Kontakty na členy Fóra.
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Kontakty na členy Fóra.
Poslední dobou přibylo dost nových členů fóra na které není spojení.Mi co se známe ze starého fóra tak na sebe máme většinou telefóny.Lépe a operativně se tak domlouvají různé menší akce.Proto navrhuji aby byly do sekce ČLENOVÉ Zapsány telefóní čísla a kraj ze kterého daný člen pochází.Samozřejmě jen ten kdo bude chtít telefóní číslo zveřejnit.Myslím že by to bylo dobré pro různé akce.Co ty na to Jirko?
- JirkaS
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontakty na členy Fóra.
Telefoní čísla které jsem měl k dispozici jsem všem zaslaslal (doufám). Pokud budete chtít pošlete mi svoje tel. čísla, třeba i ICQ, skype atd... na xf650.freeewind@seznam.cz a já všem co mi poslali svoje čísla, pošlu čísla ostatních (v rámci nějaké ochrany) jinak není problém si posílat telefoní (nebo i ostatní) čísla přes PM (soukromé zprávy)Vitouš píše:Poslední dobou přibylo dost nových členů fóra na které není spojení.Mi co se známe ze starého fóra tak na sebe máme většinou telefóny.Lépe a operativně se tak domlouvají různé menší akce.Proto navrhuji aby byly do sekce ČLENOVÉ Zapsány telefóní čísla a kraj ze kterého daný člen pochází.Samozřejmě jen ten kdo bude chtít telefóní číslo zveřejnit.Myslím že by to bylo dobré pro různé akce.Co ty na to Jirko?
Není rum není šturm
- JirkaS
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontakty na členy Fóra.
Ještě doplním: Samozřejmě si každý z uživatelů může doplnit tel. číslo do svého profilu, v předchozím příspěvku mi šlo pouze o ochranu údajů. I přesto, že toto fórum je lépe zabezpečeno proti útokům než předchozí verze a také nepředpokládám, že by se zde mezi námi našel někdo, kdo by chtěl telefoní čísla nebo adresy nějakým způsobem zneužít, tak vložené údaje chrání "pouze" registrace.
Není rum není šturm