Dnes jsem si v supermarketu všiml, že v aktuálně posledním čísle ČMN vyšel v tématu SECOND HAND článek o wětráku.
Pisateli se vzhled XFka evidentně nelíbí. Prý ošklivý, nevím, kde na to přišel Jinak, ale dobré hodnocení a myslím, že i objektivní.
Obrázky jsou nekompletní a stažené z netu jen jako náhled.
Článek v ČMN 21/2016
Re: Článek v ČMN 21/2016
Dík za info. Řekl bych že Wětrák se líbí jen majitelům , ale je mi to fuk.
I cesta může být cíl....
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
bral bych je i jako kompletni - stacil by clanek - ne ze bych byl schnilej pustit chlup za noviny ale u nas v penny marketu v useku s novinama evidentne nedocenujou kupni silu motorkaru a jinam se po praci nedostanuKulich píše:Dík za info. Řekl bych že Wětrák se líbí jen majitelům , ale je mi to fuk.
Jsem majitel a přesto se mi wětrák nikdy nelíbil, ale je mi to jedno. Když na něm jedu tak ho nevidím. Mám ho čistě kvůli spolehlivosti a univerzálnosti.Kulich píše:Dík za info. Řekl bych že Wětrák se líbí jen majitelům , ale je mi to fuk.
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Mně se líbí - dyť v porovnání s BMW F650 je to vyslovene krasavec a pegaso je sice o chlup hezci na predku ale zase je cely takovy otekly a hlavne je to kramTwin píše:Jsem majitel a přesto se mi wětrák nikdy nelíbil, ale je mi to jedno. Když na něm jedu tak ho nevidím. Mám ho čistě kvůli spolehlivosti a univerzálnosti.Kulich píše:Dík za info. Řekl bych že Wětrák se líbí jen majitelům , ale je mi to fuk.
jinak tady první cas clanku zdarma a ve vys rozliseni :
https://magazine.alza.cz/preview/qbm4S ... jp0cnVlfQ2
na druhou si to někdo musí koupit ............