Kúpim freewinda r.v. 2000 a novší
Kúpim freewinda r.v. 2000 a novší
Ahojte som tu nový, zháňam freewinda od roku 2000 a novšie s čírou optikou v predu poniknite km max do 45000km, cena max 2000€. prípadne niečo podobné ďakujem
Re: Kúpim freewinda r.v. 2000 a novší
Na první pohled vypadá slušně, ale má uraženou páčku spojky (asi), píše že nebyla bouraná, ale proč tedy nemá origo závažíčka, a podle mne ani řidítka, proč má jiné podsedlové plasty (barva). Mě jsou podezřelé i ty led blinkry, ale to může vyplývat z mé celkové averze k led blinkrům. Těm km bych nevěřil ani omylem. Stupačky nejsou pořádně vidět podle nich neusoudím nic. Zvláštní je že mmá všechny zátky. A přijde mi že napatlal matné plasty včetně zrcátek nějakým silikonem aby se leskly. Chtělo byto víc a větších fotek. Z mne celkově dobrý, asi je to doveženka za účelem kšeftu, ale dávej bacha aby si nebyl moc radostnej a nenaběh si.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
vyzera pekne, ale cena je prestrelena,
rovnaku farbu aj rocnik som predal za 1700 a to som k tomu dal
este aj 2 sady gum -teren\cesta + 2 plexi kratke\cestovne + rozny spotrebny material,
akurat moj sa neleskol ako psovi gule
rovnaku farbu aj rocnik som predal za 1700 a to som k tomu dal
este aj 2 sady gum -teren\cesta + 2 plexi kratke\cestovne + rozny spotrebny material,
akurat moj sa neleskol ako psovi gule
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
TVL ta cena je pořádnej mazec. Já nechávám svého teď po výměně filtru a oleje za 39tis.Kupec je a má ještě dva týdny na sehnání korunek .Tak kdyby za 14 dní neměl korunky tak bude volnej akorát nemá to nové světlo. .Vždy dostal co potřeboval. Ale to co tady chce ten frajer je velkej mazec .A zas na druhou stranu když ho prodá tak klobouk dolů.Tak snad seženeš dobrej kauf.Tyhle dovozy za účelem kšeftu jsou vždy risk.
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
Ak on takto tak ja za 2 500€ predám moju srdcovku, 2003, modrý, neustále leštený, - parkovaný v obývačke (min. teplota 21 Stupňov), najazdené cca 24000 km (keď pôjdem utrieť prach kuknem stav), Zmokol snáď iba zo 3-4 krát, o snehu ani netuší - v zime zabedňujem aj okná, parkuje s kolesami vo vzduchu aby netrpeli tlmiče a gumky, ....
Gumy Anakee 2 síce fúziky nemajú, ale najazdené majú iba 1000km.
Ako opis to snáď stačí, lebo kolegovia Freewinďáci by si to mohli zase zapamätať a na zraze mi ju potom oslintávajú
Ozaj tento rok som už zvládol a stihol 55km a natankovať