Hodiny
Hodiny
Zdravím,
jsem tu nový a jak tak hledám, nikde jsem nenašel téma jestli někdo přidělával hodiny na větráka. Pokud tu takové téma není tak jsem dávám návod na poměrně dost levné hodiny na moto (+funkce stopek, dnešního data, a budíku ).
Na tržnici se mi podařilo pořídit hodiny do auta za 20 Kč i s držákem. Vypadají takto: Provedl jsem ale i úpravy těchto hodin. V zadu je rádoby repráček + kryt na baterku, a tak jsem vše oblepil izolační páskou aby to aspoň lehce chránilo např. při nechtném styku s vodou. Foto: Po izolaci jsem vzal oboustrannou lepící pásku a přilepil proužek na zadní stranu a na něj poté suchý zip. Na druhou stranu zipu taky oboustranku.
A nakonec samotná motnáž. Vybíral jsem vhodné místo kam je dát, ale nakonec jsem je dal na držák řidítek a musím říct, že tam pasují jako ulité! Posuďte sami. Ještě by možná šel použít ten držák co je v balení, ale já ho mám křivej, a sucháč mi přišel jako lepší volba.
jsem tu nový a jak tak hledám, nikde jsem nenašel téma jestli někdo přidělával hodiny na větráka. Pokud tu takové téma není tak jsem dávám návod na poměrně dost levné hodiny na moto (+funkce stopek, dnešního data, a budíku ).
Na tržnici se mi podařilo pořídit hodiny do auta za 20 Kč i s držákem. Vypadají takto: Provedl jsem ale i úpravy těchto hodin. V zadu je rádoby repráček + kryt na baterku, a tak jsem vše oblepil izolační páskou aby to aspoň lehce chránilo např. při nechtném styku s vodou. Foto: Po izolaci jsem vzal oboustrannou lepící pásku a přilepil proužek na zadní stranu a na něj poté suchý zip. Na druhou stranu zipu taky oboustranku.
A nakonec samotná motnáž. Vybíral jsem vhodné místo kam je dát, ale nakonec jsem je dal na držák řidítek a musím říct, že tam pasují jako ulité! Posuďte sami. Ještě by možná šel použít ten držák co je v balení, ale já ho mám křivej, a sucháč mi přišel jako lepší volba.
- LiborZ
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Hodiny
Nevypadá to špatně Horní panel a tlačítka jsou vodotěsná?
Rekl bych ze asi nebude proto to mam sundavaci.
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
na obyc cyklo tachaci z lidlu za 170kc jsou hodiny , teplomer , podsviceni a asi milion dalaich fukcni k prdu - a prset na to muze
Jo taky jsem měl, leží někde na silnici, nevím kde Ale aspoň chvilku dobrý. Jinak tě vítám.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Já mám ty samé co honza780. Přidělané na sucháč vedle klíčků na tom plastíku. Kupodivu jsem to ještě neztratil
Mám je takové tři roky
Mám je takové tři roky
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
místo hodin a teplomeru bych doporučil spíše voltmetr ja mam hodiny tyhle
- Přílohy
-
- stažený soubor (2).jpg (8.71 KiB) Zobrazeno 13231 x
x x x jinak to neumim
Já mám tyhle motohodiny, voděodolné jsou, bez podsvícení, přichycení na nalepovací suchý zip.
Nevýhoda je celkem drobné číslice, ale taková hrůza to není.
Nevýhoda je celkem drobné číslice, ale taková hrůza to není.