cidlo tlaku oleje
cidlo tlaku oleje
Zdravim, myslite ze je dobry napad nejak koumat a pridelat na freewinda cidlo tlaku oleje? popripade jak, kam atd..? a jaky tam dat popripade spinac a vubec... nemam zadnou predstavu jak to udelat, jestli by to nebyla zbytecna drbacka, jestli to vubec jde atd... jde mi jen o to aby kdyz mi nahodou opet z nekama zacne chcat olej tak se mi rozsvitila kontrolka a zjistil to driv nez bude pruser. Dik za odpovedi
Re: cidlo tlaku oleje
Nedokážu si představit kam ho dát,na ST to mám, ale tam je to jednoduchý, čidlo ze škody 120 a mám origo samostatnou nádržku na olej.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Dá se to.Já už nad tím přemýšlím delší dobu.Nad olej.filtr dát průchozí šroub(na výstup do hadice) a do něj tlakové čidlo.Volnou pozici na červenou kontrolku na palubce máš.Plus dáš na skřin'ku mínus na čidlo.Při nastartování ti tlak oleje čidlo vypne a kontrolka zhasne.
- Přílohy
-
- hadice.jpg (16.22 KiB) Zobrazeno 17691 x
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
ten sroub uz je "duty" sam o sobe ne? myslis neco ve stylu navrtat dalsi zavit do hlavy sroubu durch a do nej zasroubovat to cidlo? nebo myslis ze vubec sezenu primo neco takoveho z vyroby? diky
Chce to probrat s nějakým mechanikem,kterej zná ty šrouby.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
zkusim to poresit zitra v autodilech jestli by nevedeli co by tam rozmerove sedlo nebo mi aspon nerekli rozmery a stoupani originalu.. na netu jsem to nenasel a moto nemam u sebe, kdyztak dam vedet
Z toho sfiftu sem to použil na GS 500E.První je moto(700.-) druhý je Swift 1.3 zhruba 50kw za 211.-
Tak cidlo jsem koupil nejaky univerzal za 60 Kc. Nejmensi co meli bylo s 10 zavitem, tak jsem do sroubu vyvrtal diru, navaril 10 matku a po drobnych upravach (zabrouseni, ve sroubu dulek + cidlo do spicky) cidlo funguje paradne tak jak ma a spina okamzite nicmene resim problem: kam umistit kontrolku do palubovky??? vim ze je tam jedno volne "okynko", mel jsem sundany cely ten kus s budikama ale ze spodu jsou 4 srouby a ani jeden z nich mi nesel ani za nic povolit. Mate s rozebiranim budiku + pridanim kontrolky nekdo nejakou zkusenost? za jekekoliv rady budu rad. Nerad bych to vrtal do plastu nekde bokem. Diky
edit: jo a nedal jsem ho nad filtr ale na druhou stranu, doleva, nad filtr se mi neveslo kvuli vyfuku
edit: jo a nedal jsem ho nad filtr ale na druhou stranu, doleva, nad filtr se mi neveslo kvuli vyfuku
Hod' sem prosím tě fotky.Budík jsem nerozebíral tak nevím.
Obavám se ze tento tyden uz to nestihnu:( studuju v brne a moto mam ve zline, tak pristi tyden to nafotim
Davam odkaz na slibene foto - nejako mi tu nejde nahrat vice fotek (asi jsem dement ), kontrolka obcas problikava pri nizkych otackach a pri podrazovani, jinak po nastartovani zhasne cca za 3-5 sekund, po vypnuti motoru se rozne temer okamzite
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
-
- Big motorkář
nevíte čistě náhodou jaky tlak oleje má tlačit olejove čerpadlo ?
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Je to napsaný v manuálu.. Jenom si pamatuju, že v plných otáčkách má být snad až 9 barů. Vím že jsem byl z toho překvapenej, tak snad se nepletu..
D@VE
-
- Big motorkář
no 9 baru ne-e to je už moc velký tlak při 3000ot/min tlačí 0,3 -0,7 baru při teplotě oleje cca 60 stupňů teď jsem to našel v manuálu
-
- Big motorkář
Stale resim problem s problikavajici kontrolkou mazani pri zahrazem motoru na volnobeh kontrolka sviti ... zhasina kolem 2 tisisc a kdyz tomu poradbe nalozim tak na 5 to zacne problikavat kolem 6 tisic a to se mi nelibi mam tam cidlo z hondy accord ktere by melo spinat od 0.2 baru ale nejak se mi to nezda doresil to nekdo z vas co mate dodelane cidlo? Nechci se spokojit s problikavajici kontrolkou ... ☺
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nice classifieds site
bež do řiti..EugenePl píše:Hi, i found classifieds site
Check here used mobile phones in lagos
x x x jinak to neumim
-
- Big motorkář
pohotova odpoved
Re: Nice classifieds site
Tak jsem ho tam odeslal.hroch píše:bež do řiti..EugenePl píše:Hi, i found classifieds site
Check here used mobile phones in lagos
Muslel jsem změnit i registrační formulář. Nějak se to rozjelo. Vyházel jsem asi 20 ruznejch sráčů ze spamem. Ty kurvy byli registrovaní všichni z ukrajiny.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ