kdo kde byl?
kdo kde byl?
Koho jsem potkal včera v 16:40 na mostě v Podebradech? Pokud jsem dobře viděl, tak vinovo černá metla a dva jezdci.. Rád bych našel v okolí spriznenou duši
Re: kdo kde byl?
Tak třeba jindyhroch píše:mě ne
- yuri13
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky ne, ale přes Nymburk jsem jel v neděli..
pojede někdo na posvěcení motorek na sezonu do Milevska? je to příští víkend 3.5.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
mám to kousek ale než si posvetit motorku tak si radši naseru do ksichtuvlasttis píše:pojede někdo na posvěcení motorek na sezonu do Milevska? je to příští víkend 3.5.
x x x jinak to neumim
Raději bych jel na TKC.
Jo včera tj 25.4. u Tančícího domu odbočoval na Jiráskův most, v 15:00 přesně, modrej Wětrák, novjejší typ. Kdo to byl?
Jo včera tj 25.4. u Tančícího domu odbočoval na Jiráskův most, v 15:00 přesně, modrej Wětrák, novjejší typ. Kdo to byl?
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Jelenvriji
Čágo koleg-ové(ině) 10-11.5. jsem byl na Rozkoši u Náchoda, kde byl rozlučkový sraz se čtyřmy účastníky 40denní výpravy do centrální Asie. Jely tam 4 Supertenerky naložený jak sviň a proběhl pěkný zakončovací večer. Dostavil se i bývalý Freewinďák Maty se kterým jsem peckově o Freewindu pohovořil. Cesta tam a zpět dohromady 700km, takže i dost povedená vyjížďka. Jen mě trošku mrzí, že jsem náš klan representoval sám, že třeba Sinner nedorazil.
Já nemoh byl jsem v práci, ale sleduji je na supertenere.cz, a co se týká Matiho, tak ten dorazil omylem , nějak to chudák na stránkách přehlédl, ale byl tam s karavanem na výletě.Jelenvriji píše:že třeba Sinner nedorazil.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- Jelenvriji
JJ přesně tak to bylo. Šel se z karavanu podívat, proč se tam zhlukuje tolik tenerek na jednou a hle on to srazík.
Dost dobrá náhoda.
Dost dobrá náhoda.
- martinbrejcha
čus,
přesně jak píše Míra Sinner, grilujeme s kámošema a rodinkou u karavanu a najednou projedou 4 motorky...
Říkám, kuwa, to jsou Supertenerky. Žena říká, to poznáš po tmě a po 1/2 litru rumu ???
Ráno vidím stát u chatky ST, tak naopohoduju k nim a říkám....
Kuwa tady je sraz St čico ??? Oni na mě civí......já pokračuju,...... já jsem Maty...chvilka ticho, pak.....
wole, to je Maty, ten co jezdí ty nemysly.....já říkám....jj, to jsem já
Tak jsme se se přivítali, já jsem se dozvěděl, že je to rozlučka s klukama, co jsou daleko větší hovádka než já,
nebo Sinner, do toho jsem tam zahlídnul Jelenvrijie, tak jsme pokecali.........super akce.....
Jenom když jsem se vracel z Rozkoše, tak jsem se zasttavil v servise na karavany a tam mě zjistili, že ač je to
krasavec, tak je životu nebezpečný...Oprava je za 50-70 tis kč, takže jsem odstoupil od kupní smlouvy, ale původní
majitel nekomunikuje, takže mě čekají soudy atd......
Takže se ani na sraz nehlásím, není nějak na to financ ani chuť, kdyby se to v dobré obrátilo, tak přijedu třeba pod stan......
Mějte se fajn a přeju spoustu kM v pohodě,
Maty
přesně jak píše Míra Sinner, grilujeme s kámošema a rodinkou u karavanu a najednou projedou 4 motorky...
Říkám, kuwa, to jsou Supertenerky. Žena říká, to poznáš po tmě a po 1/2 litru rumu ???
Ráno vidím stát u chatky ST, tak naopohoduju k nim a říkám....
Kuwa tady je sraz St čico ??? Oni na mě civí......já pokračuju,...... já jsem Maty...chvilka ticho, pak.....
wole, to je Maty, ten co jezdí ty nemysly.....já říkám....jj, to jsem já
Tak jsme se se přivítali, já jsem se dozvěděl, že je to rozlučka s klukama, co jsou daleko větší hovádka než já,
nebo Sinner, do toho jsem tam zahlídnul Jelenvrijie, tak jsme pokecali.........super akce.....
Jenom když jsem se vracel z Rozkoše, tak jsem se zasttavil v servise na karavany a tam mě zjistili, že ač je to
krasavec, tak je životu nebezpečný...Oprava je za 50-70 tis kč, takže jsem odstoupil od kupní smlouvy, ale původní
majitel nekomunikuje, takže mě čekají soudy atd......
Takže se ani na sraz nehlásím, není nějak na to financ ani chuť, kdyby se to v dobré obrátilo, tak přijedu třeba pod stan......
Mějte se fajn a přeju spoustu kM v pohodě,
Maty
Včera v 18:30 jsem viděl modrý (snad to byla modrá) freewind v Miličíně.
Čau, to jsem byl asi já Byli jsme se projet s přítelkyní na rozhledně kousek od Rokycan a projížděl jsem Příbramí do Jinec...
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jj já koukal v bagru u agipkybigtroll píše:Čau, to jsem byl asi já Byli jsme se projet s přítelkyní na rozhledně kousek od Rokycan a projížděl jsem Příbramí do Jinec...
x x x jinak to neumim
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Dneska v příbrami modrý freewind ten novejší ,majitel v kratasech
x x x jinak to neumim
V Příbrami jsem byl, mám novější modrý Freewind, ale v kraťasech nejezdím...hroch píše:Dneska v příbrami modrý freewind ten novejší ,majitel v kratasech
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
x x x jinak to neumim
- šimi
Ve čtvrtek,kolem 9.00 hod. ráno si vytahuju Freewinda z garáže a čumím .Proti mě jede po silnici Freewind, řidič pozdravil a jel dál.V tom šoku jsem ani nezaregistroval barvu.Vybavuji si jen přední světlo modelu 1997-1999,a stříbrný výfuk.Určitě měl tmavou barvu,možná černou.Nebyl to někdo z Vás(Zbýšov ulice Majrov)?
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Ahoj, to jsem byl já. Freewinda mám chvilku a teprve se tady rozkoukávám, ale že mám v okolí kolegu s Freewindem sem už tušil:-) Snad vyjde někdy čas na pokec, nebo nejlíp na nějakou vyjížďku.
- šimi
A vodkavaď si?Nejezdíš náhodou do Rosic?O velké ceně jsem tam viděl parkovat Freewa kósek nad kolejí směrem ke Svaté Trojici.dratenik píše:Ahoj, to jsem byl já. Freewinda mám chvilku a teprve se tady rozkoukávám, ale že mám v okolí kolegu s Freewindem sem už tušil:-) Snad vyjde někdy čas na pokec, nebo nejlíp na nějakou vyjížďku.
Všude dobře,doma manželka...
Máš SZ.
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Dnes černý Freewind na výjezdu ze Sendražic (u Kolína) kolem 16.00 řekl bych?
Dnes červený Freewind na parkovišti na Velehradu... jsem ve střehu