Koleso-vidlica
Koleso-vidlica
Ahojte, je to asi sprosta otazka, ale trapi ma to, moze to byt takto ? Nieje to malo zasunute ? mam pocit ze to preskoci...je to aj ohnute ako vidiet na obrazku.
Diky
Diky
Re: Koleso-vidlica
Jeden z těch výstupků na čidle má být mezi ne takhle.Než něco rozděláš tak si to vyfot'.Já to tak dělám.Pozor potom na dotažení předního kola.když to přeženeš,tak se ti čidlo protočí i s kolem a utrhneš i ty výstupky na čidle.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
Diky moc, praveze ja som to nerobil len som si to doma vsimol a neslo mi to do hlavy...diky zajtra to hned predelam.
Ahojte takže som to doriešil...pridávam fotky...ešte mám pocit že aj zadná guma je naopak, šípka ide dopredu, ale je tam napísane REAR takže by mala isť dozadu?
Předek ok.Zadní je vpořádku.REAR znamená zadní.Já mám heidenau k60 scout (nevím jestli sem to dobře napsal) v zadu REAR,ale v předu REAR a taky FRONT(přední) a samozřejmě šipky na obě strany.Vysvětlili mě že ta moje přední se dá použít na jiné moto jako zadní.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
Aha, dobre vedieť, trochu ma to zmiatlo. Inak keby ste mali cestu niekto okolo Nemšovej t.j. pri hraniciach s Moravou, (Brumov, atd.) tak klidne dajte vediet skocime na pivko (nealko).
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Styxo - máš pěkný ty proužky na ráfky, koukám origo freewind. Nevíš, kde by se dali sehnat ?
Děkuji
Děkuji
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
Dikes, no googlit som ale nasiel som len nalepky na motorku na rafiky ne
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá, že jsou origo suzuki. No nezbývá, než tiše závidět
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
nemusis zavidiet možno by to niekto vyrobil skús napisat do nejakých reklamiek kde robia nalepky...