tak si to nechci jen tak "rozjebat" :D
Děkuji za případné rady :)
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Seřízení karburátoru

Příspěvek od Sinner »

Koleno je úplně do ruda. Trošku do výfuku střílí vždy. Jen tak poprdává, nejčastěji z kopečka se zařazeným kvaltem. Tak to se nic neděje. 8-)
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

To střílení do výfuku bych pochopil, že to nic není, jen při brzdění motorem, myslel jsem, že to s tím může mít spjatost. To rozžhavení kolene, je v pohodě? :D Jednou jsem měl delší dobu zaplý sytič a to už bylo dost rozžhavený, nechci aby odešly třeba ventily zda se tak může stát. Teď jezdím a to je ještě chladno, tak nevím co v létě :D
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Já se takhle vyděsil taky, zavřela se mi garáž udělala se tma a koleno bylo úplně červené. Jak roura u kamen. Nic se neděje.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Odpovědět