Ahoj,
můžete mi doporučit nějaký dobrý servis nebo nějakýho týpka který by mi seřídil karbec u mýho větráka v Praze či blízkého okolí?
Předem díky moc
Dobrý servis - Praha a okolí
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrý servis - Praha a okolí
604652880 Vlasta mě dělal vidle a Siner mi ho doporučil
Jo Vlastik je dobrej, mně se stará o moto i skútr. A rozhodně k moji spokojenosti. A freewindy dělá už jak na běžícím pásu.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Tak super díky za pomoc jsem tu nový majitel wětráka takže se zatím rozkoukávám co a jak. Určitě ho využiju ale asi až začátkem sezóny. Teď už uložim wětráčka k zimnímu spánku ....
Pokud by někoho napadlo jet si nechat servisovat motorku k Vlastovi Bezděkovi do Vrbovky pod benínkou do garáží tak rozhodně nedoporučuji . Nevím co se s ním stalo, ale jak byl dříve pečlivý a nemoh jsem si jej vynachválit, tak nyní je z něj naprostý lempl. Už několikrát jsem na něj slyšel různé stížnosti. A i já jsem měl značné výhrady, ale poslední dobou se překonává. Když mi vyměnil řetězovku tak mi v kole nechal totálně vysypané ložisko rozety(nevím proč mě chtěl zabít, vždy sem platil včas a nikdy nezůstal dlužen. ), jeden šroub na rozetě vůbec nedotáhl a ty ostatní byli tak na něco málo víc než povolit rukou. Luckyusovi zas zkurvil závit na řidítkách a jeden ze 4 taky nedotáhl, a to není zdaleka jediné co posral.
Fotky dodám.
Tak nedodám, nepovedli se. , ale Fífa a Míla vědí a viděli, Míla dokonce měnil to ložisko.
Fotky dodám.
Tak nedodám, nepovedli se. , ale Fífa a Míla vědí a viděli, Míla dokonce měnil to ložisko.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Trochu oživím téma.
Potřebuji přetěsnit napínák a víko, taky by se asi hodilo sčíhnout vůle na ventilech a podtlaky.
Kdo v Praze a okolí mi to udělá?
Potřebuji přetěsnit napínák a víko, taky by se asi hodilo sčíhnout vůle na ventilech a podtlaky.
Taky bych se přimluvil za nějaký tip na servis. Potřebuju vyměnit řetěz, destičky vč. kapaliny. Zkontrolovat ventily atd. Víte o někom?Twin píše:Trochu oživím téma.
Za sebe doporučuju Roman Klein servis v Brandýse nad Labem má tam teda toho občas dost, ale po seřízení karbeců mi motorka žere o litr a půl min
Zdravím, chci se zeptat na nějaký dobrý servis či někoho na ZLínsku ... rád bych se s někým poradil o své súzi, jsem dost paranoidní po přečtení několika témat na tomto fóru ... od šustění (rozvoďák) přes menší střílení do výfuku (štelování ventilů? svíčky?) až po výměnu spojky (nebo je ještě čas? seštelovat?) .... rád bych se s ní naučil sám, ale zatím mám obavy do toho vrtnout bez odborného dohledu