Dneska jsem jel Strahovským tunelem v Praze z Patočkovy dolu.
V noci a za deště. Přibližně v první třetině v pravém pruhu je vylitá nafta nebo olej a kurevsky to tam klouže.
Kdo tudy jezdíte, dejte si na to bacha.
Je to na absolutní rovině, ale stejně jsem si tam ustlal.
Jel jsem předpisových 70 a najednou mi podjelo přední kolo. Naštěstí na rovince. Tak si tak svištím po boku, motorka mě předjela v gejzíru jisker, scéna jak z filmu. Jedu po prdeli a přemejšlim co všechno bude vhajzlu. Překvapilo mě, jak daleko člověk na mokrym betonu doklouže. Než jsem zastavil, tak jsem se skoro začal nudit.
Motorku zachránily padáky od Rimmeráka a držáky kufrů. Nakonec mám jen ohnutou řadící páčku. Dokonce ani na oblečení to nezanechalo skoro žádný stopy. Bylo to tam namazaný fakt kvalitně.
Strahovský tunel - POZOR KLOUŽE !!!
- Radek
- Big motorkář
Re: Strahovský tunel - POZOR KLOUŽE !!!
No paráda ,to samé se mi stalo loni s dcerou....v Hradci králové u Sádráku v Malšovicích. Taky za mokra ,jedu jedu ,je tam zatáčka u rybníka ,tak zatáčím a podjela mi obě kola zároveň. Vůbec jsem nepoznal kdy ještě klopím a kdy se už kloužu .....Taky se v zásadě nic nestalo,odnesly to hadry a ohnutá zadní brzda. Brzdu jsem srovnal a nakonec krásná dovolená.......Taky jsi myslím že tam bylo něco vylito,klouzalo to i na botech....
Jo není to tak dlouho co se tam někdo na motorce zabil, policie řeší kolik jel. Nejseš první kdo to tam složil. Už jich tam bylo nepočítaně.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Ouha... tak hlavně že si nepotkal při tom nudným klouzání nárazník auta nebo něco podobnýho. A že padáčky zachránily moto, z toho mám taky radost.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Jo padáky fungují skvěle. To mám vyzkoušený