počet zubů
počet zubů
Zdravím. Před dvěma dny jsem koupil Freewinda , takže se pomalu seznamujem. Zdá se mi, že na jedničku to jede nějak moc rychle : ). Mám tam 15 a 43 zubů. Nebyl by lepší nějaký jiný poměr zubů, aby to na jedničku jelo trochu pomalejc? Může mi někdo poradit. Díky
- yuri13
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: počet zubů
Ahoj! S kamarádem jsme nedávno poměřovali minimální rychlosti při jízdě na volnoběh.. Má Yamahu FZ6N a dokáže s ní jet pomaleji než já.. Nevzpomenu si teď přesně kolik mi to minimálně jelo, ale bylo to mezi 5 - 10 km/h a sekundární převod mám originální..
Btw.. Pokud bys chtěl měnit, můžeš buď ubrat zub na kolečku, ale spíš přidat 3 zuby na rozetě.. Nezapomeň ale, že si tím snížíš maximální rychlost -> budeš mít na všechy rychlostech vyšší otáčky motoru..
Btw.. Pokud bys chtěl měnit, můžeš buď ubrat zub na kolečku, ale spíš přidat 3 zuby na rozetě.. Nezapomeň ale, že si tím snížíš maximální rychlost -> budeš mít na všechy rychlostech vyšší otáčky motoru..
Taky bych uvítal pomalejší jedničku, ale fakt že si tim schodíš všechny rychlosti mě od toho odradil.
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
dlouha jednicka ? když jsme to kupovali bylo tam 14z kolecko a dalo se s tim prndat jak se zahradnim trakturkem ted se standartem to ma porad kratsi jednicku nez pegaso s o zub mensim koleckem takze 14z kolco a nebo jen tam prndat - muzu ti event. jedno poslat ještě netknuty zabaleny (kupoval jsem pro sychr s novou ret sadou obe velikosti ) a nebo na zkousku 14z jety
Začínám se teprv učit a rád budu prndat : ))Prosím pošli mi to nový na dobírku : René Brichta, Klíčov 20, 34815 Kočov. Díky moc.
Tak jsem dnes vyrazil s moto asi po pátý ven a pomalu si na rychlou jedničku zvykám, takže to řešit asi nebudu