šimi
Re: šimi
"Mitas C12........
Určitě by Tě uspokojila....... "
Stale tu pisem, kaslite na to blato a jazdite po asfalte a toto vas nenapadne.....!!! Poza kricky, poza stromceky sa v blate uspokojovat gumou!
Určitě by Tě uspokojila....... "
Stale tu pisem, kaslite na to blato a jazdite po asfalte a toto vas nenapadne.....!!! Poza kricky, poza stromceky sa v blate uspokojovat gumou!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
Delala se M- do 130.........
Technicka v pohode, kdyz si nalepis v zornem poli
Max 130 km/h
Maty
Technicka v pohode, kdyz si nalepis v zornem poli
Max 130 km/h
Maty
Na zrkadla zo zadnej strany....
Nevidis za seba, bojis sa predbiehat a jazdis pomaly. Ale vazne, ja sa v tom moc nevyznam, ale nie su tie C12 zbytocne ultimativne, ked sa jazdi viac ako 70% po asfalte?
P.S.: alebo Simi, urob z Freewinda crossku a na asfalt by ti sekol napriklad napriklad biely Versys!
Nevidis za seba, bojis sa predbiehat a jazdis pomaly. Ale vazne, ja sa v tom moc nevyznam, ale nie su tie C12 zbytocne ultimativne, ked sa jazdi viac ako 70% po asfalte?
P.S.: alebo Simi, urob z Freewinda crossku a na asfalt by ti sekol napriklad napriklad biely Versys!
- šimi
No KankoOO,čteš mě myšlenky.Do budoucna uvažuju že bych shodil přední vidle a dal tam repas z KTM.Ale zatím to jen tak nechávám v hlavě uležet.Na jinou motorku se jen tak nezmotám a ta přestavba by nevyšla zas tak moc draho.No uvidím,chce to čas a peníze,ale nic není nemožné...kanko00 píše:Na zrkadla zo zadnej strany....
Tvůj Versys je pěkný a určitě by se mě líbil,ale jsem rád že uživím dvě auta a motorku.Další moto už bych nezvládl
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Dakujem za pochvalu Versysa.... Ja mam vyhodu, zivim jedno auto a jednu motorku.
Inak, ak na tom peknom oranzovom Freewinde odstranis tu slabinu s potapajucou sa mäkkou prednou vidlou, posunie tu moto o level vyssie.
Pozri na tento clanok: http://motoride.sk/c/7161/blog-prestavb ... nduro.html
Inak, ak na tom peknom oranzovom Freewinde odstranis tu slabinu s potapajucou sa mäkkou prednou vidlou, posunie tu moto o level vyssie.
Pozri na tento clanok: http://motoride.sk/c/7161/blog-prestavb ... nduro.html
- martinbrejcha
- martinbrejcha
Noooo, paskudnici blatovi!!
Versys pojde niekomu kto odprisaha Road attack 2, Bridgestone bt016 a podobne...... takze smola mladenci blatovi!
P.S.: Martin, kto ti nakecal, ze Versys je enduro???
Versys pojde niekomu kto odprisaha Road attack 2, Bridgestone bt016 a podobne...... takze smola mladenci blatovi!
P.S.: Martin, kto ti nakecal, ze Versys je enduro???
- šimi
Sakra,klekla mě baterka a musím koupit novou.No nenasr.lo by Vás to? Osm let funguje bez problémů a teď si klidně odejde.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
to je svině líná.šimi píše:Sakra,klekla mě baterka a musím koupit novou.No nenasr.lo by Vás to? Osm let funguje bez problémů a teď si klidně odejde.
x x x jinak to neumim
- šimi
[quote="kanko00"]To co za BAKTERIU vydrzala osem rokov?
Když jsem Freewa kupoval,tak mi původní majitel říkal že vloni kupoval novou.A já mám Freewa osm let,takže přesněji řečeno je devět let stará.
Když jsem Freewa kupoval,tak mi původní majitel říkal že vloni kupoval novou.A já mám Freewa osm let,takže přesněji řečeno je devět let stará.
- šimi
Dělal mě je kámoš.Uřízl ty moje a nechal jen plech na kterých byly přivařené.Sehnal jsem si stupačky z TTRka a on mi je tam navařil. Trošku u toho nadával,ale ukecal jsem hodratenik píše:Super stupačky, nechceš upravit ještě jedny? Moje
- šimi
Tím že jsem je posunul dopředu,jsem vlastně téměř nijak neovlivnil jejich napnutí a je to sakra znát.Mohu se postavit vzpřípeně do stupaček i při mé výšce - 193cm.Vřele doporučuji až na tu cenu,ta je trošku dražší " 2200kč ",ale pro nás vysoké je to luxus.LiborZ píše:Kabeláž, hadice a bowdeny bez problémů?