Chytnul jsi mě za srdce,sám bych to líp neřekl.Vitouš píše:Jestli dobře počítám tak pro nás co už jsme u Freewiňďáků dlouho tak je letošní sraz v pořadí již 7.Přibližně jízda na polovičku srazů byla v dešti ale nikdo z nás nelitoval vždy to bylo fain.I když letos bohužel z nejrůznějších důvodů nepřijede spoustu skalních členů Přesto jak píše Sinner kdo rád jezdí v dešti Ale zvítězí touha potkat kamarády a pobavit se Nebo jak píše Libor sraz je sraz a je jen jednou ročně!!! Proto nenechte se otrávit počasím a uvědomme si že ti kdo sraz organizují s tím mají spoustu starostí a i výdajů a dělají to nejen pro sebe ale hlavně pro nás.Proto HURÁ NA SRAZ.
Sraz 2014?
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Sraz 2014?
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Kup za par korun nepromok do výkopu a máš to ,letos jsem už vyzkoušel 200km a ok.http://www.tomiscz.cz/pracovni-odevy/od ... deste-2058 akorát mám zelenyTwin píše:Mě by déšť zas tolik nevadil, kdybych měl dobrý hadry.
Bunda docela drží, ale kalhoty mám nepromokavý jenom jedním směrem a to dovnitř.
Pokaždý se mi v nich vytvoří lavor (celou cestu mám pak pocit jak kdybych se pomočil) a když si stoupnu, tak mi to celý nateče do bot.
Fakt humus.
x x x jinak to neumim
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Moc se všem omlouvám, ale já nakonec dorazit nemohu. Blízký člen rodiny jde v pátek na operaci se srdíčkem a já bych byl myšlenkama uplně jinde a na řízení by to moc nebylo. Mrzí mě to a všem se moc omlouvám Snad se uvidíme na nějaké jiné akci, když nějaká bude.
Čaute ľudia,tak prinášam nové info ohľadom zrazu.Po príchode do kempu je potrebné si kúpiť lístok na sobotný obed.Bol by som rád keby ste si ho kúpili hneď po príchode keď si budete platiť aj ubytovanie.Všetko je dohodnuté aj s personálom a nakoniec mal by som sa tam niekde motať aj ja.Lístok za obed bude stáť 3,5€ a je to kompletné obedné menu(polievka a hlavný chod).V sobotu sa budú konať v kempe aj preteky vo varení gulášu a bude tam aj kopec iný ľudí tak preto tie lístky kvôli ulahčeniu vydávania obedov.
V sobotu má byť teplo a pekne tak si doneste aj plavky,v tajchu je čistá voda a dá sa tam normálne kúpať aj teraz.(teplota vody je v pohode)
Večer je potom v pláne spoločná opekačka domácich klobás.Už ich mám doma v chladničke Klobás je 63 kusov tak dúfam že to bude stačiť.
Už sa na vás všetkých teším.
V sobotu má byť teplo a pekne tak si doneste aj plavky,v tajchu je čistá voda a dá sa tam normálne kúpať aj teraz.(teplota vody je v pohode)
Večer je potom v pláne spoločná opekačka domácich klobás.Už ich mám doma v chladničke Klobás je 63 kusov tak dúfam že to bude stačiť.
- LiborZ
Díky Martine za info. Už se také moc těším. Předpokládám, že náhradní tričko si brát nemusím, protože se bude fasovat na místě
Já vyrážím také v pátek kolem 9. hodiny. Mám to sice podstatně blíž než Sinner & spol., ale také to beru trochu oklikou. Přes Trenčín do Považské Bystrice, kde mám mezipřistání a pak do N. Baně. Kudy to se ještě uvidí. Kanko00 by mohl dát typ. Mám to vzít přes Fačkov, Nitrianske Rudno, nebo Bánovce nad Bebravou? U mě zatím vede Nitrianske Rudno...
Chlapi a deště se nebojte. Pokud sprchne, tak to nebude pořád a všude. U nás dnes zatím opět ani nekáplo
Já vyrážím také v pátek kolem 9. hodiny. Mám to sice podstatně blíž než Sinner & spol., ale také to beru trochu oklikou. Přes Trenčín do Považské Bystrice, kde mám mezipřistání a pak do N. Baně. Kudy to se ještě uvidí. Kanko00 by mohl dát typ. Mám to vzít přes Fačkov, Nitrianske Rudno, nebo Bánovce nad Bebravou? U mě zatím vede Nitrianske Rudno...
Chlapi a deště se nebojte. Pokud sprchne, tak to nebude pořád a všude. U nás dnes zatím opět ani nekáplo
- Radek
- Big motorkář
TAKY JDEM BALIT,MUSÍME ZÍTRA DOJET NĚKAM K LIPTOVSKÉMU MIKULÁŠI........nějáký tip na nocleh????
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
MARTINE DÍKY ZA INFO A TVOJÍ PÉČI.MÁM JEN JEDEN NÁVRH.NEMOHL BY JSI DÁT SEM NA WEB NĚJAKÉ TELEFÓNÍ SPOJENÍ NA TEBE PRO PŘÍPAD NĚJAKÝCH POTÍŽÍ.PŘECE JENOM JAKO DOMÁCÍ BY JSI MOHL LÉPE PORADIT.CO TY NA TOMartin G píše:Čaute ľudia,tak prinášam nové info ohľadom zrazu.Po príchode do kempu je potrebné si kúpiť lístok na sobotný obed.Bol by som rád keby ste si ho kúpili hneď po príchode keď si budete platiť aj ubytovanie.Všetko je dohodnuté aj s personálom a nakoniec mal by som sa tam niekde motať aj ja.Lístok za obed bude stáť 3,5€ a je to kompletné obedné menu(polievka a hlavný chod).V sobotu sa budú konať v kempe aj preteky vo varení gulášu a bude tam aj kopec iný ľudí tak preto tie lístky kvôli ulahčeniu vydávania obedov.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Tak já zejtra razím směr morava v pátek si tam něco oběhnu a nejpozději odpoledne pokračuju do kempu. Když bych někoho předjížděl klidně mě spomalte rád se připojím Trasu zatím nemám naplánovanou nechám to asi osudu
Urcite cez Fackov a Rudno ak budes mat cas. Cez Banovce nad Bebravou je to po ceste 1. triedy a boj s autami....LiborZ píše:Díky Martine za info. Už se také moc těším. Předpokládám, že náhradní tričko si brát nemusím, protože se bude fasovat na místě
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Nepromoky mám.hroch píše:Kup za par korun nepromok do výkopu a máš to ,letos jsem už vyzkoušel 200km a ok.http://www.tomiscz.cz/pracovni-odevy/od ... deste-2058 akorát mám zelenyTwin píše:Mě by déšť zas tolik nevadil, kdybych měl dobrý hadry.
Bunda docela drží, ale kalhoty mám nepromokavý jenom jedním směrem a to dovnitř.
Pokaždý se mi v nich vytvoří lavor (celou cestu mám pak pocit jak kdybych se pomočil) a když si stoupnu, tak mi to celý nateče do bot.
Fakt humus.
Jen na zadní gumě mám už kulový.Nerabych na Aquaplaninku někde vylétl mimo silnici.
Co je stary,to je dobry ...
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Vitouš píše:MARTINE DÍKY ZA INFO A TVOJÍ PÉČI.MÁM JEN JEDEN NÁVRH.NEMOHL BY JSI DÁT SEM NA WEB NĚJAKÉ TELEFÓNÍ SPOJENÍ NA TEBE PRO PŘÍPAD NĚJAKÝCH POTÍŽÍ.PŘECE JENOM JAKO DOMÁCÍ BY JSI MOHL LÉPE PORADIT.CO TY NA TOMartin G píše:Čaute ľudia,tak prinášam nové info ohľadom zrazu.Po príchode do kempu je potrebné si kúpiť lístok na sobotný obed.Bol by som rád keby ste si ho kúpili hneď po príchode keď si budete platiť aj ubytovanie.Všetko je dohodnuté aj s personálom a nakoniec mal by som sa tam niekde motať aj ja.Lístok za obed bude stáť 3,5€ a je to kompletné obedné menu(polievka a hlavný chod).V sobotu sa budú konať v kempe aj preteky vo varení gulášu a bude tam aj kopec iný ľudí tak preto tie lístky kvôli ulahčeniu vydávania obedov.
Tak ted jsem mu to chtel taky napsat.Kdybych nekde zustal vyset.Nedejbože.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Eh Tady vydatně Chčije už od 12 hodin.A nepřestalo do ted.LiborZ píše:Díky Martine za info. Už se také moc těším. Předpokládám, že náhradní tričko si brát nemusím, protože se bude fasovat na místě
vypadá to že taky dorazím, budu vyjíždět zítra dopoledne a pojedu na tábor, znojmo, hodonín
kolik éček si tak sebou berete?
kolik éček si tak sebou berete?
- Dave842
Kluci, jak už jsem psal, přijedu až v sobotu dopoledne. Kdy tak budete vstávat, resp. na kdy mám přijet?
D@VE
- LiborZ
Někde to tu už je. Na vyjížďku se pojede až po dřívějším obědě, takže před jedenáctou to určitě nebude.Dave842 píše:Kluci, jak už jsem psal, přijedu až v sobotu dopoledne. Kdy tak budete vstávat, resp. na kdy mám přijet?
- šimi
Zítra vyrážím v 10.00 směr Brno za Ondrem a Renčou,a pak cca.kolem 10.30 všichni tři směr Slovensko.
Všude dobře,doma manželka...
Inak rozmyslam ako trafite na kemp Losos k tajchu....
Kto netrafi tak nech caka na namesti v Novej Bani a vola +421903 xxx xxx. Okolo 16,30 by som tam mal byt a prijdem pre Vas...
Kto netrafi tak nech caka na namesti v Novej Bani a vola +421903 xxx xxx. Okolo 16,30 by som tam mal byt a prijdem pre Vas...
Vstáávaááát, odjééézd!
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- LiborZ
Nedivoč Ještě je čas. Snídaně, kafíčko něco málo dobalit a pak teprve na koňéééSinner píše:Vstáávaááát, odjééézd!
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se probral a hned mam dobrou naladu po vcerejsim koupacce v desti dneska je krasne tak vsichni nasedat a jedem v odpolednich hodinach bych mel dorazit.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíme jak mi bude v nedělu a tady jsem si udělal nástřel zpáteční cesty domu
http://www.mapy.cz/zakladni?planovani-t ... t%22}&ri=0
http://www.mapy.cz/zakladni?planovani-t ... t%22}&ri=0
- LiborZ
Sraz byl opět vydařený Jsem rád, že jsem u toho byl a doufám, že si to nejpozději za rok zase někde zopakujeme
Já jsem už dvě hodiny doma a u nás zatím ani nekáplo. Jak se dívám na meteoradar, tak se možná někdo více na západ už koupete Držím palce, ať to není moc divoké...
Díky moc slovenské sekci za přípravu a perfektní organizaci
Já jsem už dvě hodiny doma a u nás zatím ani nekáplo. Jak se dívám na meteoradar, tak se možná někdo více na západ už koupete Držím palce, ať to není moc divoké...
Díky moc slovenské sekci za přípravu a perfektní organizaci
Ahoj. Tiez uz dlhsie doma. Vsetko OK.
Super stretko, diky Martin.
Super stretko, diky Martin.
Ja tiež už dlhšie doma.U nás začalo pred chvíľkou pršať ale inak všetko v pohode.Nahrávam fotky a videá do PC a zas mám o zábavu postarané.
Inak musím vás všetkých pochváliť,boli ste všetci prima,super v pohode.Žiadne hádky,nervy a počas výjazdu sme super poslúchali pokyn.
Proste a stručne,bolo super.
Inak musím vás všetkých pochváliť,boli ste všetci prima,super v pohode.Žiadne hádky,nervy a počas výjazdu sme super poslúchali pokyn.
Proste a stručne,bolo super.