StyxO
StyxO
Zdar freewinďáci,
v prvom rade som veľmi rád, že môžem byt súčasťou tohto fóra.
Volám sa Peter a som nováčik medzi motorkármi, ako prvú krásavicu som zvolil XF 650 Freewind,
veľmi krásna motorka, veľmi dobre sa ovláda.
Má našlahaných origo 61 000 km nebola nikdy padnutá a kamoš sa veľmi pekne o ňu staral a ja budem pokračovať.
Prikladám pár fotiek. ZDAR
v prvom rade som veľmi rád, že môžem byt súčasťou tohto fóra.
Volám sa Peter a som nováčik medzi motorkármi, ako prvú krásavicu som zvolil XF 650 Freewind,
veľmi krásna motorka, veľmi dobre sa ovláda.
Má našlahaných origo 61 000 km nebola nikdy padnutá a kamoš sa veľmi pekne o ňu staral a ja budem pokračovať.
Prikladám pár fotiek. ZDAR
Re: StyxO
Ahoj, vypadá opravdu dobře
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Srdce mi nedalo, tak som doprial vetrakovi nove obutie a komponenty...
Predna guma contitrail attack 2, predne platnicky, novy retazovy kit a zadne lozisko...Ale stale mi tam nieco nesedi,
Nieco tam drnci, trasie od predu, loziska som pozeral tie su dobre a koleso je vyvazene a guma nova...
Neviete co by to mohlo byt? Zacne to robit pri 70-80km/h...
Predna guma contitrail attack 2, predne platnicky, novy retazovy kit a zadne lozisko...Ale stale mi tam nieco nesedi,
Nieco tam drnci, trasie od predu, loziska som pozeral tie su dobre a koleso je vyvazene a guma nova...
Neviete co by to mohlo byt? Zacne to robit pri 70-80km/h...
Mozna blbost, ale me to delaji obcas klice v zapalovani, potom koukni na ten malej kryt na vyfuku, taky ta kovova sponka na drzaku zarovky halogenu.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Staale to trasie, dnes som siel 130km/h triaslo ako svina a mal som pocit ze ma hadze zo strany na stranu, myslel som ze sa vykotim po rovine, trasennie a drncanie je citit aj na stupackach, rozmyslal som ci to nemoze robit central stojan alebo nieco v riadeni, kamos mi vravel ze to je od motora, ze to jednovalce robia ale neverim mu ze az tak aj v nizkym rychlostiach. Inak slape motorka dobre...
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Ložisko v krku řízení?styxo píše:Staale to trasie, dnes som siel 130km/h triaslo ako svina a mal som pocit ze ma hadze zo strany na stranu, myslel som ze sa vykotim po rovine, trasennie a drncanie je citit aj na stupackach, rozmyslal som ci to nemoze robit central stojan alebo nieco v riadeni, kamos mi vravel ze to je od motora, ze to jednovalce robia ale neverim mu ze az tak aj v nizkym rychlostiach. Inak slape motorka dobre...
x x x jinak to neumim
Vazne netusim ani kde to je a ci to moze byt ono, najlepsie keby sa niekto kto to pozna odviezolhroch píše:Ložisko v krku řízení?styxo píše:Staale to trasie, dnes som siel 130km/h triaslo ako svina a mal som pocit ze ma hadze zo strany na stranu, myslel som ze sa vykotim po rovine, trasennie a drncanie je citit aj na stupackach, rozmyslal som ci to nemoze robit central stojan alebo nieco v riadeni, kamos mi vravel ze to je od motora, ze to jednovalce robia ale neverim mu ze az tak aj v nizkym rychlostiach. Inak slape motorka dobre...
Snad to do zimy vydrzi a potom to skusim rozobrat...a snad aj zlozit
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
postav to na hlavni stojan dej riditka rovne a chytni za predni vydle a a zkus s nimy zahybat dopredu a dozadu smerem k moto a od moto predni kolo musi byt ve vzduchu
x x x jinak to neumim
takze vyskusal som to kamos sadol na motorku zatazil ju dozadu a drzal riditka, ja som skusal dopredu dozadu s vidlou, ja som necitil nic, ale on citil volu,
vymenili sme sa, je tam citi znacnu volu medzi riadidlami ked som kmital dopredu dozadu a do bokov s vidlou. takze je to to lozisko?
vymenili sme sa, je tam citi znacnu volu medzi riadidlami ked som kmital dopredu dozadu a do bokov s vidlou. takze je to to lozisko?