z mrtvých vstání
-
- Big motorkář
z mrtvých vstání
Tak pánové dnes jsem složil motor a poprvé ho nahodil po témeř 8 měsících zezačátku se mu moc nechělo naskoči jelikož asi odešla baterka ale když se ji pomohlo tak už motor buracel ... mam z toho velkou radost, ještě cca tyden a větrák bude komplet dodělaný ...
Těším se jako malý kluk na prvni sex
jak asi víte zadřel jsem hlavu (už jsem to tu psal) takže mam hlavu opravenou vyšlo mě to cca 4000, hned jsem udělal i všechny ložiska v převodovce, zkontroloval jednotlive kvalty a na to že má větrák nalítáno 60 tisíc nikde ani známka opotřebení . Dále jsem dělal celolak, přední a zadní destičky, dodělávám kontrolku mazání, ještě jsem nechal vyrobit nove ozubené kolečko pohonu čerpadla ze železa aby se už nikdy nestalo že se mi vylámou zuby a moto nebude mazat nez bude hotove mám tam nove orginál plastové .
Chystám se ještě vyměnit olej v přední vidle ale to asi až někdy přiště už se zkrátka chci projet. Dnes ještě obědnám drobnosti typu těsnění k výfuku a věci na tu přední vidlu. Než motorku poskládám každý den po praci tak maximalne 2 hodiny tak mi to tesnění stihne akorát přijít a motorka bude komplet hotová.
Těším se jako malý kluk na prvni sex
jak asi víte zadřel jsem hlavu (už jsem to tu psal) takže mam hlavu opravenou vyšlo mě to cca 4000, hned jsem udělal i všechny ložiska v převodovce, zkontroloval jednotlive kvalty a na to že má větrák nalítáno 60 tisíc nikde ani známka opotřebení . Dále jsem dělal celolak, přední a zadní destičky, dodělávám kontrolku mazání, ještě jsem nechal vyrobit nove ozubené kolečko pohonu čerpadla ze železa aby se už nikdy nestalo že se mi vylámou zuby a moto nebude mazat nez bude hotove mám tam nove orginál plastové .
Chystám se ještě vyměnit olej v přední vidle ale to asi až někdy přiště už se zkrátka chci projet. Dnes ještě obědnám drobnosti typu těsnění k výfuku a věci na tu přední vidlu. Než motorku poskládám každý den po praci tak maximalne 2 hodiny tak mi to tesnění stihne akorát přijít a motorka bude komplet hotová.
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: z mrtvých vstání
gratulace - a ukaz fotky kde a co se vysypalo
-
- Big motorkář
Fotky uz tu nekde jsou zrovna nahravamna youtube video z prvního startu fotky kdyztak pridam posleze
-
- Big motorkář
video z prvního startu
není tam výfuk ... je tam jen heftlé koleno výfuku
není tam výfuk ... je tam jen heftlé koleno výfuku
-
- Big motorkář
tady jsou fotky ale víc jich nemám když robím nemám čas fotit
http://zygmontz.rajce.idnes.cz/nastenka/
http://zygmontz.rajce.idnes.cz/nastenka/
Chlape, parada a klobuk dolu pred takouto pracou...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
-
- Kontaktovat uživatele:
To kolecko se mi ani malinko nelibi ta zadrena hlava jeste min to je bezna porucha ?
Doufám že ne
-
- Big motorkář
to zaleží kus od kusu ten co mi dělal hlavu říkal že je to běžná bolest že i nove Dr na to trpí zkrátka je to plastove kurvitko co se rado kurví
jakmile začne jít trochu huř čerpadlo kolečko jde k pánu ..
jakmile začne jít trochu huř čerpadlo kolečko jde k pánu ..
-
- Big motorkář
dělal někdo z vás komplet repas přední vidle ? nemyslím jen výměnu oleje a gufer
Jak poznám že jde hůř čerpadlo?Zbyna píše:jakmile začne jít trochu huř čerpadlo kolečko jde k pánu ..
-
- Kontaktovat uživatele:
na tohle asi pomuze jen cidlo tlaku oleje - az se něco kakne spadne tlak a uvidíš to na kontrolce a při trose stesti se nestane nic - kazdopadne motor je motor ten co se nesere nejede
Po tom co som mal medzi prvymi ludmi Freewina na Slovensku, si myslim, ze takato porucha je vynimocna. Nepocul som o takomto priekaku (pruseru).
Predpokladam zly pristup, alebo ziadny k servisu moto. Pripadne moto si uzila tvrde zaobchadzanie. Poznam cloveka co s Freewindom jazdi to, co si ini nevedia predstavit, ze Freewind zvladne. A ma hodne km na nom a chvali XFko za odolnost a bezporuchovost.
DRka bola znama ze odidu vacky ak nestrazis hkadinu oleja. Freewind ma inu hlavu.
Predpokladam zly pristup, alebo ziadny k servisu moto. Pripadne moto si uzila tvrde zaobchadzanie. Poznam cloveka co s Freewindom jazdi to, co si ini nevedia predstavit, ze Freewind zvladne. A ma hodne km na nom a chvali XFko za odolnost a bezporuchovost.
DRka bola znama ze odidu vacky ak nestrazis hkadinu oleja. Freewind ma inu hlavu.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
-
- Big motorkář
Jo jo freewind ma 1 mazaci kanalek v hlave reseny trochu jinak oproti dr ...
to mesice tesi ze jsem asi jediny co mel tento problem ale mit prvenstvi v tomto odvetvi je dost drahe ..
kazdopadne u me se vetraku dostava je nejlepsi pece ... nejspis dostal zabrat uz drive kdyz rikal pane nekomu jinemu a ja jsem jen nestastnik co si to vse vyzra ☺
to mesice tesi ze jsem asi jediny co mel tento problem ale mit prvenstvi v tomto odvetvi je dost drahe ..
kazdopadne u me se vetraku dostava je nejlepsi pece ... nejspis dostal zabrat uz drive kdyz rikal pane nekomu jinemu a ja jsem jen nestastnik co si to vse vyzra ☺
-
- Big motorkář
z mrtvých vstání se nekoná motor půjde opět na stůl a rozebrat
už mě to vážně nebaví.
už mě to vážně nebaví.
Copak se děje?
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
-
- Big motorkář
nejspíš jsem udělal někde chybu v převodovce ...
na stole se zdála že funguje jak má ale na moto s ni nejde hnout ...
nejvíc mě sere že motorka už je téměř hotová a zase musím začít od 0
na stole se zdála že funguje jak má ale na moto s ni nejde hnout ...
nejvíc mě sere že motorka už je téměř hotová a zase musím začít od 0
-
- Big motorkář
takže si nejspíš vezmu čt pa dovolenou v prácí a za ty 4 dny i s víkendem ji musím zprovoznit protože už jsem z toho dost zoufaly venku krásně všichni jezdí a ja stojím v garáži
- Dave842
To je nemilé.. Jestli tě to trochu uklidní, v Olomouci teďka sněžilo a prší..
D@VE
-
- Big motorkář
u nás taky a stejně mi to na klidu nepřidá
-
- Big motorkář
dnes jsem zase něco porobil
http://zygmontz.rajce.idnes.cz/nastenka (poslední 3 fotky)
zapojení kontrolky mazání do palubky
vymontování motoru - motor začnu dělat v pátek ať na to mám celý víkend
oprava předního světla
http://zygmontz.rajce.idnes.cz/nastenka (poslední 3 fotky)
zapojení kontrolky mazání do palubky
vymontování motoru - motor začnu dělat v pátek ať na to mám celý víkend
oprava předního světla
-
- Big motorkář
Dalsi postup s mou motorkou :
+ prevodovka radi jak ma uz vse funguje
- po 5 minutach co byl motor v chodu se opet zacla zadirat hlava, mazani funguje to jsem zkousel, proste ten clovek co mi ji opravoval to zku*vil, dosedaci plochy vahadel a vacky nejsou v rovine jsou proti sobe ze sikma tak se po tak kratke dobe co byl motor v chodu vydreli kraje voditek a vacek. Na sucho to opravdu nejelo to by byla vacka vyhrata do modrofialova a ona je krasne leskla a navic jak jsem sundal viko tak vsude byl olej. Takze jsem zase v prdeli v utery jedu za tim manikem co to delal a jdu z nej vytriskat prachy zpet.
Asi radeji uz sezenu cely novy vrsek motoru kdyby jste nekdo o necem vedeli dejte mi prosim vedet uz jsem z te motorky zoufaly.
+ prevodovka radi jak ma uz vse funguje
- po 5 minutach co byl motor v chodu se opet zacla zadirat hlava, mazani funguje to jsem zkousel, proste ten clovek co mi ji opravoval to zku*vil, dosedaci plochy vahadel a vacky nejsou v rovine jsou proti sobe ze sikma tak se po tak kratke dobe co byl motor v chodu vydreli kraje voditek a vacek. Na sucho to opravdu nejelo to by byla vacka vyhrata do modrofialova a ona je krasne leskla a navic jak jsem sundal viko tak vsude byl olej. Takze jsem zase v prdeli v utery jedu za tim manikem co to delal a jdu z nej vytriskat prachy zpet.
Asi radeji uz sezenu cely novy vrsek motoru kdyby jste nekdo o necem vedeli dejte mi prosim vedet uz jsem z te motorky zoufaly.
-
- Big motorkář
http://zygmontz.rajce.idnes.cz/suzuki_xf_650
Jsou to posledni 3 fotky na te vacce to nejde moc videt ale ta je vydrena poradne ...
Jsou to posledni 3 fotky na te vacce to nejde moc videt ale ta je vydrena poradne ...
Koukam na to, moc mi nejde do hlavy, jak to mohl blbe sestavit. Zvlast ty vahadla ze jsou vzaty takhle proti sobe.
Ty vole, ty jsi si vybral všechny "smolíky" co jsou. Sice neporadím, ale držím palec.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ