![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
PS: ze zkusenosti vim ze mezi normalnima a progres je opravdu podstatny rozdil - a to i na silnici ! - motorka daleko lip zehli tu typicky ceskou "hladkost" asfaltu +-2cm
Nenaznacoval som, ze sa nestaras o svoje moto... (prave Ty sa urcite staras)Milanek píše:tvůj názor ti neberuja se o motorky staram jezdim hodne a dlouhou a podvozky umi precist - a freewind progresy potřebuje - takze schanka po vzorove pruzine trva
Musíš to udělat typicky českým způsobem - objednat si to na e-shopu, obšlehnout a v rámci 14denní lhůty vrátitMilanek píše:mělo by to vyjit do 1000ky - ale musim to mit z ceho obslehnout
vidle jsou stejny hrabal jsem se v obou - ale to jsme se moc nepohliyuri13 píše:Takže stará pružina + trubka jsou dohromady delší než tahle nová progresivka, jo? Že je progresivka delší než samotná origo je vidět na první pohled, to jo..
V katalogu HyperPro píšou pro XF650 Freewind typ SP-SU06-SSA032 .. S tím, že tam mají poznámku "97>" .. Ale nemyslím, že by se u Freewinda po faceliftu na vidlích něco měnilo..
to zas byli o 15cm kratsihroch píše:nemaj se montovat bez ty rozperny trubičky?
Rád bych tohle téma znova otevřel min. pro info - sice to patří spíš do olejů do vidlí ale zachovejme kontinuitu vláknaMilanek píše:to zas byli o 15cm kratsihroch píše:nemaj se montovat bez ty rozperny trubičky?uz to resim s dodavatelem
Něco mi říká, že solidní ložisko bude mít povrch nacementovaný a když to vezmeš na brusce 1mm na plochu, tak se dostaneš na houževnaté jádro. Pak přijdeš o obvyklou konstrukční sestavu tvrdý - měkký materiál a budeš mít měkký - měkký, což jestli si pamatuju ze školních let nikdy nedělá u zatížených spojení dobrotu.Milanek píše:... toto se obrousí vnitřním průměrem na brusce na kulato na pr. 30mm ...
Fifík píše:Něco mi říká, že solidní ložisko bude mít povrch nacementovaný a když to vezmeš na brusce 1mm na plochu, tak se dostaneš na houževnaté jádro. Pak přijdeš o obvyklou konstrukční sestavu tvrdý - měkký materiál a budeš mít měkký - měkký, což jestli si pamatuju ze školních let nikdy nedělá u zatížených spojení dobrotu.Milanek píše:... toto se obrousí vnitřním průměrem na brusce na kulato na pr. 30mm ...