Kulich
Re: Kulich
Toto fakt nechapem.....
Takto "vyvozif" motorku!!!! Vsade na nej bordel, spina a technicky sa niekomu rozpadavala pod zadkom.
Takto "vyvozif" motorku!!!! Vsade na nej bordel, spina a technicky sa niekomu rozpadavala pod zadkom.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Však taky doufám, že se mi teď za péči pěkně odmění !kanko00 píše:Toto fakt nechapem.....
I cesta může být cíl....
Trošku jsem si pohrál s kontrolkama. Namalovat symbol světla jsem si netroufl, to by asi nedopadlo...
I cesta může být cíl....
Díky,škoda že není volná ještě aspoň jedna pozice. Taková kontrolka dobíjení nebo mazání by mi nevadila...
I cesta může být cíl....
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Hrochuv hrádekKulich píše:Jedna z kochačky.
Hroch jistě doplní odkud....
x x x jinak to neumim
Bingo !hroch píše:Hrochuv hrádekKulich píše:Jedna z kochačky.
I cesta může být cíl....
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Kulich píše:hroch píše:Hrochuv hrádekKulich píše:Jedna z kochačky.
x x x jinak to neumim
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Kulich píše:Klasická zimní údržba
pekny
[quote="Kulich"]Klasická zimní údržba[/quote]
Co ta k tomuto viedlo?
Co ta k tomuto viedlo?
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
No, letos jsem najel kousek přes 6000 km a Wind mě přesvědčil že je přesně to co mi vyhovuje, takže jinam nekoukám. Dodržím tedy slib , že u mne bude rozhodně dýl než jeden rok a tak si zaslouží něco investic. Brzdy,tlumiče,běžná údržba. A hlavně jsem taky potřeboval vyměnit airbox, (díky Milánku ), byl u něho ulomený nálitek na hadici z motoru a blilo to všude okolo. Na jaře jsem to lepil, ale moc to nechytlo a tak jsem se vydal cestou zánovního airboxu a výměna znamená rozebrat motorku.
I cesta může být cíl....
-
- Big motorkář
k těm kontrolkám ... já mám v přístrojovce dodělanou kontrolku mazání tuším že jsem tu někde dával fotku
-
- Kontaktovat uživatele:
a k ty fotce rovnou pridej seznam věci potrebnych k tomu aby tam ta kontrolka fungovalaZbyna píše:k těm kontrolkám ... já mám v přístrojovce dodělanou kontrolku mazání tuším že jsem tu někde dával fotku
Jo to by stálo za zvážení,na Dr- Big foru to řešili pomocí mezikusu , pod přírubu u olejové trubky,dobrej nápad, ale nevím jaký čidlo tam dát.Milanek píše:a k ty fotce rovnou pridej seznam věci potrebnych k tomu aby tam ta kontrolka fungovalaZbyna píše:k těm kontrolkám ... já mám v přístrojovce dodělanou kontrolku mazání tuším že jsem tu někde dával fotku
http://www.dr-big.cz/images/stories/gal ... 6767-7.jpg
Já zatím dodělal jen kontrolku dobíjení, až bude chvilka tak to vyfotím.
I cesta může být cíl....
-
- Big motorkář
no potřeba je koupit nové průtokové oko s 2 vývody a přeletovat ho na trubku mazání co vede olej nahoru do hlavy ... koupit čidlo já mám čidlo z hondy accord ale budu ho ještě měnit jelikož má velký spínací tlak ... Až bude čas tak se musím mrknout po jiném. Pokud mi to vyjde tak v neděli motorku probudím a vyfotím ..
vše funguje ale řeším problém s problikávající kontrolkou ... ale výměna čidla by to měla vyřešit
vše funguje ale řeším problém s problikávající kontrolkou ... ale výměna čidla by to měla vyřešit
-
- Kontaktovat uživatele:
hele a nebylo by lepsi koupit dlouhej sroub na dve sroubeni a tlakovy cidlo vytahnout přes druhej pruchodak vlastní hadickou ?Zbyna píše:no potřeba je koupit nové průtokové oko s 2 vývody a přeletovat ho na trubku mazání co vede olej nahoru do hlavy ... koupit čidlo já mám čidlo z hondy accord ale budu ho ještě měnit jelikož má velký spínací tlak ... Až bude čas tak se musím mrknout po jiném. Pokud mi to vyjde tak v neděli motorku probudím a vyfotím ..
To mne napadlo taky, delší šroub ,ale druhé šroubení by se muselo asi zase "naletovat" a tam mám trochu obavy o výdrž, když se nejezdí jen silnice. Aby z toho nakonec nebylo víc škody než užitku.Milanek píše:hele a nebylo by lepsi koupit dlouhej sroub na dve sroubeni a tlakovy cidlo vytahnout přes druhej pruchodak vlastní hadickou ?Zbyna píše:no potřeba je koupit nové průtokové oko s 2 vývody a přeletovat ho na trubku mazání co vede olej nahoru do hlavy ... koupit čidlo já mám čidlo z hondy accord ale budu ho ještě měnit jelikož má velký spínací tlak ... Až bude čas tak se musím mrknout po jiném. Pokud mi to vyjde tak v neděli motorku probudím a vyfotím ..
A hlavně bych tedy chtěl plně funkční čidlo a to nevím jaký ?
I cesta může být cíl....
-
- Kontaktovat uživatele:
to se da poskládat ze sroubovanych "banja" se to tusim jmenuje když si kladas ze stavebnice pancéřovou brzdu , čídlo musí mit rozsahy tlaku co jsou v manualu to je jasny - nebo pohledam az na to bude chvilaKulich píše:To mne napadlo taky, delší šroub ,ale druhé šroubení by se muselo asi zase "naletovat" a tam mám trochu obavy o výdrž, když se nejezdí jen silnice. Aby z toho nakonec nebylo víc škody než užitku.Milanek píše:hele a nebylo by lepsi koupit dlouhej sroub na dve sroubeni a tlakovy cidlo vytahnout přes druhej pruchodak vlastní hadickou ?Zbyna píše:no potřeba je koupit nové průtokové oko s 2 vývody a přeletovat ho na trubku mazání co vede olej nahoru do hlavy ... koupit čidlo já mám čidlo z hondy accord ale budu ho ještě měnit jelikož má velký spínací tlak ... Až bude čas tak se musím mrknout po jiném. Pokud mi to vyjde tak v neděli motorku probudím a vyfotím ..
Pravda, stavebnice mně nenapadla, pancéřky jsem si nechal dělat. To čidlo se tu někde už myslím řešilo. Jestli jsem to správně převedl tak by tlak měl být 0,29 -0,58 baru při 3000 otáčkách. Takže čidlo asi třeba tohle ?Milanek píše:to se da poskládat ze sroubovanych "banja" se to tusim jmenuje když si kladas ze stavebnice pancéřovou brzdu , čídlo musí mit rozsahy tlaku co jsou v manualu to je jasny - nebo pohledam az na to bude chvilaKulich píše:To mne napadlo taky, delší šroub ,ale druhé šroubení by se muselo asi zase "naletovat" a tam mám trochu obavy o výdrž, když se nejezdí jen silnice. Aby z toho nakonec nebylo víc škody než užitku.Milanek píše:hele a nebylo by lepsi koupit dlouhej sroub na dve sroubeni a tlakovy cidlo vytahnout přes druhej pruchodak vlastní hadickou ?Zbyna píše:no potřeba je koupit nové průtokové oko s 2 vývody a přeletovat ho na trubku mazání co vede olej nahoru do hlavy ... koupit čidlo já mám čidlo z hondy accord ale budu ho ještě měnit jelikož má velký spínací tlak ... Až bude čas tak se musím mrknout po jiném. Pokud mi to vyjde tak v neděli motorku probudím a vyfotím ..
https://www.autodily-pema.cz/autodily/v ... tId=438305
Nehledal jsem nejlevnější nebo nejlepší, ani nevím, je to jen náhodnej výběr.
I cesta může být cíl....
Absolutně dostačující.Já sem dával do GS 500E ze swifta a šlapalo dobře.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
-
- Big motorkář
Nestihal jsem to vyfotit ....
Ja mam cidlo z accorda spinany tlsk od 0.2 baru a neky problikava a nevim proc .. cerpadlo je ok a tlak by se snad nemel nikde ztracet .. jeste zkusim vymenit olejovy filtr za orginal jestli tam neni problem
Ja mam cidlo z accorda spinany tlsk od 0.2 baru a neky problikava a nevim proc .. cerpadlo je ok a tlak by se snad nemel nikde ztracet .. jeste zkusim vymenit olejovy filtr za orginal jestli tam neni problem