Strahovský tunel - POZOR KLOUŽE !!!

Odpovědět
Twin
Big motorkář

Strahovský tunel - POZOR KLOUŽE !!!

Příspěvek od Twin »

Dneska jsem jel Strahovským tunelem v Praze z Patočkovy dolu.
V noci a za deště. Přibližně v první třetině v pravém pruhu je vylitá nafta nebo olej a kurevsky to tam klouže.
Kdo tudy jezdíte, dejte si na to bacha.

Je to na absolutní rovině, ale stejně jsem si tam ustlal.
Jel jsem předpisových 70 a najednou mi podjelo přední kolo. Naštěstí na rovince. Tak si tak svištím po boku, motorka mě předjela v gejzíru jisker, scéna jak z filmu. Jedu po prdeli a přemejšlim co všechno bude vhajzlu. Překvapilo mě, jak daleko člověk na mokrym betonu doklouže. Než jsem zastavil, tak jsem se skoro začal nudit.
Motorku zachránily padáky od Rimmeráka a držáky kufrů. Nakonec mám jen ohnutou řadící páčku. Dokonce ani na oblečení to nezanechalo skoro žádný stopy. Bylo to tam namazaný fakt kvalitně. :D
Přílohy
wind01.jpg
wind02.jpg
Radek
Big motorkář

Re: Strahovský tunel - POZOR KLOUŽE !!!

Příspěvek od Radek »

No paráda :? ,to samé se mi stalo loni s dcerou....v Hradci králové u Sádráku v Malšovicích. Taky za mokra ,jedu jedu ,je tam zatáčka u rybníka ,tak zatáčím a podjela mi obě kola zároveň. Vůbec jsem nepoznal kdy ještě klopím a kdy se už kloužu :lol: .....Taky se v zásadě nic nestalo,odnesly to hadry a ohnutá zadní brzda. Brzdu jsem srovnal a nakonec krásná dovolená.......Taky jsi myslím že tam bylo něco vylito,klouzalo to i na botech....
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Jo není to tak dlouho co se tam někdo na motorce zabil, policie řeší kolik jel. :roll: Nejseš první kdo to tam složil. Už jich tam bylo nepočítaně.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Rimmerak
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Ouha... tak hlavně že si nepotkal při tom nudným klouzání nárazník auta nebo něco podobnýho. A že padáčky zachránily moto, z toho mám taky radost.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Twin
Big motorkář

Příspěvek od Twin »

Jo padáky fungují skvěle. To mám vyzkoušený 8-)
Odpovědět