Motor nechce startovat za tepla

Odpovědět
Phonek

Motor nechce startovat za tepla

Příspěvek od Phonek »

Ahoj lidi,
měl bych dotaz ohledně motoru. ;)
Za studena nastartuje na jedno otočení jak nic, ale když se ohřeje, vypnu ho a chci ho poté nastartovat, tak jak kdybych točil na prázdno, bez benzínu, mohl bych to otočit 30x a stejně nenastartuje, ale pokud přidám plyn, tak i za tepla nastartuje na otočku. Je to normální? Mě se zdá, jak kdyby tam za teplého motoru nešel benzín, ale nevím čím to může být, nemá někdo nějaké zkušenosti?
Díky a s pozdravem

Phonek ;)
hanz393
Big motorkář

Re: Motor nechce startovat za tepla

Příspěvek od hanz393 »

Ahoj mě se dějě to samé, pokud chci zahřátý motor nastartovat hned po chcípnutí chytne okamžitě ( za studena se sitičem taky ok ) ale jakmile ho třeba odstavím na 10 minut musím otevřít malinko plyn. Netočí mi sice motor jakoby naprázdno ale škytá mi.
LiborZ
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od LiborZ »

Phonek píše:Ahoj lidi,
měl bych dotaz ohledně motoru. ;)
Za studena nastartuje na jedno otočení jak nic, ale když se ohřeje, vypnu ho a chci ho poté nastartovat, tak jak kdybych točil na prázdno, bez benzínu, mohl bych to otočit 30x a stejně nenastartuje, ale pokud přidám plyn, tak i za tepla nastartuje na otočku. Je to normální? Mě se zdá, jak kdyby tam za teplého motoru nešel benzín, ale nevím čím to může být, nemá někdo nějaké zkušenosti?
Díky a s pozdravem

Phonek ;)
Mrkni sem: viewtopic.php?f=21&t=963&p=17909#p17909
rene

Příspěvek od rene »

Mě to dělá úplně stejně. Baterku mám novou. Holt to tak je ;)
Phonek

Příspěvek od Phonek »

Tak to jo. No dík za rady, hold budu startovat vždy s plynem. Ono to stejně asi není nic proti ničemu.
Odpovědět