http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/c.o.20090316.index
já tam půjdu asi pro nepromok, na to že ho potřebuje člověk párkrát, mi bude z Lidlu stačit.
Nedělám si naprosto žádné iluze o těch helmáchVitouš píše:Snad jen ty helmy...nevím jak jsou bezpečné?
Ty rukavice jsem měl na ruce a vypadají vážně slušně, jenže už jedny mám. A tu nabíječku jsem měl koupit, zítra se tam stavím jestli ji náhodou ještě nebudou mít.Sinner píše:Já koupil rukavice a nabíječku. Oboje tak říkajíc "do foroty"
Rukavice vypadají slušně.
Já mám tuto nabiječku z Lídlu už 2 roky a ok.S úplně vytlučenou baterkou by měla asi problém nebo by to bylo na hodně dlouho ale dobijení nebo na udržení kapacity batrie je za ty peníze super.hace píše:já vim no já to čet,ta moje baterka je taky olovo kyselina...a známej mi řikal že se to nemá.On má taky freewinda a určitě i tu samou baterku...optam se ho až ho uvidim
Hele NEŘEŠ TO, pokud ti imponuje cena, tak ji klidně kup, neprohloupíš (mohu jedině za tu cenu doporučit, ani sám jí doma za to nezbastlíš i když budeš mít trafo zadáčo). A ta tvoje tzv "bezúdržbová " baterka-nic se neboj!hace píše:a touhle nabíječkou se dá nabíjet bezudržbová baterka???nevim co máte vy ve freewindu,ale já tam mám bezudržbovou.Nemluvim o gelovce!Taková baterka se nabíjí speciální nabíječkou impululsem.Koukal sem na ní a nepřišla mi taková.