Ahoj všichni ,
včera jsem si lehnul pod moto, že se podívám na podvozek .
Našel jsem tam uzavřenou hadičku ( viz.foto ) , a když jsem zkoumal , kam vede , dovedla mě dovnitř vduchového
filtru ( myslím až za tu mřížku ) .
Tak se chci zeptat , proč tam je , když je na konci uzavřená,tak k čemu teda slouží
PS : Zkoušel jsem tu zádku oddělat , nicméně bezuspěšně , točit s ní jde , ale nejde vyndat .
Díky Lukáš
K čemu slouží tyto hadičky
Re: K čemu slouží tyto hadičky
aha , tak to mě nenapadlo , přitom to dává smysl , dik
a ještě mě zajímá jedna hadička ,která vede ze spodní části nádrže a končí zase pod podvozkem . Předpokládám , že to bude na vypouštění benzínu , ale narozdíl od té druhé hadičky je tato neuzavřená . ale přece když není uzavřená , tak by z ní teoreticky měl vytékat benzín , nebo slouží k něčemu jinýmu ???
ještě jednou díky
ještě jednou díky
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Nejsem si jistý,ale není to přívod vzduchu do nádrže?Když otevřeš víčko nádrže je hned nahoře otvor pro přívod vzduchu.Lukas cz píše:a ještě mě zajímá jedna hadička ,která vede ze spodní části nádrže a končí zase pod podvozkem . Předpokládám , že to bude na vypouštění benzínu , ale narozdíl od té druhé hadičky je tato neuzavřená . ale přece když není uzavřená , tak by z ní teoreticky měl vytékat benzín , nebo slouží k něčemu jinýmu ???
ještě jednou díky
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že je to k odvodu vody a nebo benzinu kdyz natece kolem víčka zezhora,ja to mel na sv ucpany a jak zapršelo tak mi v tom rantlu kolem víčka stála voda
x x x jinak to neumim