Olejové čerpadlo
Olejové čerpadlo
Při kontrole motoru jsem zjistil, že plastové kolo pohánějící olejové čerpadlo má docela vůli do stran. Na netu jsem k tomu našel jen foto z půlení motoru do Biga, kde jak se mi zdá je hřídelka plastového kola uložena v motoru v gumě. Je to opravdu tak? Má tam ta vůle být nebo ne? Díky
I cesta může být cíl....
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Olejové čerpadlo
nenapada mne zadnej rozumnej důvod pro by to mělo byt v gume ,podle mne je tam normalne kovovy treci pouzdro -- jak velka je ta vule ?
PS: nebylo by lepsi zalozit jedno vlakno - třeba s nazvem "rozborka motoru po 250000km"
PS: nebylo by lepsi zalozit jedno vlakno - třeba s nazvem "rozborka motoru po 250000km"
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zas chtěl říct, esi už nejdeš moc do hloubky.. Ono někdy je něco lepší nechat běžet když s tím nejsou obtíže, než se do toho pustit..Milanek píše:nenapada mne zadnej rozumnej důvod pro by to mělo byt v gume ,podle mne je tam normalne kovovy treci pouzdro -- jak velka je ta vule ?
Ale k otázce.. Plastové kolo může být u středu trochu vymačkané, protože síla, co na něj působí je radiální, ne? Ale osa by se hýbat neměla.. Jestli chceš, můžu ti poslat manuály.. Mám i katalog náhradních dílů, tam vidíš motor, jako by vybouchl a je tam zobrazená každá součástka, kterou na motorce najdeš.. Z toho bys to už poznal..
Vůle je cca 2mm na konci kola, jakoby do stran a dopředu.Milanek píše:nenapada mne zadnej rozumnej důvod pro by to mělo byt v gume ,podle mne je tam normalne kovovy treci pouzdro -- jak velka je ta vule ?
Jo to vlákno mě taky napadlo, ale takhle mi to přijde přehlednější, když pak někdo něco hledá.
I cesta může být cíl....
yuri13: No ono do hloubky... Normálně taky to co funguje , tak nechávám bejt, ale tady jsem se rozhodl zkontrolovat radši víc, než pak v létě místo ježdění půlit motor a čekat na díly.
Z motorkářů jsem stáhl manuály (anglicky) a pak nějaký Reparatur anleitung (německy). Jestli máš ještě něco jiného, tak budu rád. Jinak koukám i na Partsdepod , ale všechno není vidět do detailu.
Z motorkářů jsem stáhl manuály (anglicky) a pak nějaký Reparatur anleitung (německy). Jestli máš ještě něco jiného, tak budu rád. Jinak koukám i na Partsdepod , ale všechno není vidět do detailu.
I cesta může být cíl....
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Máš dobrý, že to máš kde dělat, já bych se do toho taky pustil víc, ale v garáži není o moc tepleji, než venku.. Pošlu co mám..Kulich píše:yuri13: No ono do hloubky... Normálně taky to co funguje , tak nechávám bejt, ale tady jsem se rozhodl zkontrolovat radši víc, než pak v létě místo ježdění půlit motor a čekat na díly.
http://uloz.to/xhJYabra/suzuki-xf-650-manualy-rar
-
Ta vola tam je aj u mna neviem kolko ale viem ze to bolo doteraz tak a neobavam sa zmeny ak nesu zbrusene zuby alebo podobne nevidim to ako problem, inac vcera som tiez rozoberal a kontroloval to kolecko
yuri13 : Díky , stáhnul jsem , naštuduju. Něco mám, ale všechno ne, dík.
I cesta může být cíl....
-
- Big motorkář
Ta vule do stran je zcela normalni cca mm az 2 kolo je jen na ocelovem cepu pojistene segerkou
Pokud jsem to pochopil teda spravne kolo po tom cepu vuli musi mit ... ale pokud se hybe cely ten cep tak je to spatne a bude problem v kartru
Ted uz presne nevim jak je ten cep ulozeny v kartru uz si to nepamatuju jak jsem delal go motoru
Pokud jsem to pochopil teda spravne kolo po tom cepu vuli musi mit ... ale pokud se hybe cely ten cep tak je to spatne a bude problem v kartru
Ted uz presne nevim jak je ten cep ulozeny v kartru uz si to nepamatuju jak jsem delal go motoru
Ted uz presne nevim jak je ten cep ulozeny v kartru uz si to nepamatuju jak jsem delal go motoru[/quote]
Vůle je spíš v kolečku , čep se zdá v pohodě, tak snad.
Vůle je spíš v kolečku , čep se zdá v pohodě, tak snad.
I cesta může být cíl....