Ahoj, tak si konečně můžu říkat, že patřím mezi Vás. Motorku mám od dubna, řidičák jsem si udělal na začátku června. A bylo to neskutečně dlouhý čekání.
Motorku mám od mladé slečny ze Strakonic, má najeto 35800km.Jsem velice spokojen, přidal jsem pouze USB zásuvku na mobil a kufr na helmu.
Spravil jsem tekoucí přední vidle, už třikrát jsem musel roztlačovat a jednou jsem jí položil na bok, ale o tom napíšu až jindy, stojí to za to.
Jo, ještě jsem si nechal přestříkat plasty, takže mám stříbrnou metalízu mercedes
tlonsky
Re: tlonsky
Vypadá slušně, tak vítej.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Už při koupi motorky mi řekl majitel, že je tam nová baterie rok stará, ale že je uplně vybitá. Měl jsem tušit že to nebude jen tak. Motorku jsem teda koupil, pustil z kopce a nahodil. Doma proběhla pravidelná údržba a výměna oleje apod. Protože byly plasty odřené a úplně odloupaná barva až na plast, nechal jsem je celé přestříkat (ze známosti za 600). A protože jsem si nenechal vyrobit padáky, tak jsem motorku položil na trávě na bok. Naštěstí se jen zlomila brzdová páčka, takže díky bohu.
Je to úžasnej stroj.
Je to úžasnej stroj.
Nazdar, veľa km bez padania
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
....jj, zkušenost každého Enduráka..........
náhradní páčky...obě !!! stále náhradní s sebou...
Stejně jako natažené náhradní lanka, minimálně na spojku, nejlépe i plyn.......
A pak Ti to nedá a hurá...mám ENDURO.....
Maty
náhradní páčky...obě !!! stále náhradní s sebou...
Stejně jako natažené náhradní lanka, minimálně na spojku, nejlépe i plyn.......
A pak Ti to nedá a hurá...mám ENDURO.....
Maty
Zdá se mi, že kdo z jihu čech nemá fotku od Temelína, jako by nebyl. Zároveň jsem potkal Rakouské pány se žlutými plakáty proti jaderné energii. Pánové, příště si ty slogany napište alespoň v češtině .
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Ne at si je strčí do prdeletlonsky píše:Zdá se mi, že kdo z jihu čech nemá fotku od Temelína, jako by nebyl. Zároveň jsem potkal Rakouské pány se žlutými plakáty proti jaderné energii. Pánové, příště si ty slogany napište alespoň v češtině .
x x x jinak to neumim