Nedrzi otacky
Nedrzi otacky
Caute wetraci moto mam asi tak mesiac cca som spravil 900km a poslednu jazdu som ledva dosiel dom nedrzi mi volnobeh. Studena nastartuje pohode a po 10min jazde kape ked stojim na svetlach potom som siel cca 60km bez problemu a po jednom dni zas to iste startuje normalne aj tepla aj studena a vsimol som si ze sem tam vynecha ked jej drzim plin cca 2500ot.min a strasne mi striela z vyfuku co nerobila co to moze byt? Dufam ze dobre pisem som tu novy hehe
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Nedrzi otacky
Nejspíš bych to viděl na problém s karburátorem.. Sundat, rozebrat a kouknout.
D@VE
Dobre a musim zlozit nadrz aby som sa dostal dobre ku karbusom na co si dat pozor?
Nechcem sa ti do toho starat, ale podla otazok si myslim, ze jej bude lepsie najst doktora na freewindy (motorky).... Ak sa v tom nevyznas, nerozoberaj ju.... Nikto ti ju potom neposklada. Moze to byt dost veci, ako pisali karburatory, moze aj sat falosny vzdych.
Otazka je, co si s nou robil, ked isla a zrazu nejde. Treba jej urobit postupne a logicky kontrolu skor ako z nej polovicu rozoberies.
Zaujimave, ja som mal freewinda bezporuchovu, nearocnu moto s lacnou udrzbou a dielmi.... Nic jej nikdy nebolo. Teraz Vam tie moto nejdu, kapu, motory sa kusu.
Otazka je, co si s nou robil, ked isla a zrazu nejde. Treba jej urobit postupne a logicky kontrolu skor ako z nej polovicu rozoberies.
Zaujimave, ja som mal freewinda bezporuchovu, nearocnu moto s lacnou udrzbou a dielmi.... Nic jej nikdy nebolo. Teraz Vam tie moto nejdu, kapu, motory sa kusu.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Už se ví co to bylo u Honzejka?
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Ahoj ještě nevím
Jen sem zvládl koupit druhého větráčka rozebraného ve třech bednách
Tak snad se z toho motor poskládá ) servis je v plánu až koncem srpna .
Jen sem zvládl koupit druhého větráčka rozebraného ve třech bednách
Tak snad se z toho motor poskládá ) servis je v plánu až koncem srpna .
Free Wind
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
Presne ako píše Dave842 pozrieť karburator. Mal som presne toto isté, šteloval som voľnobeh, vymenil sviečky a špekuloval ako to opraviť bez roboty, ale nič nepomáhalo. Tak som sa odhodlal na kontrolu karburatora. Zhodil plasty, nafotil, odpojil hadice nafotil a voalá keď som sa snažil zhodiť horné veko na karburátore zistil som povolené šrouby. KUA normálne bol na nich strhnutý závit a ťahalo to falošný vzduch.Rasty20 píše:Dobre a musim zlozit nadrz aby som sa dostal dobre ku karbusom na co si dat pozor?
Tak som narezal nové závity dal väčšie šrouby a problém bol opravený za 30 min.
Caute pani takze nakoniec to islo na opravu povodny pricina bola ze mi chybala srobicka na bohatost v karbeci a polka podloziek a kadejakych vnutornosti s karbusa ked mi ukazoval servisak foto som neveril predosli majitelmenil karbice vybraciami sa srob vykrutil a bolo k tomu mi menil aj loziska v riadeni celkova cena 300€ :/ takzema to na zaciatok nepotesilo zatialsom nabehal 2500 km bez poruchy tak dufam ze ma nic nesklame btv. zhanam predne svetlo to moje ma zlomene srobiky paraboly a aj uska na uchytenie ziarovky (to kam ide drotik) proste cele zle svieti mi to bratislava košice a pri nerovnej ceste blika hrkoce a cele svetlo neviem nikde zohnat jedine som nasiel na polskom bazosi za hriešne chechtaky takze ak viete poradit budem rad vdaka
Světlo vytáhni podle návodu tady na stránkách rozeber. Zalej to silikonem natvrdo. A dej zpátky. dělali jsme to skoro všichni.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ