Že ten šestiválcový boxer zní skoro tak dobře jako wětrák

Pán je frajer,klobouk dolů!!!LiborZ píše:Parní stroj úžasné síly zdroj
Mně to doma funguje. Teď jsem to testnul i v práci a jede to bez problému...Twin píše:Nefunguje ti to.
Zadal jsi tam celou adresu videa, je potřeba zadávat je to co je za = jinak to může dělat nkterým potíže.LiborZ píše:Mně to doma funguje. Teď jsem to testnul i v práci a jede to bez problému...Twin píše:Nefunguje ti to.
Přál bych vidět konstruktérům co dokázali vyrobit. A jak to dokáže jet když to veme do rukou jezdec s dnešním tréninkem. Myslím že by byli hodně pyšní.LiborZ píše:Výňatek z článku Top 5 momentů z Goodwood revival 2016:
"3. Bláznivý Troy na dědečkovi
Sice se na videu nebojuje, ale je na něm bývalý superbikový šampión Troy Corser, který se posadil do sedla motocyklu BMW RSS z roku 1935 a dostal ho na úplný limit. Dokonce si myslím, že s ním podobným způsobem nikdo nikdy takhle nejel. Troy starého bavoráka sklápěl k asfaltu takovým způsobem, až mu sedřel hlavy. "
Míro potěšil jsi oko starce.Jó kde jsou ty časy kdy jsem alespoň podobně jezdil já haúúúú.Sinner píše:Přál bych vidět konstruktérům co dokázali vyrobit. A jak to dokáže jet když to veme do rukou jezdec s dnešním tréninkem. Myslím že by byli hodně pyšní.LiborZ píše:Výňatek z článku Top 5 momentů z Goodwood revival 2016:
"3. Bláznivý Troy na dědečkovi
Sice se na videu nebojuje, ale je na něm bývalý superbikový šampión Troy Corser, který se posadil do sedla motocyklu BMW RSS z roku 1935 a dostal ho na úplný limit. Dokonce si myslím, že s ním podobným způsobem nikdo nikdy takhle nejel. Troy starého bavoráka sklápěl k asfaltu takovým způsobem, až mu sedřel hlavy. "
Míro já to neviděl bylo to úžasný.Mám to skoro jak předčasný dárek k ježíšku.Sinner píše:Tak asi jste viděli přesto já koukám poprvé, a moc se mi to líbilo.
Vitouš píše:Míro já to neviděl bylo to úžasný.Mám to skoro jak předčasný dárek k ježíšku.Sinner píše:Tak asi jste viděli přesto já koukám poprvé, a moc se mi to líbilo.
No super, na závěrečné jízdy podle nové vyhlášky může uchazeč o řidičák poslat jen motorku a sám bude sedět na pangejtu...Twin píše:No coment![]()