Koupě Wětráka
Koupě Wětráka
Zdravím lidi,
nadešel čas prodat moji MZ251 a koupit nějaký nový stroj. V současné chvíli je můj hlavní kandidát Wětrák.
Můžete se prosím podívat na následující inzerát http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk ... ewind.html, jak na vás motorka působí? - jestli vidíte nějaké neoriginální díly, nebo jestli vám připadá jako přelakovaná, ...
Sice inzerát obsahuje spoustu lákavých a sladkách slov, cena lehce vyšši, ale alespoň se na ni chci jet podívat.
--
Nebývají problémy s předními tlumiči? Netečou, když je tam jen jeden kotouč?
Jak zvládá ty vedra posledních let? Uchladí se v pohodě nebo to je na ni poznat?
Jak je to s náhradními díly? Lze stále sehnat originální nebo alespoň kvalitní díly?
Dikec, XP
nadešel čas prodat moji MZ251 a koupit nějaký nový stroj. V současné chvíli je můj hlavní kandidát Wětrák.
Můžete se prosím podívat na následující inzerát http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk ... ewind.html, jak na vás motorka působí? - jestli vidíte nějaké neoriginální díly, nebo jestli vám připadá jako přelakovaná, ...
Sice inzerát obsahuje spoustu lákavých a sladkách slov, cena lehce vyšši, ale alespoň se na ni chci jet podívat.
--
Nebývají problémy s předními tlumiči? Netečou, když je tam jen jeden kotouč?
Jak zvládá ty vedra posledních let? Uchladí se v pohodě nebo to je na ni poznat?
Jak je to s náhradními díly? Lze stále sehnat originální nebo alespoň kvalitní díly?
Dikec, XP
Re: Koupě Wětráka
Ahoj.
Vzhladove je OK a myslim tym aj farbu ľen malinko mam pochybnost, ci podsedlovy plast nema byt tiez cerveny. Krajina povodu nemoze byt CR a ani SR. Nedovazal sa.
Ak su tie km povodne = prave, tak by mala byt moto ako nova po motorickej aj technickej stranke. Ale treba to vidiet, skontrolovat, pocut a previesz sa.
Za mna pekna na foto, treba ist pozriet. A dohodnut mozno cenu....
Vzhladove je OK a myslim tym aj farbu ľen malinko mam pochybnost, ci podsedlovy plast nema byt tiez cerveny. Krajina povodu nemoze byt CR a ani SR. Nedovazal sa.
Ak su tie km povodne = prave, tak by mala byt moto ako nova po motorickej aj technickej stranke. Ale treba to vidiet, skontrolovat, pocut a previesz sa.
Za mna pekna na foto, treba ist pozriet. A dohodnut mozno cenu....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Ahoj, tato motorka je tam už od minulého léta a furt za stejnou cenu(alespoň na 99.9%). Asi si jí majitel dost váží na to , že je úplně holá, a byl jsem se na ní také podívat, ale nějak mi za tu cenu neseděla + byl olej kolem válce a zvuk motoru , nevím , nějak se mi nelíbila. Ale to je vždy věc pohledu, a jsem dost puntičkář.
Jízdě zdar!
S pozdravem Phonek.
Jízdě zdar!
S pozdravem Phonek.
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
podle mne je proste drahá, už z principu bych kupoval do 50tis lepe do 45 to ze tam je dlouho svědčí o tom ze tu cenu nemá - taky ji tam vidim nejmin rok
není to vetrak ale libi se mi http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda ... nsalp.html
není to vetrak ale libi se mi http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda ... nsalp.html
Díky za odpovědi. Potom, co jste napsali jsme dost váhal jestli ji koupit.
Nakonec jsem se na ni byl podívat dvakrát. Jednou sám a podruhé s kámošem, co se v tom vyzná mnohem lépe než já. Vzhledově vypadá perfektně. Motorově jela taky výborně, kromě pár drobností se ji nedalo nic vytknout. Byla k ní i servisní knížka, podle které nevypadalo, že to bude stočenka.
Olej nikde nebyl vidět. Byla trochu mastná hlava jinak cajk. Co jsem pročítal toto fórum, tak problémy s olejem jsou u těchto strojů časté, takže v nejhorším se na podzim přetěsní.
Abych to shrnul tak po malé slevě jsem ji nakonec koupil. Čas ukáže jak moc moudrý to byl kup.
Nakonec jsem se na ni byl podívat dvakrát. Jednou sám a podruhé s kámošem, co se v tom vyzná mnohem lépe než já. Vzhledově vypadá perfektně. Motorově jela taky výborně, kromě pár drobností se ji nedalo nic vytknout. Byla k ní i servisní knížka, podle které nevypadalo, že to bude stočenka.
Olej nikde nebyl vidět. Byla trochu mastná hlava jinak cajk. Co jsem pročítal toto fórum, tak problémy s olejem jsou u těchto strojů časté, takže v nejhorším se na podzim přetěsní.
Abych to shrnul tak po malé slevě jsem ji nakonec koupil. Čas ukáže jak moc moudrý to byl kup.
tak vítej
Gratulujem k moto. Dufam ze budes spokojny - to je hlavne.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
-
- Kontaktovat uživatele:
at slouží primerene cene = na 1*)
Doufam, ze vsechnu smulu jsem si vyzral s MZtou a teď mě budou čekat pouze tisice stastnych kilometru .
Urctite vas poctim svou navstevou na nejakem tom vasem sraziku .
Urctite vas poctim svou navstevou na nejakem tom vasem sraziku .
jejich, jejich,
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- LiborZ
Sinnere, nelaškuj, riskuješ vyškrtnutí Tvé postele v ChalmovéSinner píše:jejich, jejich,
- šimi
Jak ho znám,tak by i tak někoho ukecal...LiborZ píše:Sinnere, nelaškuj, riskuješ vyškrtnutí Tvé postele v ChalmovéSinner píše:jejich, jejich,
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !