Kulich
Kulich
Po delším hledání a přemýšlení jsem si i já splnil sen. Po víc jak třiceti letech spojených většinou s Jawou došlo na "velkou" motorku. Na koupi jsem nechvátal, myslel jsem spíš ještě tak za půl roku, ale když jsem objevil inzerát s majitelem nedaleko, tak jsem se jel podívat a ....
No i já jsem se stal majitelem této prokleté motorky. Proč prokleté? No ,musí být prokletá, myslím že jí mnozí poznají, skoro každý uváděl že si jí chce nechat dýl a po roce jí pustil do světa . Také poslední majitel jí měl rok a šla.
Takže nebudu nic vymýšlet a napíšu že jí si jí chci nechat pár let a doufám že bude sloužit.
I cesta může být cíl....
Re: Kulich
A tak možná jo. I když na Jawce jsem pár výletů i na víc dní udělal a taky stačila. Jen na polňačce, třeba při hledání noclehu a tak, to jsem brečel za ní.
Ta doba když jsem jezdil na, jak se tehdy říkalo "továrně", Čezetě 250/513 , to už je pryč. Ta dovedla taky slušně utahat.
Takže na kochačku by mohla stačit. Snad.
Ta doba když jsem jezdil na, jak se tehdy říkalo "továrně", Čezetě 250/513 , to už je pryč. Ta dovedla taky slušně utahat.
Takže na kochačku by mohla stačit. Snad.
I cesta může být cíl....
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jako bude,na kochačku a motočundry naprosto v poho ,ale jako když chceš a podržíš jí tak jede taky slušne.
x x x jinak to neumim
Zatím jsem jí moc neprotáhnul, mám jí chvilku. Takže zimní údržba, olej, desky, nesedí a je olámané plexi,podle fora jsem opravoval světlo. Ventily v normě. Včera jsem rozhodil přepákování, no nemazalo se, takže špatenka.
Taky chci ještě zkouknout rozvoďák, možná pak poprosím o radu.
A trošku ve mne hlodá, jestli není uškrcená. No byla a podle posledního majitele prý není. Nevím,ale to má čas.
Taky chci ještě zkouknout rozvoďák, možná pak poprosím o radu.
A trošku ve mne hlodá, jestli není uškrcená. No byla a podle posledního majitele prý není. Nevím,ale to má čas.
I cesta může být cíl....
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
to přepáčko je komplet v prdely,na světlo jsem přišel já .Proč myslíš že je škrcená?
x x x jinak to neumim
Tak za světlo máš velkou jedna. Prima nápad. Měl jsem ho už sice opravovaný, ale kus lepidla se asi otřesama a časem odlepil a lítal tam a parabola se klepala, takže jsem ho musel trošku doladit.
A škrcení už mám vyřešeno. Maxton mi odpověděl na zprávu, potvrdil že ho opravdu odškrtil.
P.S. Jak jsem se dočetl ve foru, tak asi mám padáky s kterejma jsi někdy jezdil i ty ?!
A škrcení už mám vyřešeno. Maxton mi odpověděl na zprávu, potvrdil že ho opravdu odškrtil.
P.S. Jak jsem se dočetl ve foru, tak asi mám padáky s kterejma jsi někdy jezdil i ty ?!
I cesta může být cíl....
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Kulich píše:Jo,jo jeho a dalších asi deseti...
a ani jeden na to prepacko ani nekouk , pak se divte když jsou motorky nespolehlivy
- Radek
- Big motorkář
Taky jsem měnil přepákování,dopadl jsem podobně,ale na motorkářích se dá sehnat kolem 500kč. Od té doby pravidelně kontroluji,ta pulhodina udržby na přepákoání se opravdu vyplatí .
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra ... 68285.html
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra ... 68285.html
tok nádhera. Ne že bych Ti to přál, ale pobaví.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
na Sv 650 rozebírám a mažu každou zimu ložisko jde nahradit ložiskem bez prachovky asi za 100kč
x x x jinak to neumim
- Dave842
No vy už jste strašili nějak přes léto..tak jsem to taky rozdělal a nic takovýho jsem nenašel. Bylo krásný, dokonce i nějaká vazelína navíc tam byla..
Ale podle předchozích obrázků věřím, že ne vždy to je jak u mě..
Ale podle předchozích obrázků věřím, že ne vždy to je jak u mě..
D@VE
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,musím zamáčknout slzu že můj milovanej wětráček už není tak krásnej a bezproblémovej jako když jsem ho měl já a když jsem ho před zhruba 6 lety pouštěl do světa. Přeci jen se na něm podepsal provoz(jestli dobře počítám)dálších 5 majitelů!Mrzí mě že ho označuješ za prokletýho (možná oprávněně).Já ho měl 3 roky a kromě snímače rychlosti jsem neměl jedinou poruchu a dal jsem ho pryč jen pro to že mě jak píše Martin(Hroch)scházel nějakej ten koník.Přeji ti aby jsi přerušil to prokletí a wětráček ti začal dobře sloužit.Kulich píše:Jo,jo jeho a dalších asi deseti...
Dík Vitouši,
věřím že wětráček sloužit bude, jinak bych do toho nešel. Dopřeju mu trošku lásky a on se odvědčí. Tak jasně no, je to enduro, není to typická leštěnka, 16 let stará, majitelů do té desítky moc nechybí, tak co by člověk chtěl.
věřím že wětráček sloužit bude, jinak bych do toho nešel. Dopřeju mu trošku lásky a on se odvědčí. Tak jasně no, je to enduro, není to typická leštěnka, 16 let stará, majitelů do té desítky moc nechybí, tak co by člověk chtěl.
I cesta může být cíl....
No asi tě čeká dost práce dat Wětráka do slušného stavu. Ale taky dobře, aspoň budeš vědět co je v pořádku a na co si dát pozor. Držím palec ať se daří.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak neprisroubovanej valec to uz je je slusnej ulet
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem to chtěl říct.. Mazec..Milanek píše:Tak neprisroubovanej valec to uz je je slusnej ulet
Ony ty chybějící matky nebyly kvůli výfuku vidět no, ale chvilku asi už chybějí.
I cesta může být cíl....
- Dave842
Však jsou ještě na druhé straně záložní ne? Pohoda...
Radši to fakt prohlédni celé..
Radši to fakt prohlédni celé..
D@VE