S chválou tak nějak počítám.

Jasný tím jsem měl asi začítKulich píše:Ahoj, nechci zanášet nové vlákno o prodeji, tak se zeptám tady. Jak to tedy nakonec dopadlo , progresivky jsou stejně dlouhé jako originály ? Kolik jsi na nich najel, nějaké špatné vlastnosti ?
S chválou tak nějak počítám.
to nevim ja se ve 2 jezdit ani nepokousimDave842 píše:Pro jízdu ve dvou to bude mít velké přínosy?
mam pocit ze my o voze a ty o kozekanko00 píše:Na moju moto by som to nedaval. Ale ja mam WP podvozok a plne nadstavitelny...a moto ma par km a 2,5 roka.
Nove pruziny, nevymackane a s progresom musia "slabemu a nie nastavitelnemu" podvozku Freewinda len moct A velmi.
Pozri sa kolko mas km na palubovke a poloz si otazku, kedy si menil olej vpredu a repasoval zadok.... A to nevravim o unavenych pruzinach! Zo starej moto a zuvackoveho podvozku ti to urobi novu moto.
Otazka je len jedna: Kolko si chces nechat Frewinda a ci sa ti chce investovat...
http://www.motops.cz/wirth-federn-progr ... -freewind/Twin píše:Kde jsi je objednával a na kolik přijdou?
Letos už musím udělat vidle a tak o progresech taky uvažuju
to mně pos.... tak co tam teda mam ja ?:-) ještě že to aspoň celkem fungujeKulich píše:http://www.motops.cz/wirth-federn-progr ... -freewind/Twin píše:Kde jsi je objednával a na kolik přijdou?
Letos už musím udělat vidle a tak o progresech taky uvažuju
Čekal jsem na ně přes měsíc i když psali skladem, po mojí objednávce to změnili na dva týdny a už jsou zase skladem, třeba jich s těma mojima obědnali víc.
hustsi dolu ! je mekci a tak se vic hejbe - je blbost aby se tahala v kluzaku nejdriv cela pruzina a az nahore to pruzilo nejdrivKulich píše:Milánek: řekl bych že tvoje jsou asi taky v pohodě, jen jinej výrobce. Nevím.
A otázka čistě teoretická, hustějším vinutím dolů nebo nahoru ?? Co jsem koukal do vláken kde se to řeší, tak to nějak nemá výsledek.
Tak jako zní to logicky. Přišlo mi taky nějak lepší hustším dolů, vláken na toto téma na netu pár je ,nicméně návod na instalaci na stránkách výrobce říká asi něco jiného.Milanek píše:hustsi dolu ! je mekci a tak se vic hejbe - je blbost aby se tahala v kluzaku nejdriv cela pruzina a az nahore to pruzilo nejdrivKulich píše:Milánek: řekl bych že tvoje jsou asi taky v pohodě, jen jinej výrobce. Nevím.
A otázka čistě teoretická, hustějším vinutím dolů nebo nahoru ?? Co jsem koukal do vláken kde se to řeší, tak to nějak nemá výsledek.
no a teď ti řeknu že jsem před týdnem videl na vebu návod na montaz progresivek na DR650 kde to bylo hustym dolu a ještě s vykricnikem - a ted babo radKulich píše:Tak jako zní to logicky. Přišlo mi taky nějak lepší hustším dolů, vláken na toto téma na netu pár je ,nicméně návod na instalaci na stránkách výrobce říká asi něco jiného.Milanek píše:hustsi dolu ! je mekci a tak se vic hejbe - je blbost aby se tahala v kluzaku nejdriv cela pruzina a az nahore to pruzilo nejdrivKulich píše:Milánek: řekl bych že tvoje jsou asi taky v pohodě, jen jinej výrobce. Nevím.
Teda jestli jsem to dobře přelouskal,což netvrdím. Je to druhá stránka bod tři.
http://www.wirth-federn.de/gridfs/file/ ... 1bb78d3ebe
No právěMilanek píše:no a teď ti řeknu že jsem před týdnem videl na vebu návod na montaz progresivek na DR650 kde to bylo hustym dolu a ještě s vykricnikem - a ted babo radKulich píše:Tak jako zní to logicky. Přišlo mi taky nějak lepší hustším dolů, vláken na toto téma na netu pár je ,nicméně návod na instalaci na stránkách výrobce říká asi něco jiného.Milanek píše:hustsi dolu ! je mekci a tak se vic hejbe - je blbost aby se tahala v kluzaku nejdriv cela pruzina a az nahore to pruzilo nejdrivKulich píše:Milánek: řekl bych že tvoje jsou asi taky v pohodě, jen jinej výrobce. Nevím.
Teda jestli jsem to dobře přelouskal,což netvrdím. Je to druhá stránka bod tři.
http://www.wirth-federn.de/gridfs/file/ ... 1bb78d3ebe