>> VÍCE ZDE: http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 53656.html
yuri13 píše:Co dodat.. Rád bych ho dal do dobrých rukou.. Co vím, to povím.. Co mám, to dám..
no vida to uz je realistictejsiyuri13 píše:Tak ti musím v lecčem stran toho inzerátu i přístupu potenciálních zákazníků dát za pravdu..Jak jsem se do toho pustil, tak mě chytla vypravěčská a už jsem to sypal..
Jen tak pro zajímavost ale, co se týče těch GS, ony se liší víc, než by se zdálo.. Nejdřív jsem to viděl stejně, ale 1150 má oproti 1100 třeba 6-ti kvalt místo 5-ti kvaltu, hydraulickou spojku místo mechanické, parádní dvouparabolový světlomet s H7/H1 místo světla z Avie s klasickou H4, taky jeho převodovka nevyžaduje výztuhu od Touratechu, když ho chceš naložit do plna, protože ji mezigeneračně upravili..Zbytek už je jen design, to zas jo..
Mohu znát důvod, proč je 1997 špatný rok? Že je starší? nebo že na něm jsou nějaké závady?Milanek píše:yuri13 píše:Co dodat.. Rád bych ho dal do dobrých rukou.. Co vím, to povím.. Co mám, to dám..
i ty brute ?:-D jestli ti muzu radit - takhle to neprodášvim o cem mluvim , cestovatelka se proste neda prodat a když tak prakticky za stejny prachy jako leskly holatko, lidi mají hruzu z toho ze se na motorce snad i jezdi - jsou to paka
druha věc je ze skutecne hodnotne jsou jen ty kufry + nosice a padaky a i ty ti zvysuji cenu o max 3000 - ano opravdu 3000 ! vic ani korunu , zbytek vybavy jakoby tam nebyl - no dobře mozna + 2000 za VSECHNO to je + 5000 oproti holatku , ja bych ti za to jako zakaznik nezavazne porovnavajici inzeraty nedal vic nez 45 - spatny rok moc km (a fakt neres ze tvoje jsou poctivya jiny ne, zakaznik kouka na km podle lesklosti laku
) navíc je podzim , je to proste realita , mas 2 moznosti - odstroj to o všechno co ma cenu a nebo by to někdo chtěl a prodej holatko za 40 + vybavu - vyděláš vic
co se tyce mne muzu ti s tim pomoct- vzal bych si ty mitasky a teplomer oleje :--)
druha moznost : kup si GS1100 o 50000 levnejsi nez 1150 (buldozer jako buldozer zase takovej rozdil mezi nima fakt není ) třeba tohohle http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.ph ... d_id=27659 a prcka si nech na relax az te prestane bavit tahat třeba do práce z garaze lokomotivu
zavady ne ty moto jsou prakticky stejny az po konec vyroby spatny je mysleno pouze tim ze je prvníPhonek píše:Mohu znát důvod, proč je 1997 špatný rok? Že je starší? nebo že na něm jsou nějaké závady?Milanek píše:yuri13 píše:Co dodat.. Rád bych ho dal do dobrých rukou.. Co vím, to povím.. Co mám, to dám..
i ty brute ?:-D jestli ti muzu radit - takhle to neprodášvim o cem mluvim , cestovatelka se proste neda prodat a když tak prakticky za stejny prachy jako leskly holatko, lidi mají hruzu z toho ze se na motorce snad i jezdi - jsou to paka
druha věc je ze skutecne hodnotne jsou jen ty kufry + nosice a padaky a i ty ti zvysuji cenu o max 3000 - ano opravdu 3000 ! vic ani korunu , zbytek vybavy jakoby tam nebyl - no dobře mozna + 2000 za VSECHNO to je + 5000 oproti holatku , ja bych ti za to jako zakaznik nezavazne porovnavajici inzeraty nedal vic nez 45 - spatny rok moc km (a fakt neres ze tvoje jsou poctivya jiny ne, zakaznik kouka na km podle lesklosti laku
) navíc je podzim , je to proste realita , mas 2 moznosti - odstroj to o všechno co ma cenu a nebo by to někdo chtěl a prodej holatko za 40 + vybavu - vyděláš vic
co se tyce mne muzu ti s tim pomoct- vzal bych si ty mitasky a teplomer oleje :--)
druha moznost : kup si GS1100 o 50000 levnejsi nez 1150 (buldozer jako buldozer zase takovej rozdil mezi nima fakt není ) třeba tohohle http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.ph ... d_id=27659 a prcka si nech na relax az te prestane bavit tahat třeba do práce z garaze lokomotivu
Dík
kanko00 píše:No neviem. Holu-bosu motorku (ziadnu) za 5000 czk nevybavis tak, ako je jeho Freewind. Radsej by som kupil jeho moto ako mladsiu bez vybavy. A najazdene km, to je taky virtualny udaj v CR a SR.... Stav moto a jej vybava urcuju cenu.
Ano, kompletne odstrojit a predavat X dalsich veci samostatne, mozno ziskas. Ja by som radsej naraz predal celu moto, aj s vybavou (ano prerobim par CZK/EUR) ale mam pokoj a mozem hladat novu krasku.....
Si piš, že přijedu, a jsem zvědav na tu motku. To máš mitasky e-07? Všichni říkaj že kloužou a hlavně na mokru.. ale já nevím.. jel jsem v nich z Brna až do Jablonce v naprostém slejváku.. a v pohodě.. i 120km/h jsem v tom jelyuri13 píše:kanko00 píše:No neviem. Holu-bosu motorku (ziadnu) za 5000 czk nevybavis tak, ako je jeho Freewind. Radsej by som kupil jeho moto ako mladsiu bez vybavy. A najazdene km, to je taky virtualny udaj v CR a SR.... Stav moto a jej vybava urcuju cenu.
Ano, kompletne odstrojit a predavat X dalsich veci samostatne, mozno ziskas. Ja by som radsej naraz predal celu moto, aj s vybavou (ano prerobim par CZK/EUR) ale mam pokoj a mozem hladat novu krasku.....
Přesně tak to vidím i já.. Co se zisku a prodejnosti týče, má pravdu Milánek, to zas jo.. Já bych to ale nemohl udělat ani tomu stroji, tolik času spolu v dílně i na cestách a teď ji očesat.. Proto jsem ji nedělal.. Ale je jasné, že na tom prodělám.. To zas jo..Když by bylo nejhůř, tak odstrojit ji můžu vždycky, jen zatím nechci, věřím, že tu práci někdo ocení..
V sobotu se přijede podívat Phonek, pokud by ty moje zánovní MITASky nechtěl, tak ty budou k dispozici.. Tak uvidíme, jestli se domluvíme..
Jo a můj stroj je sice r.v. 1997, ale v provozu je až od roku 1999..![]()
nechtel sjem zpochybňovat hodnoty stroje to ani omylem -ale je rozdil prodat na foru známou motorku a nebo anonymovi na motorkářích pro kterého jsi jen dalsi řadek ve vyberu - co se týčě mitasek 07 - odjezdil jsem na nich uz mozna 100tis km a pohoda a minulej vykend jak bylo oslizlo jsem se byl projet a nekolikrat jsme se regulerne malem rozsekal , mistama to klouzalo vic nez na lede !! takze mitasky jsou v poho ale ne na podzim 2015.-) nejspsi malo prsi a srajdy ze stromu + vlhko z mlhy delaji ze silnic klouzačku největší tak bachaPhonek píše:yuri13 píše:kanko00 píše:No neviem. Holu-bosu motorku (ziadnu) za 5000 czk nevybavis tak, ako je jeho Freewind. Radsej by som kupil jeho moto ako mladsiu bez vybavy. A najazdene km, to je taky virtualny udaj v CR a SR.... Stav moto a jej vybava urcuju cenu.
Přesně tak to vidím i já.. Co se zisku a prodejnosti týče, má pravdu Milánek, to zas jo.. Já bych to ale nemohl udělat ani tomu stroji, tolik času spolu v dílně i na cestách a teď ji očesat.. Proto jsem ji nedělal.. Ale je jasné, že na tom prodělám.. To zas jo..Když by bylo nejhůř, tak odstrojit ji můžu vždycky, jen zatím nechci, věřím, že tu práci někdo ocení..
V sobotu se přijede podívat Phonek, pokud by ty moje zánovní MITASky nechtěl, tak ty budou k dispozici.. Tak uvidíme, jestli se domluvíme..
Jo a můj stroj je sice r.v. 1997, ale v provozu je až od roku 1999..![]()
Milanek má mnohem větší zkušenost s těmi pneu, ale moje je taky pozitivní.. Jak je na asfaltu mokro nebo takhle podzimně oslizlo, tak jezdím poměrně pomalu, takže jsem nic extra nepozoroval.. Každopádně na jaře tě podrží, protože ti nebudou ustřelovat na zbytcích posypů, apod.Phonek píše:Si piš, že přijedu, a jsem zvědav na tu motku. To máš mitasky e-07? Všichni říkaj že kloužou a hlavně na mokru.. ale já nevím.. jel jsem v nich z Brna až do Jablonce v naprostém slejváku.. a v pohodě.. i 120km/h jsem v tom jel(njn nezkušený řidič riskuje)
tak granulaceyuri13 píše:Oki..Tím lépe..
Jinak, novým majitelem je Phonkův brácha..