Freewind z Anglie
Freewind z Anglie
Ahoj chlapi,
chtěl bych koupit freewinda, jedná se o dovoz z Anglie, ale mám podezření, jestli nebudu mít problém s předním světlem. Jde o to, že v Anglii, jak každý ví se jezdí v levo, takže moje doměnka je, že parabola bude seřízená jinak než např. u nás.
Jestli se nepletu, tak jsou tu chlapi, kteří dělají na STK, nevíte jestli to bude problém při STK?
Pokud by jste k tomuto tématu měli nějakou info nebo radu, tak určitě napište.
P.S. Případně napiště kontakt nebo tak něco, kde by se dalo přední světlo sehnat za rozumnou cenu, jedná se o ročník 2001.
Díky Kuba
chtěl bych koupit freewinda, jedná se o dovoz z Anglie, ale mám podezření, jestli nebudu mít problém s předním světlem. Jde o to, že v Anglii, jak každý ví se jezdí v levo, takže moje doměnka je, že parabola bude seřízená jinak než např. u nás.
Jestli se nepletu, tak jsou tu chlapi, kteří dělají na STK, nevíte jestli to bude problém při STK?
Pokud by jste k tomuto tématu měli nějakou info nebo radu, tak určitě napište.
P.S. Případně napiště kontakt nebo tak něco, kde by se dalo přední světlo sehnat za rozumnou cenu, jedná se o ročník 2001.
Díky Kuba
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Freewind z Anglie
hele kamo.mam v anglii svagrovou a ti kdyz jsem jedou tak maji na svetlech nalepeny takovy zvlastni folie .Nejsou ani moc velky cca 5x5cm.Cely ten paprsek to otoci na druhou stranu.Takze by to nemel byt snad problem.Nebo novy svetlo.A nebo co mne jeste napadlo.Jestli tam ta H4 neni treba jineho tipu patice.Vis ze staci aby se ten uhel otocil na druhou stranu.No bejt tebou tak se na to radsi nekde zeptam.Nebo se ti muzu zeptat ja toho tipka v GB.dela tam inzenyra prez motory AUDI.Tak snad by neco mohl vedet.
TAk jsem ted koukal na H4 A ten plisek co tam je na podkavaci svetla je malinko naklonenej.Takze asi by tezko do anglie delali specialni paraboly.Si myslim ze to bude akorat zarovkou.Ze ten plisek bude otoceny na druhou stranu.
TAk jsem ted koukal na H4 A ten plisek co tam je na podkavaci svetla je malinko naklonenej.Takze asi by tezko do anglie delali specialni paraboly.Si myslim ze to bude akorat zarovkou.Ze ten plisek bude otoceny na druhou stranu.
Co je stary,to je dobry ...
Zdar Deep,
ty folie by to mohly vyřešit a myslím, že by to nemuselo být drahý, diky za tip, to by mě nenapadlo.
Pak sem dám fotku světla, i kdybych ho nakonec nekoupil, abych rozšířil trochu osvětu.
ty folie by to mohly vyřešit a myslím, že by to nemuselo být drahý, diky za tip, to by mě nenapadlo.
Pak sem dám fotku světla, i kdybych ho nakonec nekoupil, abych rozšířil trochu osvětu.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ! Myslím si, že to bude jenom seřízením polohy paraboly, což se dělá těmi štelovacími šrouby. Pochybuju, že by dělali japončíci jiný paraboly pro Anglii.
Jo a na Kladně na STK světla nezkoušeli jen se zeptal, jeslti mi vše svítí a bliká, po odpovědi že ano mi nalepil samolepku. (Trošku nám pomáhá, že jsou na STK z freewinda trošku vyjukaný, nikdy ho neviděli )
Jo a na Kladně na STK světla nezkoušeli jen se zeptal, jeslti mi vše svítí a bliká, po odpovědi že ano mi nalepil samolepku. (Trošku nám pomáhá, že jsou na STK z freewinda trošku vyjukaný, nikdy ho neviděli )
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Ahoj Rimmeraku,
diky za tip, kdyztak pojedu do Kladna, kladenská STK je mi sympatická
diky za tip, kdyztak pojedu do Kladna, kladenská STK je mi sympatická
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Pozor pánové nepleťte si normální TK s dovozovou technickou.Tam by parabola světla mohla vadit a lepenka pro technika není řešení.Chtělo by to když tak koupit model Freewa od roku 2000 a vejš.Tam dělali přední světlo čirejší ale přesně si ho nevybavuji.
Ahoj chlapi diky vsem za odezvu a householdovi za foto,
tuhle fotku jsem dostal od majitele, vidim rozdil ve svetlech oproti householdovi.
Vpravo nahore ma anglicky freewind takovou vyraznou zarovku asi parkovacku ci co.
A Household ji ma nalevo, tak pokud nejsou dve na kazde strane, tak tam asi nejaky rozdil bude.
Zatim Zdarec, lepsi fotku poslu, az motorku uvidim na vlastni oka
tuhle fotku jsem dostal od majitele, vidim rozdil ve svetlech oproti householdovi.
Vpravo nahore ma anglicky freewind takovou vyraznou zarovku asi parkovacku ci co.
A Household ji ma nalevo, tak pokud nejsou dve na kazde strane, tak tam asi nejaky rozdil bude.
Zatim Zdarec, lepsi fotku poslu, az motorku uvidim na vlastni oka
- Přílohy
-
- 088_a.jpg (21.73 KiB) Zobrazeno 9723 x
- Household
Zaujímavé, naozaj to vyzerá ako otočená parabola.
A pozrel som do Microfishu (str. 27 a 29) a tam sa dá naozaj objednať pre tento model viac druhov svetiel. Celkom 3 aj keď rozdiel mi nie je známy
Niečo mi vraví, že u nás platí norma E4 - http://www.auto-xenony.eu/
Ono to ani tej fotke nevyzerá, že by to bolo ošetrené fóliou.
A pozrel som do Microfishu (str. 27 a 29) a tam sa dá naozaj objednať pre tento model viac druhov svetiel. Celkom 3 aj keď rozdiel mi nie je známy
Niečo mi vraví, že u nás platí norma E4 - http://www.auto-xenony.eu/
Ono to ani tej fotke nevyzerá, že by to bolo ošetrené fóliou.
- Přílohy
-
- SV 02.JPG (54.17 KiB) Zobrazeno 9697 x
-
- SV 01.JPG (44.53 KiB) Zobrazeno 9710 x
Zdravím Household,
tak jsi na to kápnul to bude ono
P.S. Co je to ten Microfish, můžu se do něj podívat?
tak jsi na to kápnul to bude ono
P.S. Co je to ten Microfish, můžu se do něj podívat?
- Household
Je to servisný manuál, s originál kódmi súčiastok.
Už sa to tu riešilo, aby to bolo niekde na fóre zavesené.
Ozaj jirkas ako to dopadlo, bude to tu na stiahnutie ?
Zatiaľ iba takto 2MB
http://leteckaposta.cz/274540179
Už sa to tu riešilo, aby to bolo niekde na fóre zavesené.
Ozaj jirkas ako to dopadlo, bude to tu na stiahnutie ?
Zatiaľ iba takto 2MB
http://leteckaposta.cz/274540179