Sraz 2015 suma sumarum
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
Sraz 2015 suma sumarum
tak to sečteme dohromady. Prosím sem pokud možno jenom konstruktivní připomínky.....
čtvrtek....dorazí ke mne Fox a Šimi....kdyby něco, ještě se někdo vejde
pátek cca 10-11 odjezd na Off ...
já
Fox
Plukovník ??
Šimi
Twin
Maxton
...pojede jedna skupina, trasu mám....návrat cca 15hod
pátek...příjezd většiny účastníků. Máme jednu chatku navíc, takže bude možnost mít i chatku ve dvou. Samozřejmě za poplatek lahve ohnivé vody.
Poplatek lahve ohnivé vody je i pro nováčky, oslavence, důchodce, nově porodivší...takže min. jedna lahev na hlavu
Cena za přespání v chatce je 300 kč / za osobu v chatce
Pokud nechcete s sebou tahat spacáky, je možnost přikoupit lůžkoviny...60 kč / sraz
...už tu volnou chatku sežral Zbyňa, takže nic......ale kdyby někdo nedorazil, bude volno....
....já asi dorazím ..resp. paní Matyová dorazí...autem, takže se vychrápeme v autě a přenecháme místa v chatce....
sobota kolem poledního start na trasu pod vedením Deepa
...po návratu dopití ohnivé vody z pátka, co zbyde z přebytku ubytování bude převedeno na klobásky a podobné hříchy....
neděle, odjezd dle vlastních schopností....
čus, Maty
já
Fox
Plukovník ??
Šimi
Twin
Maxton
pátek...příjezd většiny účastníků. Máme jednu chatku navíc, takže bude možnost mít i chatku ve dvou. Samozřejmě za poplatek lahve ohnivé vody.
Poplatek lahve ohnivé vody je i pro nováčky, oslavence, důchodce, nově porodivší...takže min. jedna lahev na hlavu
Pokud nechcete s sebou tahat spacáky, je možnost přikoupit lůžkoviny...60 kč / sraz
...už tu volnou chatku sežral Zbyňa, takže nic......ale kdyby někdo nedorazil, bude volno....
....já asi dorazím ..resp. paní Matyová dorazí...autem, takže se vychrápeme v autě a přenecháme místa v chatce....
...po návratu dopití ohnivé vody z pátka, co zbyde z přebytku ubytování bude převedeno na klobásky a podobné hříchy....
čus, Maty
-
- Big motorkář
Re: Sraz 2015 suma sumarum
Pokud je jedna volna chatka na cely sraz tak se ji ujmu a lahev ohnive vody navic taky dovezu pac usetrim misto za stan a spacaky
- martinbrejcha
tvl, Zbyna, tak ty sezereš sám s přítulkou chatku na celý víkend
To je za alespoň za dvě lahve ohnivé vody
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...jo a aby si lidi nestěžovali jako na Krocanovi
Krocan č.10 - slavíme
Přidané 19-05-2015 10:34
Člen
Příspěvek: 206
Založený: 12.12.10
Já bych jen touhle cestou rád požádal ten pár, co bydlel vedle nás v pokoji a prom*dal tam celý víkend, jestli by to nešlo příště trochu ztišit.
U slečny jako OK, ale poslouchat hodinu hekání chlapa - nic moc...
Na druhou stranu výkon nadprůměrný a hodný závisti.
Respekt
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maty
To je za alespoň za dvě lahve ohnivé vody
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...jo a aby si lidi nestěžovali jako na Krocanovi
Krocan č.10 - slavíme
Přidané 19-05-2015 10:34
Člen
Příspěvek: 206
Založený: 12.12.10
Já bych jen touhle cestou rád požádal ten pár, co bydlel vedle nás v pokoji a prom*dal tam celý víkend, jestli by to nešlo příště trochu ztišit.
U slečny jako OK, ale poslouchat hodinu hekání chlapa - nic moc...
Na druhou stranu výkon nadprůměrný a hodný závisti.
Respekt
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maty
Dostal jsem se do sezmanu na off, ale na sraz ani na jízdu nejedu. Je to trochu nedorozumění, tak se mnou nepočítejte. Budu tou dobou v Rakousku.
- šimi
Nezapoměl jsi na Xsarkanxe?martinbrejcha píše:tak to sečteme dohromady. Prosím sem pokud možno jenom konstruktivní připomínky.....
já
Fox
Plukovník ??
Šimi
Twin
Maxton
čus, Maty
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
šimi: naozaj nezabudol. Tento freewindak je zial zraneny... Nepride...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Plukovník už týden nezvedá tel.
A zatím vždy platilo "když nezvedá telefon, tak nejede"
A zatím vždy platilo "když nezvedá telefon, tak nejede"
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Plukovník má dost náročné období. Maká aby stíhal. Mluvil jsem s ním.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
přijedem z hrochovou v sobotu ale nevím jestli stihnem vyjíždku.....
x x x jinak to neumim