jsem zde sice už pár měsíců zaregistrován, ale na to vytvořit si galerii jsem si vzpoměl až teď .
Co se motorky jako takové týče, je super. je to má první dospělá motorka a co do jízdních vlastností nemám co bych vytknul.
Horší to bylo se stavem motorky, koupil jsem opravdu dobře

No najel jsem něco málo kilometrů a končila sezona, tak motorka putovala do servisu. Do té doby se jen potvrdily mé doměnky z repase převodovky, ale s tím jsem počítal. Zanedlouho telefon ze servisu - i přez relativně tichý a klidný chod motoru přidřená hlava...a pak už mi to bylo jedno, udělalo se vše co bylo třeba, když už to bylo v servisu...Sehnala se druhá hlava v dorbém stavu, udělali se na ní gufera ventilů, druhá převodovka, vyměnil se rozvodový řetaz a motor mohl zpět do rámu.Následovala výměna zadního brzdiče, který byl vyčvachtaný v čepech, výměna oleje a gufer přední vidlice, protože ta šla skoro až k zemi, přezutí na nové pneu mitas E-09 a vyvážení kol. Nová baterka, nová řetězová sada ,olej ,svíčky, a to bylo v servisu asi tak vše, v půlce unora jsem se na ní vesele vezl domů

A hlavně poděkování Rimmerákovi za cenné poradenství a Zeusíkovi, který mě jeho náhradními díly moooc ulehčil život !!!
Původní stav :
aktuální foto :