Myslíš s mojí drahou polovičkou? Ta nee.. Akorát odjížděla na praxi za veterinářem..
Takže dojmy, pocity..
Polygon v JIhlavě je opravdu malý, takové dopravní hřiště. NIkdy jsem nebyl na žádném polygonu, ale tady se člověk ani moc nemohl rozjet.. Co se týká průběhu dne, tak dobře rozvrstvený program - učebna, jěždění, zdravověda, oběd, ježdění, učebna, ježdění..
Co se týká nových poznatků a přínosů. No upřímně jsem očekával větší náročnost. Zkoušeli jsme si pomalou přímou jízdu po čáře, osmičku, slalom, krizové brždění z 50km/h, krizový výhybný manévr, rozjezd do kopce, brždění v zatáčce. Pro mě nové, nebo co jsem se naučil, bylo akorát pomalá jízda po čáře. Zbytek jsem si už nějak nacvičil, nebo vyzkoušel sám..
Přednášky byly takové zmaténé. Jakože povídal vždycky nějaké příhody a poučení z toho, ale dost tak jak ho to napadlo.
Zdravověda byla přínosná. Byl prostor si vyzkoušet přímou masáž srdce, dobrý rady jak jednoduše a správně postupovat u nehody. VELMI DOPORUČOVAL VOZIR S SEBOU NŮŽ!!! na případné rozřezání moto oblečení a najítí masivního krvácení.
Zpáteční jízdu jsem absolvoval celou v totálním dešti.. Možná jste zaznamenali lokální záplůavy, bouřky.. Jo byl to mazec, nikdy jsem v takovým dešti nokdy nejel! Dešti..no občas to byly potoky na cestě..
Takže tak..
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)