Sinner píše:Zatím dobrý.
Sakra nesnasim tyhle akce na poslední chvíli.Na SK se fakt tesim bud pojedu na starých loziskach nebo na nových a kdyz se neco posere.Pojedu mozna tak autem do prace v patek na odpoledni

Sinner píše:Zatím dobrý.
Dobrá zkratkaRadek píše:Taky už máme s moji drahou polovičkou násřel trasy,ale jedem už ve čtvrtek....
https://www.google.cz/maps/dir/Jesen%C3 ... !3e0?hl=cs
Ty vole, jak na to koukám, to je podle akcí spíš nějaká motoburza.
Na bilém snad ne .Proboha.Nerad bych sebou táhnul Lyžekanko00 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
kooookos, ze KLIO..... zemrel som.....
Ten kemp losos je k tomu ako urceny. Byva tam aj Kawasaki stretko....![]()
![]()
V piatok som tam ako na bielom koni....
kanko00 jezdí na bílém i když je 35°DEEP píše:Na bilém snad ne .Proboha.Nerad bych sebou táhnul Lyžekanko00 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
kooookos, ze KLIO..... zemrel som.....
Ten kemp losos je k tomu ako urceny. Byva tam aj Kawasaki stretko....![]()
![]()
V piatok som tam ako na bielom koni....
Tak bych snad spíše než lyže, doporučil nafukovací rukávky.DEEP píše: Na bilém snad ne .Proboha.Nerad bych sebou táhnul Lyže
Nic proti jeníkovi osobně nemám ale přeci jen...tak holt zmoknem.Co se dá dělat.Sinner píše:Na to že nebude pršet bych nesázel, Jede s námi Jeník a toho Humusák překřtil na Boha Dažďa. Já s ním zažil x dovolenejch a výletů a na většině z nich jsem zmokl tak jak nikdy před tím.![]()
Například zde jsem na něj pár dní čekal to byla ta lepší část, co přišlo potom ....hanba mluvit![]()
![]()
![]()
![]()
Tak bych snad spíše než lyže, doporučil nafukovací rukávky.DEEP píše: Na bilém snad ne .Proboha.Nerad bych sebou táhnul Lyže
Osobně taky nevyhledávám jízdu v deštiTwin píše:Dlouhodobá předpověď říká že o víkendu pršet bude.
Zatím pořád zvažuji že se na vás přijedu podívat, ale počkám si na předpověď těsně před víkendem.
Taky nesnáším jízdu v dešti
Nosit gatě naruby, já už to moc neřeším, přeci kvůli tomu, že prší si nezkazím zábavu. Pít se dá i pod střechouTwin píše: ale kalhoty mám nepromokavý jenom jedním směrem a to dovnitř.