hondzik
hondzik
Zdravím, tak jsem se konečně dostal k tomu vložit foto svého Wětroně Wětráka jsem koupil na konci sezony 2014 a celou dobu mi dělá jen radost Při koupi měl údajně najeto cca 32 tis. km, ale kolikrát mi prodejce neřekl Má hlavně kosmetický mouchy, což se u takhle starý motorky dá čekat Nicméně je to spolehlivá motorka a zatím jsem měnil jen spotřebku což bylo pneu, řetězovka a samozřejmě olej Wětrák dostal padáky, mřížku chladiče a centrální stojan od Rimmeraka, blastery a kufr. Osobně jsem se zatím viděl jen s Yurim, od kterého jsem bral moto bundu a rukavice Doufám, že mi to vyjde a dorazím na sraz aspoň pod stan, abych poznal bandu ať už aktivních nebo bývalých Freewinďáků a taky se něco dozvěděl
Re: hondzik
Tos vitaj na foru a v galerii.
Moto vyzera na foto v pohode a za ten cas co na nej jazdis si ju urcite spoznal.
p.s.: Ano ma kozmeticke vady. Ten hnedy povlad na boku pneumatik, to hnede nahadzane na zvode vyfuku!
Posledna foto je OK!!!
Moto vyzera na foto v pohode a za ten cas co na nej jazdis si ju urcite spoznal.
p.s.: Ano ma kozmeticke vady. Ten hnedy povlad na boku pneumatik, to hnede nahadzane na zvode vyfuku!
Posledna foto je OK!!!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Díky za přivítání Chtěl jsem dát foto jak vypadá aktuálně... fotek když je vykoupaná moc nemám poslední foto je, jak vypadala, když jsem ji koupil tak jsem našel jednu fotku, kdy je čistá a včetně všech úprav
Vidis, to je velmi pekny Freewind XF 650...
Nie ze ju zablatis.... Pekne jej obuj Trail Attack a vyraz na vylet no ceste!!!
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Co s tím Trail Attacosi furt máš .Freewind je motorka do nepohody,měla by dostat enduro gumy které projedou všude.A né papuče které ustřelí na každé trávě nebo polní cestěkanko00 píše:Vidis, to je velmi pekny Freewind XF 650...
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
To vies, u nas na Slovensku, je enduro zlocin! Ziadna trava, polna cesta ci les.....
Takze dobre pneu na asfalt a pekne predpisovo 50/90/130.....
- šimi
Já vím,doufám že vaši policajti nebudou mít řeči až uvidí mé E 09 a TKc 80kanko00 píše:To vies, u nas na Slovensku, je enduro zlocin! Ziadna trava, polna cesta ci les.....
- Dave842
Fakt je to až tak braný?! Daleko větší problém než v česku?
A stanování mimo kempy apod.? Chci jet po sraze kolem Tater a nemám v plánu furt jenom kempy..
A stanování mimo kempy apod.? Chci jet po sraze kolem Tater a nemám v plánu furt jenom kempy..
D@VE
- šimi
Tak bacha,jak sjedeš ze silnice tak se s Tebou místní policajti nebudou párat.Zeptej se Sinera jak zaplatil 30 euro jenom za to že se minule vychcal u krajnice v lese.Dave842 píše:Fakt je to až tak braný?! Daleko větší problém než v česku?
- Dave842
Dobře teda...najdu nějakej kemp..šimi píše:Tak bacha,jak sjedeš ze silnice tak se s Tebou místní policajti nebudou párat.Zeptej se Sinera jak zaplatil 30 euro jenom za to že se minule vychcal u krajnice v lese.Dave842 píše:Fakt je to až tak braný?! Daleko větší problém než v česku?
D@VE
Uspesne hladanie kempov na Slovensku prajem....c
Tak jak jste tu řešili obutí, tak včera jsem zjistil, že opravdu nejsou moc vhodný mimo silnici... Na trávě mi to podjelo a už jsem se válel... Naštěstí to bylo v malý rychlosti a hlavně to zachránily padáky od Rimmeráka! Takže díky moc Rimmerákovi Až na ohnutou řadičku a ztracenou gumu z ní Wětrák neutrpěl pohledově žádnou újmu. Tak bych se chtěl zeptat, jestli ho mám dát zkontrolovat? Než jsem se zvednul, tak mi Wětroň zdechnul a taky jsem měl divnej pocit z řazení, ale to mohlo být jak je ohlá řadička.
Neviem co je to "mala" rychlost. Umyt, skontrolovat lavu stranu. - packy, rajdy, stupacjy, plasty a ich spoje....
Potom sa chod previest a zistis ci netrasie a netaha do boku....a rajdy su rovno. Ci su ok aj predne rury a okulare.
P,S.: To blato sem tam toto robi. Ale boli to menej ako na asfalte!
Potom sa chod previest a zistis ci netrasie a netaha do boku....a rajdy su rovno. Ci su ok aj predne rury a okulare.
P,S.: To blato sem tam toto robi. Ale boli to menej ako na asfalte!
No přesně nevím koukal jsem kam jedu, ale bylo to odhadem 25 km/h... Jde mi hlavně o motor a převodovku, jestli to nechat zkouknout nebo to neřešit. Ostatní doma projdu
- Radek
- Big motorkář
Neřešit ...je to nezničitelný stroj!!!!!!!!!!!
- šimi
Přesně tak,ta moje holka už ležela tolikrát,že se to nedá spočítat.Řadičku srovnáš a gumu něčím nahradíšRadek píše:Neřešit ...je to nezničitelný stroj!!!!!!!!!!!
Dobře, dobře