Marin si troufá protože asi na sraz nepřijede. Bude dělat učitele ve školce.kanko00 píše:hroch píše:kawa
Nezacinaj..... Jun sa blizi....
Prodám náhradní díly, Suzuki Freewind r.v. 2001
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodám náhradní díly, Suzuki Freewind r.v. 2001
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Asi joVitouš píše:Marin si troufá protože asi na sraz nepřijede. Bude dělat učitele ve školce.kanko00 píše:hroch píše:kawa
x x x jinak to neumim
Mohli bychom za nim zajet?hroch píše:Asi joVitouš píše:Marin si troufá protože asi na sraz nepřijede. Bude dělat učitele ve školce.kanko00 píše:hroch píše:kawa
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Díky, mám už domluvený jiný.... ale motorka mě nemá asi ráda a nebo jsem uplnej pitomec, stalo se nestalo že sklouzla ze stojánku a padla tak neštastně že prdlo plexi a levý přední plast (maska) a nejspíš nepůjde svařit tak kdyby byl na prodej od někoho. Plexi neřešim jen ta maska
Svařit jde hodně. Hoď sem fotku.
jo to vím, jde o to že se mi tam kraj co lícuje s plexi odštíp a už jsem ho nenašel a nevim jestli to půjde dovařit a jak by ta náhrada vypadalaTwin píše:Svařit jde hodně. Hoď sem fotku.
Řešil jsem něco podobného. Dá se chybějící kousek vyříznout z jiného kousku ABS plastu a navařit. Zbytek spraví tmel
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Hoď sem fotku nějaké polámané plasty bych měl mít ještě svařit se dá hodně a někdy to pak ani není poznatvlasttis píše:jo to vím, jde o to že se mi tam kraj co lícuje s plexi odštíp a už jsem ho nenašel a nevim jestli to půjde dovařit a jak by ta náhrada vypadalaTwin píše:Svařit jde hodně. Hoď sem fotku.
Někdy to vyfotim, ale tet to mám přelepený černou páskou a z dálky to nikdo nepozná jsem se s tím smířil a zatim budu jezdit tak jak to je, možná to počká až do zimy - na plasty to nejezdí a kdo ví co ještě přijdeZeusik píše:Hoď sem fotku nějaké polámané plasty bych měl mít ještě svařit se dá hodně a někdy to pak ani není poznatvlasttis píše:jo to vím, jde o to že se mi tam kraj co lícuje s plexi odštíp a už jsem ho nenašel a nevim jestli to půjde dovařit a jak by ta náhrada vypadalaTwin píše:Svařit jde hodně. Hoď sem fotku.
ľave spetné zrkátko a páčku spojky čenrú máme ak joo v akej cene?
Černou spojkovou páčku určitě nemám. Zrcátko mi jedno zbylo, ale nevím jaké.
Ahoj, potřeboval bych lanko sytiče. Nevíte někdo jestli je stejné jako u starší verze?
Ahoj mel bych zajem o svetlo predni
Čauky, byl by ještě na prodej zadní tlumič??