Neutralove cidlo
-
Neutralove cidlo
Zdravim vsetkych, mam tu jednu vec, prestalo mi ist neutralove cidlo ... som si povedal ze to spravim teraz cez zimu, co sa aj stalo - a to co som zistil bol sok aj na mna dost velky .... neutralove cidlo drzia dve srubky, ktore sa mozu uvolnit a vysledok moze byt aj takyto: http://www.advrider.com/forums/showpost ... ount=49541 Teraz si hovorim ze som dieta stasteny lebo ja som takto nabehal este cca 5000 km a ta pruzinka a srubky sa proste stratili v motore bez naznakov existencie ... idem ich hladat a hned som si aj nasiel celkom uzitocny navod: file:///C:/Users/Ondrej/Downloads/NSUCheckup-GreenLizard.pdf To ze nieco take sa zacina diat zacne signalizovat kontrolka neutralu slabsim svietenim az nefunkcnostou (aspon u mna)
-
Re: Neutralove cidlo
konecne som ich za pomoci magnetu nasiel a vytiahol... inac stretol sa niekto s takym problemom?
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neutralove cidlo
Naštěstí jsem se s tím nesetkal, ale je dobré, že jsi problém nadhodil. Jakmile přestane neutrálová kontrolka svítit, je na místě začít jednat. Ten vysypanej motor je síla..
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.