Ovin
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovin
Díky za kladné ohlasy a Hrošík po nich určitě povyrostl. Doufám, že na jarním srazu Vám ho předvedu osobně a pokud bude sraz zase v Netolicích tak Vás provedem po silničkách v okolí Prachatic.
mně napadlo, to je vlastně mezi Wětráky první " hektolitr"
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
no......motka teda moc pěkná, na hltání šotolin a silnic III třídy. Ale ideální na OFF????Plukovník píše:....terén dobrý, váha pro tebe dobrý....velikost- no možná klidně i větší ...a není náhodou mooooc naleštěná ...na to že je to čistokrevnej off ..né je fakt povedená
jo a nezapomen že musíš mít chatku se mnou a Foxem...aby nás mohli pomlouvat
nevím, na to mě ještě moc bolejí záda z krocana, jak jsem každých 5km sbíral brambory ze země
Ale to je bolest bramborářů, dělat z BMW Off -motorrad
Maty
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Jenže ty si pleteš OFF s EXTRÉM OFF.martinbrejcha píše:no......motka teda moc pěkná, na hltání šotolin a silnic III třídy. Ale ideální na OFF????Plukovník píše:....terén dobrý, váha pro tebe dobrý....velikost- no možná klidně i větší ...a není náhodou mooooc naleštěná ...na to že je to čistokrevnej off ..né je fakt povedená
jo a nezapomen že musíš mít chatku se mnou a Foxem...aby nás mohli pomlouvat
nevím, na to mě ještě moc bolejí záda z krocana, jak jsem každých 5km sbíral brambory ze země
Ale to je bolest bramborářů, dělat z BMW Off -motorrad
Maty
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Když to co jezdíte vy terénní nadšenci já radši objedu. Já se chci někam podívat a pokud bude nutno překonat případné rozumné přírodní překážky, tak abych nemusel otáčet. Jako Ewan McGregor cestu Kostí nepojedu ikdyž jak vidno za vydatné pomoci okolí a velké dávce štěstí se to s touto motorkou dá. Teď o víkendu sem zajel s manželkou do Mohelna kvuli sedlu a zatim super svezení.
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Dávám odkaz na video z dovolené
http://www.youtube.com/watch?v=GlPiDlmcXQ0
http://www.youtube.com/watch?v=GlPiDlmcXQ0
Dost dobrý
Si udělali ten freewindbuřt