LiborZ
Re: LiborZ
Krásné fotky, zdravím do Velkých Bílovic. Moc rád tam jezdím na léto na prázdniny do sklípků.
- LiborZ
- Dustojník hvězdné pěchoty
Díkytlonsky píše:Krásné fotky, zdravím do Velkých Bílovic. Moc rád tam jezdím na léto na prázdniny do sklípků.
Příjemně strávené prázdniny, pěkně v chládku Jen si musíš dávat pozor na sluníčko po opuštění sklípku. Nepřipravené jedince může i srazit do kolen
Z Bílovic je jen ta poslední. Ty první dvě jsou z jezeďácké polňačky Prušánky - Čejkovice. Ale to je celkem jedno. Prostě motání kolem komína
- LiborZ
Letos trochu experimentuju s deflektorem na plexi a v sobotu jsem v troubě upekl 3. "vývojovou" variantu. Přibližný tvar jsem otestoval nadstavením menší verze před cestou na sraz. Je to pořádná plachta, ale kupodivu funguje. Podstatně poklesl hluk větru a proud vzduchu mě teď jde až na vršek přilby. Moucha se mně na hledí přilby rozplácne už jen výjimečně Zatím jediná nevýhoda, na kterou jsem přišel je, že je z nedostatku průvanu v přilbě větší hic
- LiborZ
NEW V-Strom 1000 ABS
Dnes jsem neodolal možnosti vyzkoušet v rámci Suzuki Road Show 2014 nový V-Strom. Vůbec toho nelituju, škoda, že to bylo jen na jednu hoďku
Přistupoval jsem k němu s respektem, protože jsem na litru ještě neseděl, ale během chvilky jsme se spřátelili . S ovládáním žádný problém, stabilita OK, sedadlo OK a sériový štítek funguje také překvapivě dobře. Motor zatahuje krásně od spodu, na "pohodovou" jízdu se stačí pohybovat do 4000 ot/min. Člověk si jen musí hlídat ruku na plynu v hodně pomalých zatáčkách jako třeba na kruháči, aby neskončil tam, kde nechce Co dělá kolem 7-8 tisíc jsem raději moc nezkoušel Oproti DL650, kterou jsem zkoušel dříve je to nebe a dudy. No a když jsem si znovu sedl na wětráka, tak jsem se málem nerozjel
Mě osobně by vůbec nevadilo mít tento kousek v garáži. Až si někdy vsadím sportku a vyhraju první cenu, tak si ho asi koupím
Jestli máte někdo možnost využít letošní Road Show, tak neváhejte. Myslím, že to stojí za to.
PS: Komu by byl litrový stromek málo, tak si tam může půjčit hayabušu 1300
Dnes jsem neodolal možnosti vyzkoušet v rámci Suzuki Road Show 2014 nový V-Strom. Vůbec toho nelituju, škoda, že to bylo jen na jednu hoďku
Přistupoval jsem k němu s respektem, protože jsem na litru ještě neseděl, ale během chvilky jsme se spřátelili . S ovládáním žádný problém, stabilita OK, sedadlo OK a sériový štítek funguje také překvapivě dobře. Motor zatahuje krásně od spodu, na "pohodovou" jízdu se stačí pohybovat do 4000 ot/min. Člověk si jen musí hlídat ruku na plynu v hodně pomalých zatáčkách jako třeba na kruháči, aby neskončil tam, kde nechce Co dělá kolem 7-8 tisíc jsem raději moc nezkoušel Oproti DL650, kterou jsem zkoušel dříve je to nebe a dudy. No a když jsem si znovu sedl na wětráka, tak jsem se málem nerozjel
Mě osobně by vůbec nevadilo mít tento kousek v garáži. Až si někdy vsadím sportku a vyhraju první cenu, tak si ho asi koupím
Jestli máte někdo možnost využít letošní Road Show, tak neváhejte. Myslím, že to stojí za to.
PS: Komu by byl litrový stromek málo, tak si tam může půjčit hayabušu 1300
Já na něj koukal ve Vrbovce, nějak mi prostě vadí ty kola. Jinak se asi všichni výrobci stylizují designem někam mezi ducnu a bramboru. Co se jízdních vlastností týká netuším jaké by to mohlo být.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Přesne nevím proč s toho delaj KTM ....takhle když to človek zahlidne tak neví co to vlastne je,další verze bude určite jiná
x x x jinak to neumim
- LiborZ
O dizajnu se toho na motorkářských serverech napsalo už hodně. Většina reakcí byla negativních, ale mně se celkem zamlouvá Průkopník zobáku měl pokud vím starý BIG. Brambora byla až po něm a ducna také (asi po kritizovaném tramvaoidním předku první multistrady). Taliáni teď v dizajnu vedou, na tom se asi shodneme, ale mně se ten stromek líbí víc než brambora.
Rozlišitelnost jednotlivých značek je v tomto segmentu ještě slušná. U silniček a většiny naháčů je to podle mě horší...
Rozlišitelnost jednotlivých značek je v tomto segmentu ještě slušná. U silniček a většiny naháčů je to podle mě horší...
Nevypadá zle, i všechny BMW jsou ozobákovaný
Je slaby....
Motor nema fun faktor
Brzdi paradne, velmi paradne
Je to polotovar.... Vela veci treba zakrytovat...
Motor nema fun faktor
Brzdi paradne, velmi paradne
Je to polotovar.... Vela veci treba zakrytovat...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- LiborZ
Zážitek z letošní nemotorkářské dovolené na Slovensku v Terchové.
V pondělí 21.7. jsme byli na výšlapu na hřebenech nad Vrátnou dolinou. Kvůli hlášeným bouřkám a blížícímu se hřmění jsme tůru zkrátili a raději se vrátili zpět a lanovkou sjeli do doliny. Pravděpodobně jsme byli jedni z posledních, kteří se na dlouhou dobu lanovkou svezli. Když jsme od stanice odjížděli, tak už začínalo pršet.
Zhruba za hodinu se v Terchové zvedla hladina a po vodě jelo plno dřeva. Od třísek až po pořádné klády. Po chvíli už to nebyla ani tak voda jako rychlé řídké bláto. Domorodci byli v šoku a říkali, že to ještě nezažili.
Ve městě po záplavě zůstal pořádný binec, ale největší škody byly ve Vrátné dolině a silnici do ní. Sesuvy půdy z kopců, po kterých jsme ještě chvíli před bouřkou chodili, jsou viditelné až z Terchové.
V tomto případě se potvrdilo přísloví "Kdo uteče vyhraje". Kdyby jsme se na tůře zdrželi asi tak o 30 minut až hodinu, tak mohlo být naše auto mezi ostatními vraky a nás v úterý odváželi záchranáři jako 122 ostatních turistů, kteří to nestihli.
Naštěstí zřejmě voda nikoho neodnesla a kamení nezasypalo. Jenom na druhý den našli na Kriváni jednoho Poláka, který byl po smrti. Na Markíze říkali, že to byl úder blesku. Jestli se to potvrdilo nevím...
V pondělí 21.7. jsme byli na výšlapu na hřebenech nad Vrátnou dolinou. Kvůli hlášeným bouřkám a blížícímu se hřmění jsme tůru zkrátili a raději se vrátili zpět a lanovkou sjeli do doliny. Pravděpodobně jsme byli jedni z posledních, kteří se na dlouhou dobu lanovkou svezli. Když jsme od stanice odjížděli, tak už začínalo pršet.
Zhruba za hodinu se v Terchové zvedla hladina a po vodě jelo plno dřeva. Od třísek až po pořádné klády. Po chvíli už to nebyla ani tak voda jako rychlé řídké bláto. Domorodci byli v šoku a říkali, že to ještě nezažili.
Ve městě po záplavě zůstal pořádný binec, ale největší škody byly ve Vrátné dolině a silnici do ní. Sesuvy půdy z kopců, po kterých jsme ještě chvíli před bouřkou chodili, jsou viditelné až z Terchové.
V tomto případě se potvrdilo přísloví "Kdo uteče vyhraje". Kdyby jsme se na tůře zdrželi asi tak o 30 minut až hodinu, tak mohlo být naše auto mezi ostatními vraky a nás v úterý odváželi záchranáři jako 122 ostatních turistů, kteří to nestihli.
Naštěstí zřejmě voda nikoho neodnesla a kamení nezasypalo. Jenom na druhý den našli na Kriváni jednoho Poláka, který byl po smrti. Na Markíze říkali, že to byl úder blesku. Jestli se to potvrdilo nevím...
- LiborZ
Videí a fotek je na netu kopa. Např:
- LiborZ
Kanko00, opraveno a díky za upozornění na překlepkanko00 píše:Poznamka 21.8. Este nebolo....teda tento rok
Byl to letošní 7. měsíc, ale to Ty určitě víš. Na Slovensku toho byla plná televize. Tehdy to trochu spláchlo i Žilinu.
To som si len rypol....
Viem o tom, par dni pred tym som tam bol.... a mam foto kopcov nad chatou Vratna, ktore su uz neaktualne.
Viem o tom, par dni pred tym som tam bol.... a mam foto kopcov nad chatou Vratna, ktore su uz neaktualne.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- martinbrejcha
Pekny fotky
Krasne bylo o vikendu. Taky jsem trochu asfaltomrdal......
Ale nefotil.....
Dneska u nas 5st a vypada to na snih
Maty
sorry ze pisu jak debil, ale pisu z tabletu......
vyvoj holt nezastavime.....pisu to 10minut, na pc bych to mel za minutu a cesky...
Krasne bylo o vikendu. Taky jsem trochu asfaltomrdal......
Ale nefotil.....
Dneska u nas 5st a vypada to na snih
Maty
vyvoj holt nezastavime.....pisu to 10minut, na pc bych to mel za minutu a cesky...
Já to dělám taky tak, ale někdy si na to vezmu jen telefon, to je úplně katastrofa.martinbrejcha píše:
Maty
V první chvíli jsem myslel, že to na tom kapesníku letíš ty Libore, to by se mi líbilo, aspoň to zkusit.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- LiborZ
Já to nebyl , jen jsem jel náhodou kolem a nedalo mně to, abych si nepočkal na starty. Létající chlapi tam byli čtyři a trošku se předváděli a provedli na mě pár náletů. Mně to zase nedalo, abych si je nezkusil "vyblejsknout".Sinner píše:Já to dělám taky tak, ale někdy si na to vezmu jen telefon, to je úplně katastrofa.martinbrejcha píše:
Maty
V první chvíli jsem myslel, že to na tom kapesníku letíš ty Libore, to by se mi líbilo, aspoň to zkusit.
Mám pár známých, kteří používají tento způsob dopravy , ale pokud vím tak, sedadlo pro batůžek nikdo nemá Vyzkoušet to sám jen tak "z placu" asi nebude schůdné...
- LiborZ
Zase po čase jedno foto z dneška
Dostat ho do motokufru byl docela problém Nakonec se to povedlo, ale povolené zatížení bylo párkrát překročeno
Dostat ho do motokufru byl docela problém Nakonec se to povedlo, ale povolené zatížení bylo párkrát překročeno